Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 dreagloth said: sonunda progress http://tr.twitch.tv/banditpants ne progressi abi?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Giovanni said: dreagloth said: sonunda progress http://tr.twitch.tv/banditpants ne progressi abi? sonunda biri birşeyler kurmuş da :)
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Exodous said: Bunun herhangi bir packini alınca, EQN'nin closed betalarına da girmeye hak kazanıyorsun. Ben alacağım o yüzden. Bu bilgiyi nereden aldın?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben de anlamadım, founders pack açıklamalarında yazmıyordu ben aldığımda, şimdi baktım hala yazmıyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 https://www.eqnlandmark.com/founders-pack Yazıyor lan işte kafam kadar.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Trailblazer pack altında 4 Shareable Closed Beta Keys diye
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi nası bi sistem lan landmark ilerde full release olacak ayrı bir oyun mu?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Pangold said: Teşekkürler cevaplar için.Biraz fazla oldu ama az önce girdiğimde kazdığım yerlerin bir kısmı geri dolmuş bu neden oluyor claim içinde mi?
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 minecraft gibi kalacak landmark işte. landmarkta yaratılan binalar, ortamlar vs. community tarafından destek gösterilirsa sanırım eqn'e taşınacak. ayrıca RL money ile yaptığın tasarımları satabileceksin, herhalde bunları housingde kullanacaklar.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 resources taşınmayacakmış. blueprintler taşınacak sanırım sadece. eq next e
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Peki eq next'de bu kadar sandboxluk olacak mi? Housing falan bu kadar acaba?
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Xaenin said: Az kalsın alıyordum lan. oha ben de alıyordum lan değimiş yani öyle mi
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Yine bu oyuna beta veriyor değil tabii ki
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Certhas said: Exodous said: Bunun herhangi bir packini alınca, EQN'nin closed betalarına da girmeye hak kazanıyorsun. Ben alacağım o yüzden. Bu bilgiyi nereden aldın? Yanlış hatırlamıyorsam FAQ'da okudum. Edit: Does applying for EverQuest Next Landmark Beta also apply toward the EverQuest Next Beta? YES! Apply now! Attention European customers; If you live in one of the countries listed below, you are only applying for the EverQuest Next Landmark Beta program. In order to apply for the EverQuest Next Beta program, you will also need to apply via ProSieben.Sat1 Games. Countries: Albania, Andorra, Austria, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, and the United Kingdom.
Öne çıkan mesajlar