Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ama kendisi aynı zamanda yemek masam. kaosa doğru gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 1 adet masam var dikdörtgen seklinde yeterince büyük,3 tane de yatak var.bunlar yeterince konfor saglıyolar ama ben yine de sandalyede dik oturmayı tercih ediyorum. lanet olsun hatunlar yatıya gelince yatak sayısı bol oldugundan tek yatmak zorunda kalıyorum en kısa zamanda atıcam fazka yatakları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Şimdiye kadar varlığına en çok şükrettiğim şey elektrikli battaniye oldu. Öğrenci evinde tanrının hediyesi gibi olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 klima elbette konfor isteniyorsa, yaz-kış iyidir. goldsit koltuk var bende üstünde uyunacak kadar rahat, o da konforu arttırıyor. güzel bir tane tv koltuğu bulunursa ondan da alınabilir, bazılarını denemiştim de içine gömülünce huzur veriyor. puf felan iyi midir bilmem ben pek sevemedim. bi de tam olarak konfor değil belki ama ortamı keyfe göre renklendirmek için şu alınabilir: http://img190.imageshack.us/img190/5123/philipslivingcolors.jpg Fistan said: MİNİ BAR TABİ OLMAZSA OLMAZ sizde minibar mı var, bizde direk bar var. yakışmadı fistan'a (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kablç için şu su toplama için oluklar var ya. gutter. onu alıyorsunuz, masanızın arkası falan kapalı ise yukarı bir yere monte ediyorsunuz. içine uzatma kablosunu ve tüm kabloları koyursunuz. pc'ye giden kabloları da j klips ile masanın yanında indiriyorsunuz.. bitti.. kablo yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 odada ki kabloları sorun edenlerin konfordan anladıklarını sanmıyorum get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ikeanın ufak sehpaları çok iyi. bir de 2 adet miller minderim var şu büyük olanlardan. taşoda konserlerinden sonra duruyorlardı okulun çimlerinde, ben de affetmedim eve götürdüm :D hem rahatlar hem de misafir kaldığında üstünde yatabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 SeaGle said: bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abi ben bunu görükleye götürürüm diye aldım ama babam o kadar memnun ki şu an, sanırım izin vermeyecek götürmeme ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 vantilator. klimaya geçemedik henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 klima, şu mini buzdolaplarından var beleşe düşürdüm, sonra pcnin önünde direk çiftli koltuk. yata yata takılıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 SNA1L said: odada ki kabloları sorun edenlerin konfordan anladıklarını sanmıyorum get a life ahah nalakası var hangi normal insan ayağına dolaşan duvarlarda gözüken kablolardan hoşlanır allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o koltuk inanılmaz rahat ve sağlam bir koltuk, bizim de vazgeçilmezimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bittus said: SeaGle said: bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte. Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bende var, sanırım aynısı, baya çekiyor yani biraz da yaylanıyor. kolay kırılan bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Tamadır o zaman haftaya gidip alacağım. Kırılırsa gider kafalarına atarım pis kilo faşistleri ,dobişlere zulüm için mi böyle yaptınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 odamda koltuk takımı var ps3 oynarken uzaniyorum yatiyorum amuda kalkıyorum felan baya konfortıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Brobding said: Tamadır o zaman haftaya gidip alacağım. Kırılırsa gider kafalarına atarım pis kilo faşistleri ,dobişlere zulüm için mi böyle yaptınız diye. 170 kilo kaldırdığı yazıyor ürün bilgilerinde. Hatta makine koymuşlardı bursa ikea'da ağırlık basıyordu sürekli falan. bide sağlam değil gibi gözüküyor da acayip bi kuvvet dengesi var o çerçevede, çözemedim gerçi ama güvenli. Oturunca anlıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi ortalama 70 kilo olan 3 kişi çıktık onun üstüne ve hala sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi o koltuk kelebek mobilyanın türkiyenin en über mobilya markası olduğu zamanlarda bile üretiliyordu ki bilmiyorum 20sene öncesi falan herhalde. her neyse, aşırı derecede hayvani adamların oturduğunu ve hiçbir şey olmadığını gördüm. ikea'nın malzeme kalitesini bilmiyorum tabii.. gidin oturun üstüne bi yaylanın, taşırsa alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o koltuktan bende de var 3 sene fln oldu sapasağlam hala. film izlerken ve ps3 oynarken efsane oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 josefin koltuk almayı planlıyorum .işte o zaman odamın en buyuk konforu olur heralde kendisi. o zamana kadar sanırımyatağım odadaki en rahat şey.çok da bi eşyam yok zaten oda kutu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İkiz yatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Brobding said: Bittus said: SeaGle said: bana bunu tavsiye edenlerin tuttuğu altın olsun http://images.gittigidiyor.com/1753/IKEA-POANG-TEKLI-KOLTUK-UCRETSIZ-KARGO__17538114_0.jpg heheh rica ederim :P bu koltuklar da imba cidden. odam biraz daha büyük olsa şunlardan iki tane daha alırdım da yer yok işte. Bu ne kadar çekiyor ? Cidden soruyorum bunu :) ya bunu alacak oluyorum bilgisayar masam biraz alçak zaten. beni idare eder mi makine başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar