BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Her hafta 1 kelime 1 kelime. Ben iyi ogrenmek icin 3 5 kere ogreniyorum. OHssss. Dur dusa girmeden bi daha ogreniyim. http://www.youtube.com/watch?v=OKqqJMJYAD4 http://www.youtube.com/watch?v=AInqBBRMMFA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=DIW4vhNb-JA&feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=VW0LVEeb0WA&feature=channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ahah bunun topiğini açmıştım te ne zaman, millet meme resmi koydu kitlendi:D hadi burdan meme yorumları yardıralım.başlıyorum; şişman değil gayet güzel, kullanışlı. değerlendirmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://outoftopicwiki.wikispaces.com/file/view/Needs_moar_desu.jpg/30745521/Needs_moar_desu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 zeawee said: şişman değil gayet güzel, kullanışlı. değerlendirmek gerekir. Etli hatun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Cmon toshie mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 minxy ^_____________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 BonePART said: Her hafta 1 kelime 1 kelime. Ben iyi ogrenmek icin 3 5 kere ogreniyorum. OHssss. Dur dusa girmeden bi daha ogreniyim. zeawee said: şişman değil gayet güzel, kullanışlı. değerlendirmek gerekir. ııh... bari gidip hotforwords izleyin. inkilizce vokabulariniz gelişir. zaten burda japonca öğretmekten ziyade japoncasıyla hava atıyormuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 marina (a.k.a hotforwords) ayri bunun inglizcesinin bile engrish olmasi beni benden aliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 3 kafalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ab bunlar misal direk pron sektöründe aksinlar utube falan insanları niye ugrastiriyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 daha karlı herhalde bu ve kesinlike daha az iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi o ne ya cok korkutucu abi ringudai samara gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 en fenası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Flassh said: off abi birden onume cikinca irkildim resmen... bide 0:20den sonra resmen kuran okuyo bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Flassh said: bu kizi gercek hayatta tanisam azina vururum deli vururum hemde ayagimin iciyle vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Kabukage said: Seriously, where is child care when we need them? Her parents should go to fucking jail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ayakiciyle degil abi, elinin tersiyle vurcan buna hic beklemedigi bi anda. sonra bi daha vurcaksin, sonra bidaha sonra bi daha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Abi bu ne bende gerçekten japonca falan konusucaz sanmistim hayal kırıklığına uğradım.Ben bi tek göğüslerden kaybediyorum sanırım o yok bende darn it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 olsaydı iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ohio gozaimas. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Daesu said: ab bunlar misal direk pron sektöründe aksinlar utube falan insanları niye ugrastiriyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ben bi banyo ni iku. brb ve afk du lan kültür şokuna uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar