Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sonuçta hızı arttırmak bu durumda pek mantıklı değil. Altyapıda da sorun var ama. Heran bağlantı kesilebiliyor, arıyorsun çalışma varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben o baglanti kesilmelerinin bilincli yapildigina inaniyorum. adamlara kalsa gecenin 3 undede calisma var. lol. alt yapi sorunu ozellikle istanbulda eki semt ve sitelerde var ama talep olursa yeniliyorlar. zaten maliyeti yuksek birsey degil, eni konu kablo cekiyorlar, yorungeye uydu yerlestirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ama bizim burda kablo tv (haliylede kablonet) yok. Zorunlu adsl kullanmak zorunda kalıyorum. TTnet kullanmicaz o zaman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Ankara'da iyi bağlantılar. Neredeyse her yerde (Öveçler, Kızılay, Mamak merkez, Keçiören, Balgat semtlerimizde kullandım) kesintisiz tam hız kulanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Limitsizin kalkması ileride uydunetide etkiler. Birbirinin kampanyalarını, tarifelerini taklit ediyorlar. Aramızda para toplayıp kendi telekom şirketimizi kurma hazırlıklarına başlamalıyız. Türkiye'de 35.000.000 internet kullanıcısı varmış. Herkes 50 TL verse 1.750.000.000 TL yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www.sezyum.com/wp-uploads/anonusta_kotali-internet.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 100mbit'i ne yapalım ki, 100mbit'i kullanmamıza izin verecek siteler vardı da sanki. dahası, 4mbit bağlantıyı bile kaldıramadı benim buradaki altyapı. 50mbit satıp sonra hızı kaldırmıyor diye 2mbit'e mi düşürecekler? bugün 2mbit ile 50gb kullanıyorum ortalama aylık, neyi niye ne kadar kullandığım da sadece beni ilgilendirir. yasadışı kullanım varsa gitsinler baskın yapsınlar. böyle saçmalık olmaz. o 100mbit hızı zaten 4-5 saat kullansanız dolduruyorsunuz aylık limiti. böyle komedi görülmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 mokoko said: http://www.sezyum.com/wp-uploads/anonusta_kotali-internet.png olmamış. yaşar ustanın fotoğrafı olacaktı. yaşar usta v i döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yasar usta maske arkasina saklanmaz, gider masaya yumrugunu vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 iptal etmez. çeker vurur arkasına bile bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi yazın hadi 70-90gb arası yetiyorda kışın yani en az 130-150'yi vurur benim ibre. 8mbit kullanıyorum 49liralık olan 6-7 aydır daha düşmedi hiç şimdi benim tarifemi ellemeyecekler mi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 BiTcH_oFBaT said: İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ama bizim burda kablo tv (haliylede kablonet) yok. Zorunlu adsl kullanmak zorunda kalıyorum. TTnet kullanmicaz o zaman işte. kablotv başvuru yapın 3 ay sonra altyapı getiriolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 şu geri bildirim formunu da doldurup o adreslere gönderdim, aslında şöyle binlerce kişi aynı şeyi yapsa belki dikkate alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bunların sattığı tivibu ve ligtv pakedi alırsam ne bok yiyecem ben sayın tt. adamlar çok dl yapan illa korsan film indiriyor zaten, normal kullanıcıya 100 bile çok modunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben de forma tivibu'yu yazdım direkt zaten heh, kendi bindikleri dalı kessinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Red said: BiTcH_oFBaT said: İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ama bizim burda kablo tv (haliylede kablonet) yok. Zorunlu adsl kullanmak zorunda kalıyorum. TTnet kullanmicaz o zaman işte. kablotv başvuru yapın 3 ay sonra altyapı getiriolar :) bütün beylerbeyini bunu yapması için nasıl ayaklandırıcam abi :D çoğu yere bu yapılmadan geldi kabloTV. işin komik yani doğalgazı bağladıkları ilk semtlerdeniz ama teknolojiye gerek yok diye düşünüyorlar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sonunda yukari canagi takip oyle nete gircem, o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 said: Görüşleriniz için teşekkür ederiz. “Türk Telekom tarafından” İSS’lere yönelik olarak teklif edilen ve kamuoyu görüşüne açılan bu tarifeler “taslak” niteliğinde olup henüz Kurumumuz tarafından onaylanmamıştır. Kamuoyu görüşleri sonrasında kamuoyundan gelen görüşler ve ilgili mevzuat kapsamında gerekli değerlendirme yapılarak tarife başvurusu sonuçlandırılacaktır. Ahmet DARICI böyle bir cevap aldım, bence herkes 5dk'sini ayırıp medenice yazsın feedback adamlara. şurada yakınmaya ayırdığımız vaktin birazını şuna ayırsak bir fark yaratabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nereye mail atıyoruz hemen döşeyim bi flametext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Döktürdüm de döktürdüm. Umarım bir faydası olur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar