Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ADSL Tarifeleri


calimero

Öne çıkan mesajlar

100mbit'i ne yapalım ki, 100mbit'i kullanmamıza izin verecek siteler vardı da sanki. dahası, 4mbit bağlantıyı bile kaldıramadı benim buradaki altyapı. 50mbit satıp sonra hızı kaldırmıyor diye 2mbit'e mi düşürecekler?

bugün 2mbit ile 50gb kullanıyorum ortalama aylık, neyi niye ne kadar kullandığım da sadece beni ilgilendirir. yasadışı kullanım varsa gitsinler baskın yapsınlar. böyle saçmalık olmaz.

o 100mbit hızı zaten 4-5 saat kullansanız dolduruyorsunuz aylık limiti. böyle komedi görülmemiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

BiTcH_oFBaT said:

İstanbul'un göbeğinde oturuyorum ama bizim burda kablo tv (haliylede kablonet) yok. Zorunlu adsl kullanmak zorunda kalıyorum.

TTnet kullanmicaz o zaman işte.


kablotv başvuru yapın 3 ay sonra altyapı getiriolar :)


bütün beylerbeyini bunu yapması için nasıl ayaklandırıcam abi :D

çoğu yere bu yapılmadan geldi kabloTV. işin komik yani doğalgazı bağladıkları ilk semtlerdeniz ama teknolojiye gerek yok diye düşünüyorlar sanırsam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Görüşleriniz için teşekkür ederiz. “Türk Telekom tarafından” İSS’lere yönelik olarak teklif edilen ve kamuoyu görüşüne açılan bu tarifeler “taslak” niteliğinde olup henüz Kurumumuz tarafından onaylanmamıştır. Kamuoyu görüşleri sonrasında kamuoyundan gelen görüşler ve ilgili mevzuat kapsamında gerekli değerlendirme yapılarak tarife başvurusu sonuçlandırılacaktır.

Ahmet DARICI

böyle bir cevap aldım, bence herkes 5dk'sini ayırıp medenice yazsın feedback adamlara. şurada yakınmaya ayırdığımız vaktin birazını şuna ayırsak bir fark yaratabiliriz belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...