Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bir insanın belden üst kısmının ağırlığı, tüm ağırlığının kaçta kaçıdır? (ortalama olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 İnsanına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 memesine göre de değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 meme ağırlığını soruyorsun sonra belden üst kısmı diyorsun. göğüs kafesi, akciğerler, kalp felan da girecek işin içine. (omurga ve kasları saymadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 her vücut yağı aynı şekilde depolamıyor sanırım o yüzden insanına göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Meme agırlıgını niye sorayım manyak mısın? Acil cevaba ihtiyacım var diye degistirdim baslıgı ki sordugum soru da belden üst kısmı diyor direk. Ayrıca ortalama dedim, kisiden kisiye elbet degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hatta 80 kilo biri için diyeyim. Akciger agırlıgı hariç bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kalp dahil ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bunu patide kimse bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 %34-42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kalp dahil, sevdikleriniz agır basar. şaka bi yana, oturunca sırtımızdan koltuga gelen kuvvet icin gerekli bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 vucut agırlıgının %30 u olabiler salladım abi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 D sütyen ölçülü olanları 2 kilo kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 e koy bi baskül ölç olmuyo mu =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi aradım bayağı.. şöle diyeyim, crash test mankenlerinin upper torso değerlerini buldum. http://www.ftss.com/crash-test-dummies/pedestrian/hybrid-iii-50th işine yarar sanıyorum burada da http://www.emeraldinsight.com/journals.htm?issn=0260-2288&volume=27&issue=2&articleid=1600892&show=html&PHPSESSID=rp51nhchf3spshuk31p68rsge5 17.19kg diyor 77kg lik bir insan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bi de başlığı değiştiriyorum. =( cevap öbür sayfada kaldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bodicilerden kimse girmeyecek artık bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abvblizzard said: e koy bi baskül ölç olmuyo mu =((sırttan giden kuvvet diyor baskül koyarsan kalça da girer işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 belden üst dediğin bacaklar hariç şekilde herhalde? elimdeki 3D modelde 74 kiloluk birinin belden aşağısı (bacakları ayakları kalça falan hariç) 26 kilo diyor. Bel olarak kalçanın üstünü alırsan, eski bel çizgisi lol, kalça dahil 38 kilo diyor. Bilemiyorum ne kadar doğru ama fena solidworks modeli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hacimden ölçebiliyon ama böle şeleri density tam olarak 1 g/cm^3 mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 istediğin derinliğe kadar küvete oturup displace eden suyu ölçekli kap ile dışarı boşaltarak hacmini ölçüp litre başına şu kadar diyebilirsin direk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 verdik hacım cevabı biz.. suya girin siz yine ama hobi olarak girin, temizlik olarak girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şindi gördüm 17 azmış ya bacak çalışmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ama upper o sadece.. 20 falan da alt kısmı çekiyor torso'nun kalanı bacak, kol, kafa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Teşekkür ettim, 80'e 35 kg aldık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar