reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bunun sirasi nasildi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tuz tekila limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila limon tuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 gerçek bir erkek gibi içiyorsan, tuz tekila tekila tekila tekila tekila limon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 gerçek bi erkek gibiyse direk şişeden tekila dikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yoksa direk sadece limon tuz ye tekila gibi tadı kuş bokuna benzeyen bişey içmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 en erkek gibi iciyosan tuz tuz tuz tuz tuz tuz limon limon limon limon limon limon limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sıkıyosa tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz tuz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekila tuz limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 götüne tuzluk sok yiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hayır. tuz-tekila-limon şeklinde sırası. aquila doğru söylemiş. ama illa böyle içmek zorunda da değilsin yani. istersen sadece tekila iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tekilanın içine tuz dök, ağzına limon sık. ağzındaki limonu tekilaya boşalt. sonra bunu arkadaşına içir, asıl raconu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 solucan mı ne koyuyosun bi de içine onu da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 at avrat silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi solucanla geliyor zaten. ama erkek adam yilan balikli icer, 2 parmak buyuklugunde kol kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 aquila said: tuz tekila limon bu. tuzu bas parmagınla isaret parmagının kaldıgı araya dokup orayı yalıyosun bi guzel. ya da shot bardagını batırıyosun tuza, kenarları tuzlanıyo. ya da her ikisi de. sonra shotı gomuyosun, sonra da limon dilimini alıp bi guzel emiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kızın göbeğinden tuzu yalayıp, shotu vurup, kızın ağzından limon yemek. böyleydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 göbekten zeytin yenir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sene 2010 hala tekilanın tadı güzel diyenler var. ulan tekila sarhoş etmese burdan kaç kişi gidip tekila içer lan. dürüst davranın. sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 gold tekilalar var abi ben onları daha çok seviyorum şeker ve portakal ile nefis oluyo ps: söylemeden edemicem, riyu topsun olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 benim deneyimlerime gore tekilanin bir tadi yok zaten. bogazi ve girtlagi yakiyor. dil ile tat almak pek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 esssah bi erkeksen tekila tekila tekila votka tekila tuz limon tuz tekila votka bira limon kokoreç midye dolma limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ardeth said: sene 2010 hala tekilanın tadı güzel diyenler var. ulan tekila sarhoş etmese burdan kaç kişi gidip tekila içer lan. dürüst davranın. sıfır. abi sarhos etmiyo beni cidden. defalarca arkadaslarla birlikte ictim. hepsinde de cok kalabalıktık. hepsinin sacmalıkları aklımda benim kafada tık yok. 8-10 shot da iciyorum rahatca. ama mesela bira 5 sise icsem guzel olurum, oyle de garip bi bunyem var. tekila bisey yapmıyo nedense anlamadım gitti. tadı da guzel diyemeyecegim ama iste hazırlanısı, limon falan fismekan derken guzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nefret ettiğim nadir içeceklerden biridir tekila. pis şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Tekila tuz hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar