Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fener paok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 PAOK ahdusahdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fener - timişora paok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 3 istekten 2 si oldu yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 geçmiş olsun =) en zor takımı çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Adam gibi deplasman izleriz iyi oldu PAOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Aiko said: fenere paok çıksın istiyorum çok temiz kalpliyim galiba. yesinler birbirlerini şimdi 2 sonuçtada üzülmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 paok eler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 paok baya iyi oynuyor ya, 5 lerler bizi eger boyle oynamaya devam edersek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 paok da beyoğlunda kurulmuş. sondaki k konstantinapolismiş. ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yandık valla öttürür bizi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 fener ilk defa zor kura çekti hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 PAOK'u stadda izlemiştim birkaç yıl önce, arkadaş tutturmuşu bunların taraftar felaket, ucuzdu da gitmiştik maça Aris'leydi. Ben böyle ruh hastası taraftar görmedim arkadaş. Çarşı kedi kalıyor yanlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 rakibi tanıyalım dedim googlelladım çıkan siteye bak http://www.fckarpatylviv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Pamuk eller cebe, Ukrayna'ya gidelim deplasman hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Trabzon turu geçer bence. Liverpool satılık takım. huzursuzluk var fena. trabzon eski ruhu ile oynarsa geçer turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 oofff gidip yunan takımına elenicek şimdi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 BiTcH_oFBaT said: Trabzon turu geçer bence. Liverpool satılık takım. huzursuzluk var fena. trabzon eski ruhu ile oynarsa geçer turu ikinci 8 vakası olabilir ingilterede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ii sanslıyız ya en kolay kura bize geldi helsin ki yi rahat gecer besiktas. gs nin de kurası kolay,rahat gecer gibi turu ama ukrayna takımı azcık tırsıyor insan. trabzon :( fb ne desem ki muhtemelen elenicek ama insallah gecerler turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 young boys a da tottenham cikmis oh olsun onlara sizmisiniz bizi eleyen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 İlk maç içeride şimdi di mi Gs'nin?...O kötü,ilk maç deplasman her zaman iyidir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bizim rakip kolay gibi gözüküyor Hjk .. oda ilginç BJK-HJK eşleşmesi .. Galatasarayın rakibi kolay gözüküyor olabilir ama altyapısı çok sağlam bi takımmış .. Yani sağlam genç oyuncuları var servetin yanından vızır vızır geçmesinler :) Trabzona güveniyorum ben güçlü rakiplere karşı sağlam maçlar oynayabiliyor .. liverpool da eskisi gibi değil bence .. Gelellim Fenere abi müslümovic mdir nedir bosnalı ona dikkat derim başkada bişey demem .. Türkiye - Bosna maçında ağlatmıştı bizi .. Fenerin işi zor gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KKQ-i1b3-L8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 karşılıklı yakarlar artık stadları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hehe ruh eşini bulmuş fener stad yakmada :) futbolda kavgalı olduğumuz kim varsa hepsini özenle seçip seçip hepsine bizi rezil etmekte kararlı anlaşılan fener :) önce isviçre şimdi yunanistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar