sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Günün Sorusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hangi ulkenin bayragi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 güzel bir sg-1 basligi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 senko said: hangi ulkenin bayragi ki? eet bende tanımıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 senegal, kamerun büyükelçiliği önünde sallanıyorsa pek bir şey olma.. o değilde es kaza bu ülklerden biriyle maç yapsak araya terörist grubun sempatizanları gelip o grubun bayğraını sallarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 buldum, buyuk selcuklu devletinin bayraginin renkleriymis. dalgalansin cnm severim ben selcuklulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 f1de sallanınca yarış iptal oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BabacumMostors said: senegal, kamerun büyükelçiliği önünde sallanıyorsa pek bir şey olma.. o değilde es kaza bu ülklerden biriyle maç yapsak araya terörist grubun sempatizanları gelip o grubun bayğraını sallarlar mı? Senegali desteklemeye gelmiş olurlar o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kuzey ırak ta dalgalandırsınlar istedikleri kadar ama gelip benim ülkemde serefsizlik yapmasınlar. ama kabul etmezler aclıktan birbirlerini yerler orada Türkiye nin kendilerine sagladıgı imkanları hic biryerde bulamazlar. bunu bildikleri halde hala yedikleri canaga ediyolar serefsiz hainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 okuyan da türkiyeyi danimarka zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hiçbişeycik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nolur ya pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BabacumMostors said: senegal, kamerun büyükelçiliği önünde sallanıyorsa pek bir şey olma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adamı televizyonda dinlemiştimde.şey diodu istiklal marşına birşey demiyoruz.türk bayrağınada birşey demiyoruz ama yanındada bizim bayrak dalgalansın diyordu bişi demiyorlarmış sagolsunlar izin verdiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adam ilkokul kompozisyonu gibi bir konuşma yaptı zaten federal kürt hükümeti kurulsa her yer yeşillik olsa vadilerin arasında koşup eğlensek dereden su içsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hangi takımın bayrağı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vivavale said: kuzey ırak ta dalgalandırsınlar istedikleri kadar ama gelip benim ülkemde serefsizlik yapmasınlar. ama kabul etmezler aclıktan birbirlerini yerler orada Türkiye nin kendilerine sagladıgı imkanları hic biryerde bulamazlar. bunu bildikleri halde hala yedikleri canaga ediyolar serefsiz hainler. Böyle bir başlık açarsan ne olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyi olur şıkkı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sir said: hiçbişeycik olmaz abi cidden bu kafada olmaz uzuyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Buddha said: vivavale said: kuzey ırak ta dalgalandırsınlar istedikleri kadar ama gelip benim ülkemde serefsizlik yapmasınlar. ama kabul etmezler aclıktan birbirlerini yerler orada Türkiye nin kendilerine sagladıgı imkanları hic biryerde bulamazlar. bunu bildikleri halde hala yedikleri canaga ediyolar serefsiz hainler. Böyle bir başlık açarsan ne olur :D en ii ihtimal fasist damgası 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ahahaha yok canım ne alaka :) Sadece böyle bi başlık gerebilir ortamı demek istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://i467.photobucket.com/albums/rr38/BlueNinjakoopa5/YallN1ggazPostinInATrollThread.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ne bilim abi her gün sehit haberleri görmek cok üzüyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hoş olur değil elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar