romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ciksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Az kaldi az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 çıksa da patlasa bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gw2 fırtınası varken çıkmasın aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 steamden preload a acildi haberiniz ola 1.4 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bence patlamaz hatta çok eğlenceli olacağını düşünüyorum 1.sini sevmiştim. Fakat geçen yaz temmuzdu releasei çıksa da oynasam diyordum bu kadar ertelemelerine o kadar sinir oldum ki bilmiyorum alır mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 20sindemi oynanacak? yoksa bugun oynayabiliormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 4 days and 21 hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 preloadumu yaptım bekliyorum aşkitom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 4gun oynamak icin degermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 değmez git buy to win guild wars oyna. item malla bakıp bakıp ağlarken selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Ben de çıksın diye bekliyorum. İlk Torchlight 500Mb sığasına rağmen gayet tatmin edici bir oyundu. Hatta beklenmedik sürpriz diyebiliriz. Belli bir noktadan sonra hep aynı dungeon haritalarında dolanmak bayıyordu ama yeteri kadar zaman geçirtmişti işte. Bu oyunda öyle tek kasabada oraya buraya git durumu da yok. Farklı haritalarda dolanabileceğiz. İlk Torchlight'ı seven bunu da oynar. Ayrıca Matt Uelmen burada, bunu da es geçmemek lazım. Çok ciddi bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Miraul said: 4gun oynamak icin degermi acaba değer. mop'a kadar oyalar diye aldım ben de. http://www.youtube.com/watch?v=AWSWgzemqgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aliyim dedimde alamadim :P Your purchase has not been completed. The payment processor has reported an authorization failure. Please select a different payment method. hatasi aliorum. varmi basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 lan almayın oyunu, bende fazla var, onun yerine bana başka bişey alın, vereyim diyorum. alllallaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Sypro said: lan almayın oyunu, bende fazla var, onun yerine bana başka bişey alın, vereyim diyorum. alllallaa Hadi len minecrafta gel bidi bidi yapma ts yede gel asfdadsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Savulun bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 LethE said: değmez git buy to win guild wars oyna. item malla bakıp bakıp ağlarken selam ederim. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 soundtrack bedava: http://www.torchlight2game.com/news/2012/09/18/the-torchlight-ii-soundtrack/ matt uelmen ozleyenler icin d3 oynarken acin arkadan calsin bari oyun biraz diabloya benzer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 diablo 3 e players 8 gelsin sımdı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 aldım az önce torchlight 1 de geldi ohş, yarına kadar onu oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Benim evde net gidik ben de oynuyorum su anda tl1 i ve iyiki 2 cikiyor diyorum cunku 1 cidden meh bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 1 iyi de hafif baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 diablo 2 seven, diablo 3 ü beğenmeyen alsın. oyun baya baya d2 havasında. bir tek grafikler cartoon tarzı onun dışında d2 olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar