Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Eylül'de %1 ihtimal tutar da tıp fakültesine gitmezsem Bilkent'e gidiyorum. İngilizcem ana dilim kadar iyi, beni bilen bilir; ama İngiliz aksanını (hayatımda sadece Amerikan dizi ya da filmlerinde karşılaşınca duydum) pek rahat anlayamıyorum. Kasmam gerekiyor kendimi ki o halde not tutamayabilirim. COPE sınavında ağırından bir İngiliz aksanı kullanıyorlarmış. Kendimi alıştırmak için iyi bir dizi arıyorum. Sağlam karakterlerin olduğu, sağlam kurgunun olduğu, çok eski olmayan, Doctor Who olmayan, içinde yardımcı öge olarak komedi olan bir dizi istiyorum. SF&F iyi gider hatta (Doctor Who gibi zayıf kurgulardan nefret ederim ama). Eğer düzgün bir şey yok derseniz Ian McEwan'ın sesli kitaplarını satın alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omhesabi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 spooks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 life on mars ve ashes to ashes. kesinlikle. bir de hustle, evet, hustle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 komedi unsuru hustle'da bulabilirsin yalnız, diğerlerinde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 "Doctor Who gibi zayıf kurgulardan nefret ederim ama" e oldu mu ama şimdi gergecim ya.. dr who candır! izzet altınmeşe'ye küfretmişsin gibi oldu bu durum şimdi. ingiliz reality show ve belgesellerini izle diziler yerine bence. misal cash in the attic tarzı programlarda halk konuşuyor genellikle. acaip de genel kültür yaparsın, bi obje gördüğün anda "hmm 18.yy fransa kraliyet ailesi çevrelerinden birisine ait gibi duruyor bu broş. tahmini değeri, kaplamasına ve şu anki durumuna bakarak 240£ civarı olması lazım. guguklu saat ise rus yahudilerine aitmiş sanıyorum." bir de mark evans var tabii. onun da bir sürü programı var. müyendislik yaptıkları veterinerlik ve bahçe ile uğraştıklarından daha iyidir. onlar da güzeldirler. gerçi bunları izleyince de şöyle oluyor; "hmm 18.yy fransa kraliyet ailesi çevrelerinden birisine ait gibi duruyor bu broş. tahmini değeri, kaplamasına ve şu anki durumuna bakarak 240£ civarı olması lazım. bu broşun iğnesini çıkartıp şuradaki guguklu saatin çarklarını kullarak bu çimbiçme makinesini tamir eder ve bahçeye köpeğin rahatça sıçabileceği bir açıklık yaratabilirim. sonra çimbiçme makinesini parçalar ve çıkan parçaları helikopter projemde kullanırım." bbc faydalı bir kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Coronation Street veya Eastenders bu problemini çözecektir ama dizileri ne kadar sevebilirsin hatta sever misin onu bilmiyorum sdf^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ya da çok posh İngiliz aksanı olsa bile gogo the Tudors. Gerçi bu İngiliz dizisi değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 komedi olsun biraz dersen, hustle izle. polisiye olarak luther var; ama pek ingiliz aksanı ile konuşmuyorlar ilginç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hala izlemediysen Coupling.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hustle indiriyorum şimdi. Congame dedi, beni benden aldı zaten :) Dr. Who'ya gelince, dizinin genel kurgusu zayıf, evet. Dizi 100 yıldır var ama epic fantasy eserlerinden alıştığımız, kendi içinde mantıklı bir dünyası yok. Ayrıca dizi dei ex machina dolu ki geç dei'yi tek bir deus bile kurguya 100 üzerinden -40 puan katar. Arada çok güzel bölümler de var ama dizi genel olarak iyi değil. cash in the attic de indireyim. coupling tarzı diziler bana göre değil. we don't need no sit-com :) Life on Mars da ilginç görünüyor. Hustle'dan sonra belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 extras. hakkaten şahanedir bazı bölümleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 coupling ve bir de tabii ki sherlock. yalan rüzgarı istiosan da hollyoaks. en köylü aksanı da tabii yalan rüzgarı olanında duyuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Dr.Who Torchwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 monkey dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 IT Crowd Peep Show The Office UK Extras Komedi dizileri ama adamlar komedi konusunda baya basarililar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Little Britain izleyebilirsin komedi olarak :P http://www.youtube.com/watch?v=gM7O8PMNdtA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 wire in the blood diyorum, epey başarılı. bi de david attenborough'nun seslendirdiği herşey. bu da dünyadaki bütün belgesellere falan denk geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Coupling IT Crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 tudors da izlenir, izlenmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi sherlock var işte mini dizi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Shameless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 aklima bu geldi nedense; http://www.youtube.com/watch?v=5LTs7kYq66w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 toggie said: Coupling IT Crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Jeeves & Wooster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Blackadder serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar