Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ilk görüşte tutuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 karmuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kaşıklanmaz bu başarısız :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tipi olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kavun versiyonu daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi içerideki kısım eti andırdı direk, karpuz oldugunu anlamam için 2-3 kez daha bakmam gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kavunda zaten çekirdek yok o kadar, tek bıçak darbesi ile ayıklıyosun. karpuz'u az yememin tek sebebi çekirdekleri. çekirdeksiz karpuz gibi abidik gubidik şeyler de yemem zaten. böyle olsa yerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 karpuz çekirdeğini ben de sevmiyorum. kavun şahane bişi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 domates botanik olarak bir meyvedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hayalimdeki meyve ölü meyvedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Hayalimdeki Merve diye okudum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karpuz cekirdegini bi ben seviyom su dunyada heralde ama yukardaki igrenc bir meyve olmus kusasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Tropikal meyvelere bayılıyorum Pepino mesela, kavun ve muz karışımı gibi tadı var. Hayalimdeki meyve onun aynısının karpuz versiyonu. Çekirdeklerden çok nefret ediyorum ve tiksiniyorum karpuz alınca orta kısmını (çekirdeksiz olan tek yeri) yiyip gerisini atıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karpuz kainattaki en aziz meyvedir,onu cekirdekleriyle kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Çekirdek çok reröre bişey Bi de başlığı sürekli "hayalimdeki merve" diye okuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karpuzlu mervede iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://en.vidivodo.com/192106/en-hizli-karpuz-kesen-adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 benimde hayalimdeki merve asadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakagibi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu kız eğer emine ün ün kardeşi ise bizim okulda okuyordu eskiden. o zamanlarda tombalak bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Fakir cadı değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bazen bazı yüce insanlar karpuzun bütün çekirdeklerini ayıklayıp koyuyor ya karpuzu önünüze. o an dünyanın en mutlu insanı oluyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 nası yapıyolar lan onu şalsdkfş karpuz oluşurken radyolojik işaretleme mi kullanıyolar? o deil de geçen hayatımın en güzel karpuzunu yedim. karpuz çekirdeksiz, resmen içine doğru oranda su ve şeker şırınga edilmiş. mis gibi böyle oturduk arkadaşla küçük bi de bi yarısını ben bi yarısını o yedik mis gibi GDO'muzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 karpuzun faydası çekirdeklerinde.ayıklamayın yutun onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 GDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 takıntım var yemeden önce tüm çekirdeklerini ayıklarım bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar