Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Tarantababu said: smarthan said: fizban said: izledim hepsini de, abartıldığı kadar iyi bir dizi değil bence. Yanlis izlemissiniz, bi daha izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sherlock holmes hikayeleri ve polisiye dizileriyle ilgilenmiyor, the oc, yalan rüzgarı, lost gibi diziler seviyorsanız sherlock sıkıcı gelebilir, doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 şu yanlış izlemişsin lafına hastayı ha. bone polisiye dizi sevmiyorum onun etkisi vardır diyecemde zaten daha çok elemanın yaptığı çıkarımları ne bileyim dehası için fln izliyorum. bi nevi house yokluğunu doldursun diye :P ama 4 sayfa öyle bi anlatılmış ki çok epic bişi bekleyerek seyrettim. ha beğendim tabi güzel yapmışlar baya ama çok abartılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla polisiye dizi izledim, izlerim. yalnız dizi yeni hiçbirşey katmıyor. bir kere her bölüm 1 saat 30 dakika, ve bu 90 küsür dakika boyunca sadece şerlokun gözlemleri var ilginç olan. sherlock karakteri house karakterinin yandna yemişi olarak yaratılmış, ki arthur conan doyle'un hikayelerinde böyle değil. watson böyle değil, watson çooook daha ezik bir insan, fakat kimyasal konularda watson'a danışmaktan başka birşey yapamaz normalde sherlock. moriarty bi kere dünyanın en saçma insanı tarafından canlandırılmış. düşüncelerin akıldan geçmesi, haritayı canlandırması falan saçma sapan efektlerle yapılmış. herhangi bir polisiyelik yok, kaldı ki polisiye dizilerde başta bütün veriler sunulur, kişi kafasında bir katil bulmaya çalışır. ona uygun birşey seçer, sonra dizi yavaş yavaş gerçekleri gösterir ve doğru katili görürürz. bunda öyle değil ki, katil olan kişiyi bölümün son dakikasında görüyüroz. e hani ben çözecem ? koskoca scotland yard bir insanın duvarlardan tırmanabileceğini düşünemiyor, bir tek sherlock düşünebiliyor, buna da great mind deniyor. YOK ARTIK ! the oc, lost, yalan rüzgarı izleme hikayesine gelince, arada bi 2004 öncesi dizilere rastlıyorum, onlar bile bunlardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 zaman gecırmelık olarak guzelde oyle aman aman değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fizban said: valla polisiye dizi izledim, izlerim. yalnız dizi yeni hiçbirşey katmıyor. bir kere her bölüm 1 saat 30 dakika, ve bu 90 küsür dakika boyunca sadece şerlokun gözlemleri var ilginç olan. sherlock karakteri house karakterinin yandna yemişi olarak yaratılmış, ki arthur conan doyle'un hikayelerinde böyle değil. watson böyle değil, watson çooook daha ezik bir insan, fakat kimyasal konularda watson'a danışmaktan başka birşey yapamaz normalde sherlock. moriarty bi kere dünyanın en saçma insanı tarafından canlandırılmış. düşüncelerin akıldan geçmesi, haritayı canlandırması falan saçma sapan efektlerle yapılmış. herhangi bir polisiyelik yok, kaldı ki polisiye dizilerde başta bütün veriler sunulur, kişi kafasında bir katil bulmaya çalışır. ona uygun birşey seçer, sonra dizi yavaş yavaş gerçekleri gösterir ve doğru katili görürürz. bunda öyle değil ki, katil olan kişiyi bölümün son dakikasında görüyüroz. e hani ben çözecem ? diziyi izlemedim ama diyecek bi kaç lafım var :) Bir kere House karakteri baştan Sherlock Holmes'ün yandan yemişi olarak yaratılmıştır ki zaten adından başlayarak (Holmes-House, Watson-Wilson) kapı numarasına kadar bir çok gönderme var dizide. Bu dizinin ise Sherlock Holmes'e bir farklılık getirmek istediği kesin yoksa eski BBC'nin Sherlock Holmes serilerinin benzeri olurdu. Mesela geçen sezon gösterime giren Holmes filminin tersine açık açık hikayelerden değişik olması çok daha mantıklı bence. En azından tamam abi bu farklı bir olay dersin. Moriarty zaten Doyle'un hikayelerinde zayıf bir noktadır ve Moriarty'li bölümler en zayıflarıdır. Sağlam temel olmadığından düzgün bir Moriarty karakteri yaratmak zordur. Watson konusunda ise hak verdim. Diziyi izlemediğim için son yazdıklarında tam topa giremeyeceğim, ancak yazdıkların polisiyeden ziyade dedektif janrına uygun. Zaten Sherlock Holmes bunun babasıdır. Dediğin gibi kurgu sağlam olduğu oranda yazar ipuçlarını izleyici/okuyucuyla paylaşacaktır. Fakat olayın çözümünde ne değil nasıl sorusu daha önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 valla diziyi izlemediğin belli eldar. house tamam sherlock gibi inanılmaz gözlem yeteneğine sahip çılgın atmakta üstüne olmayan bir karakterdir ama, sherlock birebir olarak insanlarla iletişimi house gibi olan, insanları birer fare gibi görüp onların üstünde deney yapan, onu geçtim, aynı house gibi dakika 33'te olayı çözdüğünde bir bakış atan bir karakter gibi yaratılmış. moriarty zayıf bir noktadır ama moriarty'yi bir görmen lazım dizide =) avrupa yakası'ndaki burhan daha iyi bir karakter, öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 burhan baya ii bi karakter ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sen ancak yalan rüzgarı izle tımaaam mmıeaaaa :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ama kitapta da boyleydi? bu arada house izlemeye baslayayim simdi anlatinca ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 "iyi dizi" lafini duyunca izliceksin iste. tutup 4 sayfa ne kadar epic asmis oldugunu okuduktan sonra beklenti cok ustlere cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dizi iyiydi, yeni bölümleri çıkacak deniyordu, noldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 1 ocakta 2.sezonu başlıyo dizinin. yine 3 bölüm gözüküyo şu anda ama artar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 güzeldi ilk bölümleri, bunu da sabırsızlıkla bekliyor olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8qbzaNExzgs&feature=player_embedded teaser çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bi hafta kaldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ne zamndır izliycem nasip olmadı. izliyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 geçen gördüm yeni bölüm yazmışlar sevinçle açtım. meğersem fragmanmış.:(insan yazar ama ya kaldım öle fragmanı izledikten sonra. 1 ocakta da boşum, izleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 offf piskopatmış bayıldım. bi house bi ice truck killer tadı alıyorum. hmmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 çıktı yeni sezonun ilk bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 HOLLEY :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sherlocked asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 AH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 süper bölümdü özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 dizi süper ya. gerçi tam dizi değil, film izliyormuşsun gibi yapmışlar, her dizi 3 bölümden oluşuyormuş gibi. şahane. gelecek bölüm hound of baskervilles olcakmış herhalde, merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar