wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya biliyorum simdi bana inanilmaz guluceksiniz ama ben bu oyunun multisinin ne kadar zevkli oldugunu yeni kesfettim.(o da arkadaslarin cafede zorla oynatmasiyla ehehe) hala oynayanlar var mi netten, varsa isterseniz bi ara oynayalim?[hline]kingsofchaos
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bayağı birileri vardı burada oynayan, hemen cevap gelir.. ;) biraz geç kalmışsın hakikaten keşfemekte, 5 yıl kadar.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 warcraft 3 de çok zevklidir hem onun oynayanlarını daa çok bulursun :)) ben misal[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim!
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 daha terran oynayabiliyorum dogru duzgun sadece ama, toss hic bilmiyorum, zerg ise az biraz. :)[hline]kingsofchaos
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Starcraft bır hayat tarzıdır benım ıcın onsuz bır hayat dusunemıyorum :) multı atarız ama bıraz agır kacarım sana ben ıkımızde zevk alamayız ..[hline]A little less conversation a little more action please
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bi eleman daha buluruz, 2v1 yapariz?[hline]kingsofchaos
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Medicte oynanıo hala. Temmuzda korede şampiyona var, onun için turnuvalara hazırlanıo millet. Hala ciddi ciddi oynanıyo bu oyun bakmayın siz ses seda yok[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 wanderer oynayabiliriz, hem artik ortak oldugumuz bir konu da buldugumuza gore :> nerde oynuyorsun?
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 eheh dark nihayet :) ama sen beni ezersin su halimle :) valla ben 5 gun ustuste 5 saat cafede 3v3, 2v2 ,4v4 falan oynadim, dun de cd yi gidip aldim. fazla bi tecrubem yok. netten nasi oynicam, hangi versiyon lazim falan bilmiyorum. simdilik 4 bilgisayar acip oynuyorum tek basima.(campaignlerde ses falan cikmiyo, 1.07 diyo versiyona.blizzarddan 1.10 u cektim kurmadi.) eger guzel bi ortam varsa ve bildiginiz (gimli medicten bahsetimis orada olur) yardimci olursaniz gireyim, orda zaten oynariz. ps : terran rulaz :) -sanki baska irklari biliom da-[hline]kingsofchaos
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bende oynarım yarın fln[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: wanderer1985, 04 May 2003 19:57 tarihinde demiş ki: ps : terran rulaz :) good day commander.. 8-) ha bu arada dark seni bişiy manyağı yapar kesin, oynamadım onla ama aurasını hissettim.. :p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ehehe abi iddiamiz yok nuubie yiz daha :)[hline]kingsofchaos
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 u nubi? ehehe biz de nubiyiz hadi bir iki el çevirek cafelerde.. sonra darkla 2vs1 yaparız alırız babayı[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ben de varım medıcten gırıp oynayalım bı ara ıstedıgınız zaman maıl mesaj ıcq falan yollarsınız.... -Adın ne ? -Sertac....ama arkadas bana Zergtouch der :) -pekı[hline]A little less conversation a little more action please
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Biz eskiden kafeden 2 v 2 3 v 3 oynardın pskopat eglenirdik. Harbi zevkli olabilir aslında ama ben makineden starcraft ı kaldırdım :( Cd sini de bulamıom pff[hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Bonecrusher, 05 May 2003 10:08 tarihinde demiş ki: u nubi? ehehe biz de nubiyiz hadi bir iki el çevirek cafelerde.. sonra darkla 2vs1 yaparız alırız babayı[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! darkı yenersiniz ab ne zorluğu var azmı kapıştık zamanında heh DR'm benim lol[hline]Thief of Paticik
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 medic maalesef kapandi. tabi bircok diger sc serveri de. medic tayfasinin bir kismi hala http://starcraft.mizzah.com forumunda takiliyo orda bazi yabanci server adresleri de var takildiklari. orlarda oynuyolar.[hline]www.mizzah.com
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Nebula starcraft açmış diyorlar ama ? Bilmiyorum doğrumu bi deneyin derim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende duydum onu[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
behran Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sc ci leri görmek çok gzl..... ah ah nerde o eski günner[hline]
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bi ben mi muti yapamadı mbunu ya:( [Acıların Çocuğuyum][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ahahah dark'la oynucaksanız teketek yerine dire straits'de 2v2 oynayın. Bi tek o map'te dark'ı yenmiştim. Kılpayı ile hemde :D Son anda hatch kuramamıştı. Gerçi ondan sonrada zeratul beni yemişti ehhehe. Hey gidi günler.[hline]This Cat Scratches Free.
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ehuhe cat o sayilmaz ki ya, 2v2 ydi bi kere taktik olarak yenilmistim ben onceden zeranin onunu acmak icin :) zera yenmisti iste sizi sonra
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Dark tan bişi çıkmaz korkma rahat alırsın (edit : lan bu arada kimse ne zamandır mörd demiyor bana be özledim anasını satiim , bi mörd alalım gırtlaktan) [Bu mesaj baaluo tarafından 09 May 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 terranların tanklarını çok beğeniyorum ben.. onları bi sabitlicekesin piskopat dmg koyuyorlar :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Öne çıkan mesajlar