bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yaa beyler ben 2. sezondan sonra bıraktım.Bu süper olacak dana şu Lanayı ayarladı mı ayarlayamadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mamothus said: 10 sezon SG-1 vs 10 sezon Smallville celebrity deathmatch yapin, hala 10 sezon Smallville iyidir iyi diyosanız ok.. 10sezon smallvile ve 10kat boyanın kurumasını deathmatch yapın, hâlâ 10sezon smalbille diyorsanız boya kokusu beyninizi uyuşturmuş demektir. abi kötü bir dizi be bu.. 10sene gitmesi bile garip.. gerçi yalan rüzgarı falan gibi diziler de var öyle uzun süren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yalan ruzgari hala devam ediyor :) adamlar dizi ile yasiyor resmen, normal hayatlari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 onlar da bu sene kostüm giyip uçmayı öğrenecekler inşallah.. 10sene ben kassam ben uçmuştum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10*4 çok iyiydi. Elemanın nereden nereye geldiği çok iyi belli oluyor. İzlediğime pişman olmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 senko said: 10 sene ugrassam ben ucardim. mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 haha, facebookta biri yazmış aman tanrım sonunda uçtu diye :) 10 sene uçamayan süpermen mi izlediniz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Daha uçmadı, Kara ( Süpergirl olup medyatik olan kuzeni ) bunu gazlayıp bir deneme yaptırdı ama onda da çakıldı. Bekliyoruz heyecanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 uçacak bu sezon artık. supermen de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 supermen olabilmesi için uçmak dışında çoğalma yeteneğininde olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oha bitmedi mi hala bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 5. Bolum sonundaki bombadan sonra filler namina gelen inanilmaz klise ve kotu bir bolumdu. Ayip lan utanir insan boyle bir bolum koymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bunun devamı da gelir Superman diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 balık abla çooooğiiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Minik, ufak, zerre kadar da olsa spoiler vermeyin birader. Bu kadar zor mu sol taraftaki ikona tiklayivermek ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Hadi leyn... Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine tadında bitti. The End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Madcat said: 10 sezon bunu izleyen var mı ya? =p topici gorunce aynisini dusundum ulan nasi 10 sezon gitmis ki bu diye de dusundum bi ara sirf meraktan izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu aralar zamanım var. 5 sezon falan izlemiştim sonunda ne olmuş diye sezon 10 u izleyeyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Beni sizin adınıza izlemiş sayın. Kotalı internet kullanan arkadaşlar için kota harcamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Saeros said: Madcat said: 10 sezon bunu izleyen var mı ya? =p topici gorunce aynisini dusundum ulan nasi 10 sezon gitmis ki bu diye de dusundum bi ara sirf meraktan izlicem valla aynısını ben de düşündüm de meraktan izlemeye pek niyetim yok :) 10 sene uçamayan süpermen izledi adamlar yaw, takdire şayan hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 uçtu , pelerini giydi, lex luthor geri döndü, hatta lois lane'i düşen uçaktan kurtarıp süperman göndermesini de kondurdu dizi de böylece bitti hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Rewendor said: 10 sene uçamayan süpermen izledi adamlar yaw, takdire şayan hareket Smallville yapılacağı zaman DC ile anlaşıldığında sadece gençlik dönemini ( yani smallville i ) anlatılmasını istediler ancak seyirci uçmasıyla ilgili yoğun talepte bulununca ( uçunca superman olmuş oluyor sonuçta ) ve DC uçmasına izin vermemesinden dolayı dizi uzadı da uzadı. 10 sene izleyici uçsun istedi DC istemedi ondan uçuramadılar bir türlü. Sonunda havadan bir uçma muhabeti yaptılar ve bitti işte, falan filan... Sıradaki dizi gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Süperdi, herşeyi iyice bağladılar tamamdır sonda müziği de çaldı, superman oldu^^ 10 sezon izledik tamam belki her bölümü izlemedik son bir kaç sezon ama mutlu bitti güzel bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Baya güzeldi son bölüm. Ama Tom Welling'i bi tam kostümle görseydik. Hep uzaktan gösterdiler o kötüydü. Birde Apokalips'e naaptıınıda görseydik. Sanki böyle üfleyerek uzaklaştırmış gibi durdu. Birde bi önceki bölümde bi sürü kötü adam göstermişlerdi Toymaker'a çalışan. Bu bölümde böle toptan bi Heroes ve Villains dövüşü beklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ben daha aksiyonlu bir son beklemiştim ama yinede güzeldi lex in dönüşünü gördüm ya oda yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar