Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mardox said:

görev sayısı eksiltilse üzülmezdin. 30 görev yapcaz diye şişirmişler işte...

said:
30 görev yapcaz diye şişirmişler işte...

said:
yapcaz diye şişirmişler işte...

said:
şişirmişler işte...

said:
şişirmişler

:S

allahtan korkun lan bu kadar birbirinden bağımsız görev yapmış adamlar 30 tane halen şişirmişler diyorsunuz yuh yani.
Mesaj tarihi:
Media Blitzde haritanın sol altında boş gözüken bir yer var orda bir bina var(oraya gidince gözüküyor) onu yokedince diğer bölüm açılıyor.
Mesaj tarihi:
bu alamadığımız achievementlar için "new campaing" ile mi devam etmek gerek yoksa , oyunun bitmiş halinde "mission archives" a gidip ordan istediğimiz bölümü seçip alamadığımız achivementları alabiliyor muyuz? "new campaign" e başlamanın ne gibi avantaj,dezavantajları var?
Mesaj tarihi:
BaaL said:

bide benim senaryo bitti ama 25/26 diyor. brutal mı oynamak gerek o kalan 1 mission için nedir

2 tane seçmeli görev (tekinde tosh yerine nova'ya yardım tekinde de selendis e gezegeni purge etmesi için yardım) + 1 secret mission var extradan. yoksa 3 tane mi seçmeli vardı ya, neyse işte hepsini yapınca kerrigan geliyor galiba brutal'de.

Bi de şöle bişi okudum, secret mission için yeni campaign lazım galiba. Mission archives tan media blitz'i oynayıp secret mission'ı unlock edince girilmiyormuş.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Mardox oyunda ne durumda olduğunu anladığına emin misin?

bu soruyu sordum da şöyle cevap vermişti:

mardox said:

valla baya elimle gözümle oynadım.
en benim yazdıklarımı farketmediğne göre aynı soruyu sana sormak lazım da gereksiz polemiklere girmicem.
görev sayısı eksiltilse üzülmezdin. 30 görev yapcaz diye şişirmişler işte...
Mesaj tarihi:
tamam işte siz memnunsanız oynayın. görmüyosanız da beni suçlamayın işte.
görevler zekice ve yaratıcı onu bende söyledim ama diyorum ki senaryoyu blizzard 1 gemi 1 marine ile başlatmayıp biraz ordu verse de 30 görev yapıcaz diye gereksiz tüccarlık görevleri ile doldurmasaydı keşke. sc1'in ilk dakikalarında başlıyoduk hemen epik olaylara. ha katılmıyosanız eyv... benim sizin görüşünüze saygım var ama saçma sapan aynı mesajı 900 kere azalta azalta quote'lamayınca ve nerenle oynadın diye sormayınca...
artık uzatmıcam valla ya. saçma pati muahbbetlerine döndü gene komik bi olay.
Mesaj tarihi:
Ben ilk oyunu oynamadım ama benim de tam tersine klasik "here is your army, here is your target, unleash hell" campaign hikayelerinin yerine böyle 0'dan, herşeyini kaybetmiş ayyaşa bağlamış ana karakterle, burn notice tarzı sağdan soldan birşeyler toplayarak ilerlemek hoşuma gitti : )
Mesaj tarihi:
benim atarlanmamın sebebi "şişirmişler" diye saçmalar ötesi bir cümle ile fikrini belirtmiş olman.

orada birbirinden tamami ile bağımsız 30 tane görev var hepsi başka birer hikaye.
50 tane base ez bölümü olmasından cok daha iyi (bkz. c&c hadi süper silahın baseini yok et, oo kumandanın en ii askerinin base'ini ez, hadi simdi de kumandanı ez, hop kumandanın arkasında kane varmış onu da ez)

sen kalkıpta birbirinden ayrı ayrı hazırlanmış ve "güzel" olan bu görevlere şişirmişler diyorsun. o saçma bir eleştiri kusura bakma. ha şu son açıklaman mantıklı daha akla müsait o zaman olabilir diyor insan fikrini belirtmişsin ve güzel de bir noktaya parmak basmışsın ama ilk yazdığının bununla alakası yok sonra millete gelip pati şöle pati böle rörörö yapmayın allaşkına bi önce bakın ne yazdıınıza ;p
Mesaj tarihi:
Şişirilen oyunun her bir görevi diğerlerinden farklı olur mu yahu? Yanlış oynamışsınız herhalde. Adam keş bir isyancı sonuçta, güçlenmeden, akıllanmadan nereye dalıyor?

edit: sonraki yapılan düzeltmelerde bir sıkıntı yok tabi. İlk şişirilmiş yazısını okuyunca tepki verdim sadece.
Mesaj tarihi:
bişey sorucam. şimdi bendeki orjinal değil ya, ben orjinal alıp şmdikini uninstall edip tekrar kurduğumda, aynı yerden devam edebilir miyim single'a ? yoksa sıfırdan mı başlatır beni? öyleyse kasmiyim, yeniden başlarım en azından oyuna.
  • Yeni Oluştur...