Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 zerg ve protoss campaign yok ki zaten. yıl oldu konuşalı. onlar sonra gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mükemmel bi campaign olmuş. Hikayede ufak tefek kopukluklar oldu ama çok önemli diil. Seneler olmuştu böyle efsane bi single oyun oynamayalı. Kalite akıyo her yerinden oyunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 campaign'i nasıl, warhammer dow 2 gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 war3'te ve dow'da alıştıktan sonra hero birimi eksikliği çekiyorum. gerçi multiplayerda sorun yaratırdı ama singleplayerda koyabilirlerdi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yanlış mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 whispers of doomu brutalde geçen bi söylese ya. 4.deneyişim sdf whispers of doom değil ya ondan bir sonraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bazı yerlere düşmüş oyun. zaten online strateji oynamıyorum iyi oldu benim için, senaryosuna hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arcade Lost Vikings HARİKA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cuce said: tekrar hatırladımki, su dünyada güzel oyun kadar sahane az şey var >:D< rpg ogeleri katmaları sahane olmus, adamlar ne kadar güzel rafine etmisler oyunu heryerinden kalite akıyo hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Gangren said: Arcade Lost Vikings HARİKA :) abi daha bitiremedim onu ahaha,dönüp oynamam lazım resmen juke boxta cok kral albüm var yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 arcade Lost Vikings Blizzard'ın ilk yaptığı oyuna atfen koymuşlar sanırım. Orjinalide süperdi loading ekranında bir ara 3 adet viking çıkacak die sevinmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şimdi bitti campaign.. coook iyi yapmıslar, neresinden baslasam bilemedim yanı. tekrar oynıyasım var bastan öle güzel. multiye girmeden önce bi daha bitiririm ben bu cmapaigni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi bara yeni geldim, televizyondaki iPistol reklamı ahahahqahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 jukebox'ta a zerg a gun and you diye bi şarkı var dimi yaa kopardı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ilk bölümde kenarda kırmızı ateş desenli bir tır vardı, plakası da "optim-s 1" eheheeh Birde haberlerdeki reporter kadına da yazık bi kere bile bitirmediler sözünü daha sadfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Barda arkada night elfin dansetmesi? ahah O değil de bitti campaign. Efsaneydi gerçekten. Nolcak acaba hikayede bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 campaign kaç saat sürüyor ya zart diye bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bence kücük yastaki kardeslerimiz icin oyun yasaklanmali . Icki sigara sex masallah hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: campaign kaç saat sürüyor ya zart diye bitti.. valla ben 2 saat ara vererek oynadım durmadan. bide normal oyun speedi multide fastest'daydı o yüzden fastest'a alıp oynadım ben. alışamadım normale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben aldığım ilk gece başladım işte, 1-2 saat oynadım, sonra ertesi sabah 10'da başlayıp gece 2 civarı bitirdim. Yaklaşık bi 20 saat falan heralde oynama süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ya zeratulun ilk görevde 2 tane hatcehry i bulamadım nerdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Çok merak ettiğim bir şey var. 8. göreve kadar geldim hala sinematik çıkmadı (in-game cinematicleri saymıyorum). Yani ilk SC'de bile her 4 görevde bir (3 müydü?) sinematik vardı. Bunda neden yok? Var mı? Kaç adet? Kaç dakika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sc1'i az oynamıştım, sc2'nin de betasını falan oynamadım tecrübesiz sayılırım yani ama rts'de iyiyimdir, uzun süre wc3 oynadım. bunda da hard girdim olaya, ilk 2 görevi achievementlarıyla birlikte yaptım rahat, ilerde çok kasar mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar