Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mükemmel bi campaign olmuş. Hikayede ufak tefek kopukluklar oldu ama çok önemli diil.
Seneler olmuştu böyle efsane bi single oyun oynamayalı. Kalite akıyo her yerinden oyunun ya.
Mesaj tarihi:
war3'te ve dow'da alıştıktan sonra hero birimi eksikliği çekiyorum.
gerçi multiplayerda sorun yaratırdı ama singleplayerda koyabilirlerdi aslında.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

tekrar hatırladımki, su dünyada güzel oyun kadar sahane az şey var

>:D<

rpg ogeleri katmaları sahane olmus, adamlar ne kadar güzel rafine etmisler oyunu heryerinden kalite akıyo hakkaten.
Mesaj tarihi:
şimdi bitti campaign..
coook iyi yapmıslar, neresinden baslasam bilemedim yanı. tekrar oynıyasım var bastan öle güzel. multiye girmeden önce bi daha bitiririm ben bu cmapaigni
Mesaj tarihi:
ilk bölümde kenarda kırmızı ateş desenli bir tır vardı, plakası da "optim-s 1" eheheeh

Birde haberlerdeki reporter kadına da yazık bi kere bile bitirmediler sözünü daha sadfsdas
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

campaign kaç saat sürüyor ya zart diye bitti..

valla ben 2 saat ara vererek oynadım durmadan. bide normal oyun speedi multide fastest'daydı o yüzden fastest'a alıp oynadım ben. alışamadım normale.
Mesaj tarihi:
Çok merak ettiğim bir şey var. 8. göreve kadar geldim hala sinematik çıkmadı (in-game cinematicleri saymıyorum). Yani ilk SC'de bile her 4 görevde bir (3 müydü?) sinematik vardı. Bunda neden yok? Var mı? Kaç adet? Kaç dakika?
Mesaj tarihi:
sc1'i az oynamıştım, sc2'nin de betasını falan oynamadım tecrübesiz sayılırım yani ama rts'de iyiyimdir, uzun süre wc3 oynadım.

bunda da hard girdim olaya, ilk 2 görevi achievementlarıyla birlikte yaptım rahat, ilerde çok kasar mı nedir?
  • Yeni Oluştur...