dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BEYLER PRO KULLANIYORUM ÇOK DA Bİ NUMARASI YOK SADECE KARI KALDIRIRKEN İŞE YARIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 türbanlı ve apaçiler güzel kombinasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahaha oh yes resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bone said: türbanlı ve apaçiler güzel kombinasyon http://tr.wikipedia.org/wiki/Ayr%C4%B1mc%C4%B1l%C4%B1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Daha kişileri tanımadan apaçi dinci abeci diye etiketi basıyonuz bu ne önyargı bu ne atgözlüğü. Nolsun yani onlar okumasın mı. Okuduğunuz özel okullların nüfusunun yarısı ağır abi yarısı ağır tiki kız onlar daha mı iyi o resimdekilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Üniversitenin kalitesi sadece akademik kadro ile ölçülmez tabi ki, bir sürü parametreler var. Bütün üniversite diye değerlendirmektense fakülte olarak değerlendirmek daha mantıklı. Hani bir fakültede ya da bir bölümde 3 profesör olsaydı tamam da, koskoca üniversitede 3 profesör pek kabul edilecek bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 en iyi okul blue state mountain university, aciklandi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 SNA1L said: Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? profesor sayısıyla üni kalitesi doğru orantılı diye bir şey denmemiş. 3 tane prof'la oluşan üniversiteden hayır gelmez demişler. Ve sen buna karşı geliyosun ha bi de böyle bir argümanla öyle mi?:D Her bölümün en azından 2-3 prof'u olması lazım bir üniversitede öğrenci kontenjanını 60 diye farz etsek. Daha azı kötü baya. Senden 4-5 sene fazla bilen insanlar sana bölümünü öğretecek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 senko said: en iyi okul blue state mountain university, aciklandi bu. Blue Mountain State olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 o da olabilir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 SNA1L said: Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? Öğrenci başına düşen prof diye biliyorum ben onu. Öyle olursa bir anda sonuncu oluyor anadolo üniversitesi açık öğretimden dolayı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 SNA1L said: Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? 500 tane bolumu olan okulda 500 tane profesor warsa u sayi dogal olarak azdir ama toplam 3 profesor her durumda az biri rektor biri muhendislik biri sosyal dekani olsa hayatta gormessinde o adamlari ismen profosor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dadada said: o dönemde insan gaza geliyo ama. ben etkilenmiştim tobb'un laptopundan, iki bölümü yazdım, 8er puan da üstündeydim, hayvan gibi yükselmişti puanı kazanamamıştım. ben aldım laptop'ı bi de bu sene ya iade ediyorum, okulum bittiği için yada 100 150 tl gibi bir rakama benim oluyor. 5 yıllık laptop bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 150 tl vereceğin laptobu 200 e okutabilecek misin? bence sorun bu olmalı ayrıca evet türbanlı ve apaçi yuvası olmaya aday üniversiteoh oh çoğalsınlar çoğalsınlar militan lazım daha yıkılacak çok kule var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kimse ustune alinmasin da su anki mevcut universitelerde okuyanlarin yuzde 70'i bu apaci dediklerinize benziyor zaten; erkeklerden bahsedersek. kizlara laf yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 SNA1L said: Esh said: 3 profesor yine iyiymiş, profesoru olmayan universite vardı lan bi ara. profesor sayısına göre üniversitenin kalitesi belirleniyorsa en i,yi üniversite anadolu üniversitesi o zaman? Herşey profesör sayısına bağlı olmayabilir ama yüksek kademedeki eğitim görevlisi sayısıda bir faktördür. Okulda toplam 3 profesör varsa oturup "ne iş yapıyoruz biz?" diye düşünmek lazım. Kapıcı sayısına göre eğitim düzeyi belirlenmiyor sonuçta. Kaç kişi eğitim verecek birikime sahip olabilir ki orada? Amaç düzgün eğitim vermek değilse eyvallah tabi. Mesela beni 3-5 prof dinlemeye gelip, bitirme projem hakkında sorguya çekecekler beş saat. Madem aynı kapıya çıkacak bende 5 prof yerine 5 tane neyin ne olduğundan habersiz asistan istiyorum sunumuma. Belki öyle geçerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Onemli olan asistanin snuma girmesi felanda deil. Universitede asistanda egitir de asistani kim egitcek onemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 zirve'de şu anda bölüm hocaları yok ki, sadece ingilizce hazırlık dersleri veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BonePART said: Onemli olan asistanin snuma girmesi felanda deil. Universitede asistanda egitir de asistani kim egitcek onemli olan o. onları da hayat eğitecek :( bence her üniversiteye bir DAYI verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 YEĞEN.. finaller zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 İnsanlar bu garip özelleri savunuyorlar ama Türkiye'de Bilkent'ten başka iyi özel üniversite var mı ki? Belki Koç... İyiden kastım Türkiye ölçütlerine göre değil, dünyada adını duyurabilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: YEĞEN.. finaller zor.. onun icin OZYEGEN universitesi var ildeniz http://www.ozyegin.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 GERGE said: İnsanlar bu garip özelleri savunuyorlar ama Türkiye'de Bilkent'ten başka iyi özel üniversite var mı ki? Belki Koç... İyiden kastım Türkiye ölçütlerine göre değil, dünyada adını duyurabilmiş. sabancida iyi simdi ya hakkini yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar