Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 uygulamalari yonet kismindan google playin guncellemelerini kaldir tekrar yuklesin kendi duzelir goreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Telefonla ilgili bir problem değil, internetimle alakalı bir durum. Sadece tek bi yerden girmeye çalıştığımda o sorunu yaşıyorum, diğer yerlerde düzgünce açılıyor market. Bu arada PC'den markete girmekten bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ha o zaman dns degistirmeyi dene ondan oluyor genellikle otomatige al veya baska bir dns sunucusunun adresini gir google kullan mesela 8.8.8 li olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 swiftkey ortalama ne kadar raminizi yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 PrudenT said: swiftkey ortalama ne kadar raminizi yiyor? 17-18 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bende 30 yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Offline çalışan bir navigasyon uygulaması öneriniz var mı? Bunların bazılarının sonunda ülke veya bölge ismi oluyor, bunlar sadace oraya spesifik mi oluyor? Ben tek bir programı Türkiye'de, Avrupa'da, Amerika'da ve uzak doğuda (Singapur'da) kullanabiliyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kevinforeman.sabconnect&hl=tr Sickbeard, CouchPotato ve SABnzbd kullanıyorsanız çok çok iyi bi uygulama. şu ip adresi ayarlama işini anlayabilirsme bilgisayara local network dışından da bağlantıyı gerçekleştirmeyi planlıyorum ama çok cahilim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Samsung galaxy y kullaniyorum Yabanciyim androide bu ekran goruntusu alan bi app var mi? Google play de takildim az bisuru app indirdim ama sunu bulamadim.. Yada anlamadim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 orta tuş ve açma kapama tuşuna basılıy tutunca alıyor s3'de. y nedir hiç bilmiyorum orta tuş var mı onu da bilmiyorum ama varsa dene.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Yok ortatusa basinca gorev yoneticisj falan aciliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 orta tuşa basılı tut görev yöneticisi açılınca back yap sonra power tuşuna bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abini dinle, ben de aynını diyecektim. öyle ek bir programa falan gerek yok ss almak içün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kzpmaza said: orta tuşa basılı tut görev yöneticisi açılınca back yap sonra power tuşuna bas. olmuyor.. Yakin diye bisi aciliyo orta tusa uzun basinca son kullandigim uygulamalari gosteriyo. Altta gorev yoneticisi tusu var iste cikiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Power tusuna basinca telefn kilitlemiyo bu arada sdf tus kilidi yani bakaayim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi yaparsın ya ekran görüntüsü almak için app indirmek gereksiz. ayarlardan o home tuşunun görevlerini de kaldırabilirsin bence. biraz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Hahahaha yaptm lan... Video sayesinde.. Eyvalla kardes saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://i.imgur.com/p4VzuDg.png :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ahahah ne demek. ama o home tuşunu ayarla öyle ızdırabın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Tamam ayarlara girer bakarim simdi eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ya ben tekrar rahatsiz edicem ozur dilerim ama onerebilceginz guzel bi browser var mi? Hala default browseri kullaniyorum.sdffg yeniyim bu androidde de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Chrome, dolphin, opera mini. Dene hangisi olursa artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 default browser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Chorme kurdum app acdi history ekrani geldi ve hic islem yapamadim sildim. Operaya bakiyim google playden.. tamam opera mini oldu suan. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar