Tron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Puffin Web Browser flashları oynatabiliyor. Ayrıca tüm yasaklı sitelere girebiliyor. hemde hepsine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi bana hafif bi dialer lazim ya. sony'ninki sicislarda devamli. acayip yavas, biri ariyor acma slideri 5 10sn sonra falan geliyor resmen. bazen direk gri ekran. o da deli gibi yavas falan, kac kere acamadim gelen telefonlari resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 buyur Panpa: eX Dialer Bu da hakkında yazdığım blog yazım: http://gelistirelim.blogspot.com/2012/04/exdialer-arama-rehber-yoneticisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ağır falan demişsin yani 1ghz dualcore var sola'da ama 800mhz kullanıyorum oyun vs. profilleri disinda yetiyor. sorun cikarir mi? 512mb ram asil sikintim zaten yani, o acidan agir olmamasi onemli asil edit: neyse kurdum gayet iyi. ama gelen aramada varsayılan dialer geliyor hala onu nası yapcaz? edit2: hea öyle bi olayı yokmuş bana o lazım lan! fddsa. ama yine de kullanicam daha hizli kesinlikle sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Plague Inc diye bi' oyun oynuyorum. söylendi mi bilmiyorum da çok zevkli bi oyun tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediafire.android Mediafire android appını salmış ve 50 gb alan verio bedava kaçırmayın derim. bir dropbox değildir tabi ama yinede 50gb güzeldir gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kzpmaza said: Plague Inc diye bi' oyun oynuyorum. söylendi mi bilmiyorum da çok zevkli bi oyun tavsiye ederim. Virüs olup memleketin anasını bellediğin oyun dimi:) güzeldir zaman geçirmek için iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aynen o oyun. deliriyorum ama ya geçemeyince o kadar bekliyorsun kıyıda köşede 1000 kişi falan ölmüyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 önce sinsice tüm dünyaya yayılıp ondan sonra rahatsızlıklara geçmek lazım, havayolları deniz yolları kapanınca kitlenir kalırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 katılıyorum. heryer kırmızı ulaşım durdu cure %98 sıçtım dedim:) sonra bikaç semptomu eleyip başka şey ekleyince leveli atladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi ilerde ki virüsleri açınca yanlız zorlaşıo git gide bide hardda oynayın xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ibb trafik güncellenmiş, on numara olmuş. https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.ibb.ibbceptrafik&rdid=tr.gov.ibb.ibbceptrafik&rdot=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Normal seviyede fungusu gecemiyorum ben baya ugrastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itu&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5pdHUiXQ.. güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ibb yine kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Aqua mail. benim ilgimi çeken özelliği autosynci açmadan mailleri anında push edebiliyor olması oldu. bunu yapabilen başka program yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 4.1.2'de stock app yapıodu samsungun. Gmail appı yapmıo ama yada yapıomu karıştırıorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 valla ben naptıysam olmadı xperia s te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ben K-9 Mail de kullandım, Xperia'nın Stock Gmail App'ını da kullandım. Auto Sync açmadan direkt push mail olarak geliyordu tüm postalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hayda... bana bi settings ekranının ssini atsana ya. kafamı kurcaladı bütün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 evet K9 kullanıyorum bende K9da da var auto olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 MrLevie said: hayda... bana bi settings ekranının ssini atsana ya. kafamı kurcaladı bütün gün. abi iphone'a geçtim ben ya :/ ama ayarları pek kurcalamamıştım sanki, öyle hatırlıyorum. Geçmiş zaman şimdi yalan söylemiş olmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Soyle yabanci dil kelime calisabilecegimiz bi app var mi? Flashcard ya da ona benzer biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Contacts+ güncellenmiş, godan sonra en çok rahat ettiğim app oldu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 arkadaşlar phone locator lazım güzel çalışan web browser üzerinden konum veren bildiğiniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar