xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 n7player kullanıyorum. arayüzü hoş, kullanımı da rahat. poweramp diyen daha çok ama sesteki farkını kullandığım kulaklıkta anlamadım hiç sgs'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Law said: Opera mini kullanıyorum ve çok memnunum ama eksisozlukda felaket saçmalıyor. Araması bri garip, bulduğun konunun diğer sayfalarını göstermiyor, tümünü göster butonu yok. Bir haftadır böyle oldu nedendir bilmiyorum. Opera gibi hızlı sayfaları hızlı yükleyen içeriği tek kolon halinde sunan hızlı bir alternatif browser öenerebilirmisiniz ? Youtube da açmıyor opera mini, youtube u açan bir broewser olsun. Dolphin mini hd yi kurdum, eksisozluk sorunları bitti, youtube açılıyor ama motion sickness oldum, nasıl bi işdir iki dakika gezidim midem bulanmaya başladı buda bir ilkdir benim için. ekşi beta zımbırtısı ise aslında düzgün göstermesi gerek youtube uygulamasını yüklediysen telefona opera mini den tıkladığında uygulamayı açıyor bu arada dolphin bir türlü ısınamadığım bi tarayıcı oldu hep, çok script varsa sayfada feci yavaşlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ya evet birde opera miniden sonra, dolphin hd çok yavaş geldi yani bir yavaşlık var. Operaya devam artık, eksisozluk için telefonun kendi browserini kullanacağim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Opera mini yerine opera mobile kullan, hiz değişmiyor ve sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 eksisozluk icin Ekşin app'ini da deneyebilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.eksin&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Ekşin app baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ya şöyle tırt olmayan, güzel, oyun gibi oyun var mı? her tür olurda oyun yapmış olmak için yapılmış oyun dolu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mass Effect güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 250 mb diyor çok. telefonda 40 mb yer var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 neyse tomogatchi arıyodum japon kızı besleme oyunu indirdim. güzel bağlayıcı zevkli oyun bilen varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Swingshot bayag iyi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.monkeybattle.normal.freefull.google.global.android.common&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb20ydXMubW9ua2V5YmF0dGxlLm5vcm1hbC5mcmVlZnVsbC5nb29nbGUuZ2xvYmFsLmFuZHJvaWQuY29tbW9uIl0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 paylasildimi bilmiyorum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5seC5sYXVuY2hlciJd kim takar windows 8 i, androidciyiz alir yapariz :) super windows 8 launcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 beyler facebook için ne kullanıyorsunuz bana anlık push mesajlar wake up yapsın ya da lockscreende gözüksün vs istiyorum, önerilere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Onun için friendcaster var. Popup yapıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yüklü bi go sms teması var apk'sını bulamıyorum biraz modifiye edicektim :/ sms programı veya go sms teması kabul edilir. stock yavaş nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Contapps var aynen go gibi, hem dialer hem mesaj vs. Go kadar kullanışlı değil arayüzü ama go gibi şişip saçmalamadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 go dan nefret ettiğim için kaldırdım. düzgün bir sms uygulaması var mı? popup çıkarsın ordan yanıtlayabileyim falan yeter. chat falan istemiyorum temel özellikler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Handcent SMS'i dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hala go'ya yaklaşan bulamadım. insanı tasarımla kandırıp ram kullanımı ile acı çektiriyolar anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Google'ın yeni augmented reality oyunu: http://www.ingress.com/ http://www.youtube.com/watch?v=92rYjlxqypM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Closed beta'ymış. Kayıt olduk bakalım aktivasyon gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 oluşturduğum pdf i telefonumda açtığımda ve metinlere zoom yaptığımda otomatik ekrana sığması için ne yapmam gerekiyor. Adobe pdf okuyucuda denedim, zoom yaptığımda metinleri ekrana sığdırmadı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 geçenlerde telefon çalınması ile ilgili bir konu açmıştım. orada samsungdive üzerinden cihazın yerini bulmaya çalışıyordum ancak bunu başaramadım. şimdi google play hesabıma girdim, telefon üzerinden benim hesabım silinmemiş ve mesela dün bir uygulama indirilmiş, operatör Turkcell görünüyor normalde ben avea kullanıyordum. uzaktan cihaza yükleyip konumunu bulabileceğim bir uygulama var mıdır acaba? cidden çok kafama taktım bu olayı birisi çıkıp bir yardım ederse minnettar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mango.findmyphone&hl=en https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid&hl=en play'den yüklemek için çalınan telefonunu seç, çalan kişi telefonu açtığında otomatik yüklenicek bu uygulumalar. bilmiyorum işe yarar mı ama denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 şu where's my droid ya da türevleri telefon üzerinden hiç bir şey aktif etmeden web üzerinden yönetilebilir olsa güzel olur. elimdeki telefonda iphone şunları android cihazda denesem emin olacam onuda yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar