MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Pops diye bişey gelmiş, daha tam stabil değil ama hoşuma gitti benim. önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meteorolojigenelmudurlugu.havadurumu Yukardaki linkde, görülen uygulamaya ait ekran görüntülerinde ilk resimde masaüstünde görüeln saatli hava durumunu gösteren widgeti nasıl koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Law said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.meteorolojigenelmudurlugu.havadurumu Yukardaki linkde, görülen uygulamaya ait ekran görüntülerinde ilk resimde masaüstünde görüeln saatli hava durumunu gösteren widgeti nasıl koyabilirim. masaüstünde parmağını basılı tut. sonra "widget ekle" den bul app i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Onu denedim öyle bir appi widget da olmayınca belki başka bir yolu vardır diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 playstore çok basarılı. anlama yuzdesı cok yuksek. oturuo sohbet dahı edebılıosunuz. sırı den ıyı olmus bence. tek eksıgı rota cızememesı oda google navı kullandıgı ıcın. oda acılırsa muthıs olur. mesaj yazdır, maıl okut, saka yaptır, sıır okut ahah super. en yakın sınema,eczane,starbucks kıl tuy ne sorsanız cıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 exchange 2010 ile uyumlu, push destekleyen bir mail app var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Patinin mesaj yazma kutusuyla telefon çok ilgisiz. Yazmaya başladığım anda ben istemediğim halde zoomluyor ve normal yazı gövdelerine göre editlemek quote cart curt sol menüyü kullanmak zor. Farklı browserlardan denedim ama sonuç aynı. Patiden desteğe gerek olmadan bunu düzeltebilecek bi app ya da yöntem var mı? Sanırım sitenin bi forum okuma appine destek vermesi gerekiyor ama bizimkiler uğraşmaz onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 uğraşıyolar ya onunla. paticik bölümünde sormuştum ben bu soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 indirim var 0.25$ olmus bikac sey.gerci ise yarar bi office uygulamasi var okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Link versen iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 SNA1L said: indirim var 0.25$ olmus bikac sey.gerci ise yarar bi office uygulamasi var okadar. link vereydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Çömlek tasarımına girdim panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 bu battery save appleri fln gercekten verimli oluyor mu deneyen var mi ? galaxy s3 var bende,garanti verim alabilecegim bir uygulama önerebileck var mi ? 1 tane task-killer tarzi bsy vardi sanrm telefonu kasmıstı, oyle bişey olmasn duzgn olsun mumkunse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 İndirimli yeni set gelmiş. World of Goo'yu aldım hemen. Fifa 12 daha önce deneyen oldu mu nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aramil said: Çömlek tasarımına girdim panpalar Değişik bir oyun hoşuma gitti ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 2. indirim günü: 45 kuruşluk uygulamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hmm kılıç tasarımı *düşünür* yok herhalde yapsak mı ki o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 world of goo aldım. çogzel lan. kedi canını onların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 swift keyboard 1 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 swiftkey çok iyiymiş ya şimdiye kadar almadığım hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Sanırım region lock şeyler var bende fifa vs yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Her gün değişiyor. Bugünkülerden ZombieSmash, Mass Effect, TuneIn'i aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ben TR region üzerinde çıkanların hepsini alıyorum zaten :P Kid için olanlar hariç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 tapatalk forum app, paticikte çalışıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar