xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Teamviewer gibi ama Android'den Android'i kontrol etmek için bir şey arıyorum. Derdim şu ki; Android programı ile wifi üzerinden bir yere bağlanmam lazım. Ama çok uzaktayım. 2. bir android cihaz kullanarak önce 3g ile bağlancağım yerin yanındaki android'e bağlanıp, sonra oradaki program ile asıl amacıma ulaşmak istiyorum. Var mı böyle bir şey duyan/gören? Ya da bu sorunu başka nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Air Droid işini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixwaves.strikefleetomega&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaXh3YXZlcy5zdHJpa2VmbGVldG9tZWdhIl0. oyun tavsiyesi isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.scummvm.scummvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Viber ne kadar kota yiyor bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 konuşmayla mı yoksa mesajlaşmayla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konusma ile de mesaj ile de Daha dun yukledim wireless olan yerlerde konustum hep ama lazim olur 3 g ile baglanirim biliyormusun ne kadar yedigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 mesajlaşmayla gitmiyor gibi bişey öyle diyeyim sana. 30-40 mb gider mesajlaşmayla 1 ay içerisinde. konuşmayla da hergün, günde 1 - 1.5 saat konuştuğum zaman ayda toplamda 400 mb gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Supermis yaa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ses çok net demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 40mb gitmez mesajla abi. 40mb demek binlerce sayfa mesaj metni demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben msn gibi kullanıyordum viber'ı, GERGE'nin dediği gibi 30-40 mb demek binlerce mesaj demek. gerçi arada fotoğraf da gönderip aldıydım. ondan şişmiş olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Theridone said: ses çok net demi :) Çok net yaa kanadaya bağlanıyorum bana mısın demiyo yanımda konuşuyo sanki :D Çok geç keşfetmişim yaa ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ses telefondan kat kat daha net.. çok sevdim viber'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Aylar önce söylediğimde Whatsapp ve Skype daha iyi diyordunuz, doğru yola geldi sonunda Paticik yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2 kere demedim viber. olacak iş değil, baya kötüydü ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 öyle deme; android çarpar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Seste biraz yanki oluyor ama onun disinda super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 GERGE said: Aylar önce söylediğimde Whatsapp ve Skype daha iyi diyordunuz, doğru yola geldi sonunda Paticik yani =) ben senin mesajlari ozellikle takip ediyorum ama atlamisim Viber'i GERGE reis. Kiz arkadas tavsiyesiyle dadandik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 telefonu şirketten aldığımdan dolayı rootlamak falan istemiyorum. cyanogenmodda power widget gibi bişe var, tek widgetta data, wireles, brightnes vs değiştirebiliyosun. benim mal samsung galaxy s2 de böyle bişe yok, power savings diye bişe koymuş onda da yukardakilerin hepsi yok. cyanogenmoddaki gibi güzel bi app ya da widget var mı bu işler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aha en iyisi o tarz şeylerin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Go'nun var böyle bi widgetı, gergenin koyduğuna benziyor baya. Temaları falan da güzel, launcher olarak go kullanıyorsan (zaten başka launcher da kullanmayın) onu indir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.switchwidget&feature=search_result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Sense based romum için tek tuşla gsm wcdma networkleri arasında geçiş yapabileceğim bi app var mıdır? Mobile Data on/off'tan bahsetmiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sense based romlarda o işi yapman için root lu olması gerekiyor telefonun. hatta yanılmıyorsam rottan ziyade custom sense rom lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 GERGE said: Aha en iyisi o tarz şeylerin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc oo süper bu. bir de samsung un mal arayüzünü sevmedim, launcher tavsiyesi? ücretli de olabilir, 5-10tl veririz. ama güzel olsun hızlı olsun çok iyi olsun uçsun kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar