Tron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bu go keyboard v.b. klavye programlarının artısı nedir? mesela kullandığım default klavyede türkçe harflere erişmek ya da yazdığım bir kelimeyi farklı bir kelimeye çevirmesi benim için büyük sıkıntı. (mesajı gönderdiğimde sonuçları çok kötü olabiliyor :) ) bu gibi programlar sayesininde bu sıkıntının önüne geçebilir miyim? ayrıca opera mini hızı sayesinde (diğerleri amuda kalksada) her zaman ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Tron said: bu go keyboard v.b. klavye programlarının artısı nedir? mesela kullandığım default klavyede türkçe harflere erişmek ya da yazdığım bir kelimeyi farklı bir kelimeye çevirmesi benim için büyük sıkıntı. (mesajı gönderdiğimde sonuçları çok kötü olabiliyor :) ) bu gibi programlar sayesininde bu sıkıntının önüne geçebilir miyim? ayrıca opera mini hızı sayesinde (diğerleri amuda kalksada) her zaman ezer. slideit bak bu indirimde ben aldım türkçe klavye var fln güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 SNA1L said: slideit bak bu indirimde ben aldım türkçe klavye var fln güzel baya öneri için saol, indirip denedim lakin çok ters geldi bana. tablette çok kullanışlı olabilir. Fakat telefonda parmağın altında kalan kör noktalar oluşuyor. epey zorladı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 abi swype varken, bedavayken niye başka çizilebilen klavye deniyorsunuz? Bu olayın babası swype diye biliyorum ben. Yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 swype hepsinde olan bi özellik hatta telefonun kendisinde bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 şarkı sözleri için var mı önerdiğiniz bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Smart Keyboard bence klavyelerin allahıdır. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zipzip said: şarkı sözleri için var mı önerdiğiniz bişey? musixmatch var. poweramp icin plugin de var, sukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 zipzip said: şarkı sözleri için var mı önerdiğiniz bişey?tunewiki bu var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 tunewiki pek iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 GERGE said: Smart Keyboard bence klavyelerin allahıdır. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ.. +1 başarılı çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 GERGE said: Smart Keyboard bence klavyelerin allahıdır. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ.. abi klavye çok başarılı, fakat bildiğin keyloger bu yaf... yoksa ben mi kuruntu yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Neresi keylogger? İzinleri arasında internet erişimi yok bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 GERGE said: Neresi keylogger? İzinleri arasında internet erişimi yok bir kere. said: KIŞI VERILERINI OKU Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir. teknik konuşamıcam; ozaman buradaki olay verileri okuma izni dediği işlem yapabilmesi için gerekli izinler olarak mı yorumlamamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 İnternet izni yoksa kimseye yollayamaz onları. Tek yaptığı kişisel verilerden birini yazarken otomatik tamamlamada çıkarması veriyi. Abd yazınca Abdullah demesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eyw. çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Tron said: GERGE said: Neresi keylogger? İzinleri arasında internet erişimi yok bir kere. said: KIŞI VERILERINI OKU Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir. teknik konuşamıcam; ozaman buradaki olay verileri okuma izni dediği işlem yapabilmesi için gerekli izinler olarak mı yorumlamamız lazım? Burdan keylogger olduğu çıkmaz ki bi klavye uygulamasının basılanları kaydetmesi için herhangi bir izine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. İnternet izni olmaması da keylogger olamayacağı anlamına gelmez ayrıca. Key log edebilir ama gönderemez. İnternet izni olan başka bir uygulama tutulan bu kayıt dosyalarını aktarabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Handy Scanner diye bir program aldım, adı üzerinde bir programımız. Prosu 4 dolares, belejinde sayfa sınırı var. Tek tek çekiyorsunuz, uc uca ekleyip kestiriyor biçtiriyor döndertiyor editlettiriyor, sonra istediğinizi yaptırıyor. Artık Google Drive'a upload mı edersiniz, bluetooth'tan gönderir misiniz, storaja mı atarsınız size kalmış. Kalitesini köklerseniz kallavi dosyalar tutabiliyor biraz tabi, orası telefonun kamerasına bakar. Stayyer avukat olarak birden fazla sefer hayatıma birkaç yıl eklemişliği var kendisinin. El scannerı alacaktım, gerek kalmadı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 az önce telefonu rootladım ama tam olarak ne işe yarar bilmiyorum..şimdi varmı rootlu telefonda olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar?yani mesela bende şimdi pandora kullanabilecekmiyim pil süresini uzatabilecekmiyim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kernel'in destekliyorsa overclock edebilirsin mesala. Setcpu var overclock programı, hem downclock ilede istersen pil ömrünü artırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 valla rom yuklemedim daha root yaptim sadece,setcpu aliyim bi bakiyim ona cok övüyolar bide addblock gibi bisey varmis o baya iyi oldu kurtuldum reklamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 No-frills CPU kullanıyorum ben SetCPU yerine bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 GERGE said: No-frills CPU kullanıyorum ben SetCPU yerine bir süredir. simdi indirdim bunu ne yapmam gerekiyo en fazla 600 benimki en dusuk 100kusur oluyo fln bide duzenleyici I/O zamanlayici fln ne bunlar tam olarak sen nasil kullaniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ı/o için noop de. hızı kendine göre şeç. düşükken pil çok gider, perforan azalır işte. 768 mhz'ye underclockladım ondemand'da, öyle kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 en yuksek en fazla 600 var bende onu isaretledim en dusugude 480 yaptim ondermant yaptim fln..overclock ne onu nasil yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar