Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

bu go keyboard v.b. klavye programlarının artısı nedir? mesela kullandığım default klavyede türkçe harflere erişmek ya da yazdığım bir kelimeyi farklı bir kelimeye çevirmesi benim için büyük sıkıntı. (mesajı gönderdiğimde sonuçları çok kötü olabiliyor :) ) bu gibi programlar sayesininde bu sıkıntının önüne geçebilir miyim?

ayrıca opera mini hızı sayesinde (diğerleri amuda kalksada) her zaman ezer.
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

bu go keyboard v.b. klavye programlarının artısı nedir? mesela kullandığım default klavyede türkçe harflere erişmek ya da yazdığım bir kelimeyi farklı bir kelimeye çevirmesi benim için büyük sıkıntı. (mesajı gönderdiğimde sonuçları çok kötü olabiliyor :) ) bu gibi programlar sayesininde bu sıkıntının önüne geçebilir miyim?

ayrıca opera mini hızı sayesinde (diğerleri amuda kalksada) her zaman ezer.

slideit
bak bu indirimde ben aldım türkçe klavye var fln güzel baya
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Smart Keyboard bence klavyelerin allahıdır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ..

abi klavye çok başarılı, fakat bildiğin keyloger bu yaf... yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Neresi keylogger? İzinleri arasında internet erişimi yok bir kere.

said:

KIŞI VERILERINI OKU
Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir.

teknik konuşamıcam; ozaman buradaki olay verileri okuma izni dediği işlem yapabilmesi için gerekli izinler olarak mı yorumlamamız lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

Tron said:

GERGE said:

Neresi keylogger? İzinleri arasında internet erişimi yok bir kere.

said:

KIŞI VERILERINI OKU
Uygulamaya, tabletinizde depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar verilerinizi başkalarına gönderebilir. Uygulamaya, telefonunuzda depolanan tüm kişi (adres) verilerini okuma izni verir. Kötü amaçlı uygulamalar bunu kullanarak verilerinizi başkalarına gönderebilir.

teknik konuşamıcam; ozaman buradaki olay verileri okuma izni dediği işlem yapabilmesi için gerekli izinler olarak mı yorumlamamız lazım?

Burdan keylogger olduğu çıkmaz ki bi klavye uygulamasının basılanları kaydetmesi için herhangi bir izine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

İnternet izni olmaması da keylogger olamayacağı anlamına gelmez ayrıca. Key log edebilir ama gönderemez. İnternet izni olan başka bir uygulama tutulan bu kayıt dosyalarını aktarabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Handy Scanner diye bir program aldım, adı üzerinde bir programımız. Prosu 4 dolares, belejinde sayfa sınırı var.

Tek tek çekiyorsunuz, uc uca ekleyip kestiriyor biçtiriyor döndertiyor editlettiriyor, sonra istediğinizi yaptırıyor. Artık Google Drive'a upload mı edersiniz, bluetooth'tan gönderir misiniz, storaja mı atarsınız size kalmış. Kalitesini köklerseniz kallavi dosyalar tutabiliyor biraz tabi, orası telefonun kamerasına bakar.

Stayyer avukat olarak birden fazla sefer hayatıma birkaç yıl eklemişliği var kendisinin. El scannerı alacaktım, gerek kalmadı hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...