Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar, şöyle bir uygulama arıyorum;

el yazısıyla yazdıklarımı normal klavye harfleriyle kaydedebilen bir uygulama var mıdır? deftere yazdıklarımı sonra tekrardan bilgisayar ortamına aktarmaktan sıkıldım da hani alırsam da tableti en çok şu yüzden alacğaım

5800 da bile benzer bir özellik var elbet androidde de bulunur diye düşünüyorum ama bulamadım eheh
Mesaj tarihi:
Boyle sagda solda not defterleri vardi dijital icinde sd kart falan olan. Hepsiburada'da fln satiliyordu daha 7-8 yil once, hatta microsoft office programlariyla da uyumluydu aletler.

Application isine yetemedim
Mesaj tarihi:
kozalak said:

official app dısında push notification kullanan twitter app var mı bildiginiz? twetcaster kullanıyorum ama push calısmıyor, pro versiyonu da muhtemelen oyle galiba... help
ha bu arada onerilecek uygulamada twetcasterdaki gibi zip it fonksiyonunun olması sart (twetleri filtreleyip gizleme)

yok mu bilen yauv
Mesaj tarihi:
şu an da paralı oyunları satın alamıyorum. pek saçmaladı. baya yerde sorun yaşayan var, ülke kaynaklı değil.

böyle şeyler başına gelen olursa uygulama yönetiminden play store ve google services framework ün cache ve datasını temizleyip restart etsin telefonu.
Mesaj tarihi:
bende varmış google voice search telefonla geldi sanırım marketten baktığımda yüklü görünüyor yani türkiyede kullanılabiliyor demekki hatta türkçe aramada yapabiliyorum ama markette sadece ingilizce var diyor
Mesaj tarihi:
Voice search'ü Türkiye'de ve Türkçe olarak ben de kullandım, fena da algılamıyor Türkçe'yi. Ama nasıl yükledim, naptım da oldu, napman lazım hiç bi fikrim yok..
USA only görünce umudunu yitirme diye yazdım sadece
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...