Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda telefonun günlük hayata nasıl katkısı olur diye saçma sapan program arayışlarına girdim.

CamScann: ne zaman işe yarayacağı belli olmayan ama herhangi bir belgeyi ya da resmi kamera ile taramanıza olanak sağlayan ve taranan şeyi PDF olarak çevirip telefona kaydeden bir uygulama.

Endomond: GPS yardımı ile yapılan koşu, yürüyüş, tırmanış, bisiklet kullanımı vb gibi spor aktivitelerinin hangi rotada kaç dkda yapıldığı o sırada hangi parçanın dinlendiği yakılan kalori miktarı vs gibi oldukça geniş bir bilgi toplayan program olup aynı zamanda bunları hem kendi hafızasında hemde Endomond hesabınızda sürekli loglayan bir uygulama. Havaların hafiften ısınmaya başladığı bu günlerde spora başlamayı teşvik edecek birşey. Şayet sürekli spor yapan biri isenizde bir önceki rekorlarınızı kırmaya çalıştığınız sesli bildirimde bulunan yegane güzel şey.

GpsFix: telefonun amerika uydusundan değilde TR uydusundan veri almasını sağlayan bir düzeltme uygulaması.

Push Ups: Şınav çekerken burnunuz ile ekrana dokunca şınavı sayan bir sayaç.

SmsBlocker: Note ile acaip uyumlu çalışan sms engelleme programı kişi, numara hatta sms içeriğine kadar yazıp sadece o kelime olduğu için bile direk sms ses tonu gelmeden kendi içindeki junk box'a taşıyan uygulama.

Water Your Body: Gün içinde su içmeyi unutan biriyseni size kilonuza göre ne kadar su içmeniz gerektiğini gösteren belirli aralıklar ile su içmen gerektiğini hatırlatan içtiğiniz suyun litresini ölçen bir uygulama.

Wattpad: Çok esprisi olmasada dil seçim yapıp belirli kitaplara ulaşmak mümkün stabil çalışan bir uygulama. Farklı dilleri yeni yeni öğrenenler için ufak çaplı kitapları okuma fırsatı yaratıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim için launcherdan çok icon olayı daha önemli yoksa bi uygulamanın iconu kocaman diğeri kücük fln kötü görünüyo..adwnin fluxed bide suavehd diye icon packlari var sırf onlardan dolayı kullanıyorum adwyi ztn..ama güzelmiş bu ftl beğendin hızlı baya
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

SNA1L said:

o launcher tarzı seylerin en kasmayanı adw ya bide fluxed theme var adwnin bayaa güzel hiç kasmıyo

FTL launcher muhteşem. çok hızlı. benim ihtiyaçlarımı da görüyor. hız arıyorsanız bi deneyin derdim.

çok launcher denedim de GO'dan dönemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aramaya inandım, sonuç vermediği için ben de ekleyeyim dedim.

Tanıtmak istediğim uygulama

Photaf

Panaromik fotoğraf çekmenize yarayan bir uygulama. Gayet de başarılı. Otomatik modunda sizi yönlendirerek fotoğrafları kendisi çekiyor ve panaromik olarak görüntülüyor.

HD çekimler için de pro versiyonu mevcut.
İlgilenenler için;
Photaf Free
ve
Photaf Pro

Sosyal ağlarda paylaş

uk said:

beyler SPB Shell i bilen vardır belki, Yandex bu SPB yi satın almış ve SPB Shell i biraz modifiye edip Yandex.Shell olarak sunmuşlar :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.shell

Benim için büyük güzellik oldu çünkü tam da biraz daha ucuzlasa (15$ fiyatı) alırım falan diyordum :)

Ben çok başarılı buldum :) hele hava durumu widget ı süper olmuş, klasörleme yapısı da çok başarılı

şunu büyük umutlarla indirdim de çok beklediğim gibi çıkmadı ya. bir şeyler eksik ya da değiştirilmeli sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

En iyi klavye bence: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result

aldım bunu da muhteşemmiş cidden. go çok yer kaplıyordu çok da ram yiyordu. bu jilet gibi kayıyor. yeni kelime öğrenme şeysi de go da çalışmıyordu bende. bunda çalışıyor. verdiğim para helal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...