Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Bana şöyle bişi lazım :

Ntvmsnbcnin mesela haber okuma applicationu var, okurken ekranın ufak bile olsa acayip rahat ettiriyor.

Mesela bazı siteler var bu siteleri bu şekilde okuyabilmek istiyorum haberlerini.

Nasıl yapıyoruz bunu veya ne kullanıyoruz ? Ekran çok küçük olduğu için browserdan açtığımda çok minik oluyor.

Okumak istediğim sitelerde RSS feed olayıda var şimdi gördüm. Ne kullanmam lazım bu ntvmsnbcnın appi gibi rahat rahat okuyaiblmek için ??
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

https://market.android.com/details?id=com.alphonso.pulse

Kurdum appı, siteyi de ekledim takip etmek istediğim. Bir kötü yanı var ama. Mesela sitedeki bir habere giriyorum pulse üzerinden. İlk paragrafı (5 10 cümle) tam istediğim şekilde gösteriyor ama sonra illaki haberin orjinaline gitmek gerekiyor, haberin orjinaline gidiş şeklide browserda açarmışcasına oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

kozalak said:

eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm
programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin
disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor.
alarm clock gps. burda biri soruyodu
uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf

link de vereydin de bakaydık :)

yav arataydin ya marketten :) cep telefonundan copy paste zor oluyo sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

photographer said:

nasıl anlıyor acaba onu gps çalışmadan
çünkü evin içinde çalışmaz gps falan

sensorle algılayabilir ne kadar hareket ettiğini..

yer algısı için gps dışında sinyal aldığın baz istasyonlarının konumundan da yerini algılayabiliyor ama bunu kullandığını sanmıyorum pek..
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

sabonis said:

kozalak said:

eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm
programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin
disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor.
alarm clock gps. burda biri soruyodu
uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf

link de vereydin de bakaydık :)

yav arataydin ya marketten :) cep telefonundan copy paste zor oluyo sdfg

yahu ekşi alarm falan diye arattım da, sadece alarm yazınca 9859584390835 app var anasını satiim, o kadar mı zor paste etmek :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şimduk,

bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak.

Var mı ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

GERGE said:

çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result

pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil...

pil daha çabuk bitiyor hala gözlemlerime göre. bir de saati geri kalıyor arada, 2 kere geç kaldım gideceğim yere bu yüzden. şaka gibi ya. saati 14:04 gösterirken, status bar'daki saate bi baktım 14:22. korkunç bir app çıktı valla. ha hava durumunu detaylı göstermesinden memnunum ama diğer yönleri beni benden aldı :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabonis said:

GERGE said:

çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result

pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil...

pil daha çabuk bitiyor hala gözlemlerime göre. bir de saati geri kalıyor arada, 2 kere geç kaldım gideceğim yere bu yüzden. şaka gibi ya. saati 14:04 gösterirken, status bar'daki saate bi baktım 14:22. korkunç bir app çıktı valla. ha hava durumunu detaylı göstermesinden memnunum ama diğer yönleri beni benden aldı :D

program refresh etmeyi unutuyo galiba kendini :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sabonis said:

sabonis said:

GERGE said:

hava durumu dışında tüm özelliklerini kapadım ben zaten. belki onları kullansam benim de pilim bitecek. programların pil kullanımını ölçtüm ama, görünmüyor bile bu haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi rss programı bana göre newsrob pro.Tüm resim ve yazıları telefon ekranına göre kucultuyor,okuması aynı ntvmsnbc dekı gıbı rahat oluyor.google reader uzerınden calısıyor.

GEd said:

Bana şöyle bişi lazım :

Ntvmsnbcnin mesela haber okuma applicationu var, okurken ekranın ufak bile olsa acayip rahat ettiriyor.

Mesela bazı siteler var bu siteleri bu şekilde okuyabilmek istiyorum haberlerini.

Nasıl yapıyoruz bunu veya ne kullanıyoruz ? Ekran çok küçük olduğu için browserdan açtığımda çok minik oluyor.

Okumak istediğim sitelerde RSS feed olayıda var şimdi gördüm. Ne kullanmam lazım bu ntvmsnbcnın appi gibi rahat rahat okuyaiblmek için ??
Sosyal ağlarda paylaş

oha ya gece 12'den sabah 10'a 140mb 3g harcamışım. herhangi bir update falan da yapmamış hiçbir program... bana hangi programın ne kadar harcadığını gösteren bi app lazım, bilen var mı? tabii geçmiştekini görmem mümkün değil de, daha sonra da böyle bir şey olursa bileyim hangisi harcamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...