GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bana şöyle bişi lazım : Ntvmsnbcnin mesela haber okuma applicationu var, okurken ekranın ufak bile olsa acayip rahat ettiriyor. Mesela bazı siteler var bu siteleri bu şekilde okuyabilmek istiyorum haberlerini. Nasıl yapıyoruz bunu veya ne kullanıyoruz ? Ekran çok küçük olduğu için browserdan açtığımda çok minik oluyor. Okumak istediğim sitelerde RSS feed olayıda var şimdi gördüm. Ne kullanmam lazım bu ntvmsnbcnın appi gibi rahat rahat okuyaiblmek için ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 https://market.android.com/details?id=com.alphonso.pulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 arkadaşlar belirli saatler arası data networkü otomatik kapatacak bir program arıyorum. tamam buldum AutomateIt baya iyi bir program gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Programın adı Locale'di galiba. Onunla belirli yerlerdeyken de kapatabiliyorsun. Zaman-tarih-günle alakalı condition'lar da var diye kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Eve geldikten 10 dk sonra, işe geldikten 20 dk sonra hatırlatma vs yapacak bi program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Eve-işe gelince hatırlatma yapar o dediğim Locale ama 10-20dk için delay koyabilir misin bilmiyorum.. (bu tip hatırlatmalar için astrid todo list'in eklentisi gerekiyordu en son) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 GERGE said: https://market.android.com/details?id=com.alphonso.pulse Kurdum appı, siteyi de ekledim takip etmek istediğim. Bir kötü yanı var ama. Mesela sitedeki bir habere giriyorum pulse üzerinden. İlk paragrafı (5 10 cümle) tam istediğim şekilde gösteriyor ama sonra illaki haberin orjinaline gitmek gerekiyor, haberin orjinaline gidiş şeklide browserda açarmışcasına oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor. alarm clock gps. burda biri soruyodu uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 nasıl anlıyor acaba onu gps çalışmadan çünkü evin içinde çalışmaz gps falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kozalak said: eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor. alarm clock gps. burda biri soruyodu uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf link de vereydin de bakaydık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Loxias said: Eve geldikten 10 dk sonra, işe geldikten 20 dk sonra hatırlatma vs yapacak bi program var mı? locale yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sabonis said: kozalak said: eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor. alarm clock gps. burda biri soruyodu uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf link de vereydin de bakaydık :) yav arataydin ya marketten :) cep telefonundan copy paste zor oluyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 photographer said: nasıl anlıyor acaba onu gps çalışmadan çünkü evin içinde çalışmaz gps falan sensorle algılayabilir ne kadar hareket ettiğini.. yer algısı için gps dışında sinyal aldığın baz istasyonlarının konumundan da yerini algılayabiliyor ama bunu kullandığını sanmıyorum pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kozalak said: sabonis said: kozalak said: eksi sozlukten bi eleman muhtesem bi alarm programi yazmis.belirlediginiz captaki alanin disina cikmadiginiz surece alarm susmuyor. alarm clock gps. burda biri soruyodu uyanamiyorum vs diye.aha kesin cozum sdf link de vereydin de bakaydık :) yav arataydin ya marketten :) cep telefonundan copy paste zor oluyo sdfg yahu ekşi alarm falan diye arattım da, sadece alarm yazınca 9859584390835 app var anasını satiim, o kadar mı zor paste etmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 alarm clock gps olduğunu yazmış, araya kaynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ha eyvallah görmemişim onu. yoksa niye link istiyim, o kadar da tembel diilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hahaha iyi o zaman . ben de diyodum aramak ne kadar zor olabilirki :D peogramin ismi araya kaynamis gibi olmus biraz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 GPS Status programını kullanan var mı aranızda? Kullanmayan varsa şiddetle öneririm. Hele ki gps uydularına bağlanırken uzun süreler bekliyorsanız direk ilaç gibi geliyor. 10-15 sn de uydu bulduruyor açık havada çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Şimduk, bi program arıyorum. Müzik oynatıcısı olacak temelde. Ama şarkı sözü gösterme gibi bi özelliği de olacak. Winamp'da nasıl minilyric diye eklenti var mesela pcde, bunda da öyle birşey olacak. Şarkıyı dinlerken lyric akıcak senkronlanarak. Var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sabonis said: GERGE said: çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil... pil daha çabuk bitiyor hala gözlemlerime göre. bir de saati geri kalıyor arada, 2 kere geç kaldım gideceğim yere bu yüzden. şaka gibi ya. saati 14:04 gösterirken, status bar'daki saate bi baktım 14:22. korkunç bir app çıktı valla. ha hava durumunu detaylı göstermesinden memnunum ama diğer yönleri beni benden aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 huawei nin kendi oynatıcısında blem var o. vardır illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sabonis said: sabonis said: GERGE said: çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil... pil daha çabuk bitiyor hala gözlemlerime göre. bir de saati geri kalıyor arada, 2 kere geç kaldım gideceğim yere bu yüzden. şaka gibi ya. saati 14:04 gösterirken, status bar'daki saate bi baktım 14:22. korkunç bir app çıktı valla. ha hava durumunu detaylı göstermesinden memnunum ama diğer yönleri beni benden aldı :D program refresh etmeyi unutuyo galiba kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 sabonis said: sabonis said: GERGE said: çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil... pil daha çabuk bitiyor hala gözlemlerime göre. bir de saati geri kalıyor arada, 2 kere geç kaldım gideceğim yere bu yüzden. şaka gibi ya. saati 14:04 gösterirken, status bar'daki saate bi baktım 14:22. korkunç bir app çıktı valla. ha hava durumunu detaylı göstermesinden memnunum ama diğer yönleri beni benden aldı :D hava durumu dışında tüm özelliklerini kapadım ben zaten. belki onları kullansam benim de pilim bitecek. programların pil kullanımını ölçtüm ama, görünmüyor bile bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 en iyi rss programı bana göre newsrob pro.Tüm resim ve yazıları telefon ekranına göre kucultuyor,okuması aynı ntvmsnbc dekı gıbı rahat oluyor.google reader uzerınden calısıyor. GEd said: Bana şöyle bişi lazım : Ntvmsnbcnin mesela haber okuma applicationu var, okurken ekranın ufak bile olsa acayip rahat ettiriyor. Mesela bazı siteler var bu siteleri bu şekilde okuyabilmek istiyorum haberlerini. Nasıl yapıyoruz bunu veya ne kullanıyoruz ? Ekran çok küçük olduğu için browserdan açtığımda çok minik oluyor. Okumak istediğim sitelerde RSS feed olayıda var şimdi gördüm. Ne kullanmam lazım bu ntvmsnbcnın appi gibi rahat rahat okuyaiblmek için ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 oha ya gece 12'den sabah 10'a 140mb 3g harcamışım. herhangi bir update falan da yapmamış hiçbir program... bana hangi programın ne kadar harcadığını gösteren bi app lazım, bilen var mı? tabii geçmiştekini görmem mümkün değil de, daha sonra da böyle bir şey olursa bileyim hangisi harcamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar