kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ihtiyacin neyse ona gore program kur sdfg ben bi kac oyun yukledim.facebook twitter zaten yuklu geliyo telefon uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Task manager yükleme abi. yükleme. yükleme. yükl... Onun dışında şunlar gerekli bence: ASTRO, Backup to Gmail, Barcode Scanner, Dropbox, Evernote (ya da başka bir not alma programı), ifconfig, Jorte (büyük ekranlıysa, yoksa geç), Nöbetçi Eczaneler (haritada göstererek çok işe yarıyor gerekince), Shazam (data plan varsa), Wikidroid (data plan varsa yine), Zakus WiFi Profiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 task manager niye yuklemesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 data plan ne telefonun bir özelliği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya bu android öyle bi os ki, uygulamayı kapatınca aslında kapattın mı yoksa hala arkada açık mı belli olmuyor, öğrenmenin de bir yolu yok bu task managerlar dışında ctrl+shfit+esc gibi bi kombinasyonu yok ki os'un ne var ne çalışıyor görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 astro file manager işe yarıyor baya. illa kur onu. 2 player's reactor kur bi de en iyi oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi, android yapısını bilmiyorsun pek öyle diyorsan. illa da istiyorum diyorsan bunu yükle: https://market.android.com/details?id=com.zomut.watchdog&feature=more_from_developer ücretsiz de var: https://market.android.com/details?id=com.zomut.watchdoglite&feature=search_result Android'de programın açık kalmasının pil ömrü ya da performans üzerine hiç bir etkisi olmaz. zaten watchdog yükleyip görürsen o açık programların hepsinin %0.0 CPU harcadığını anlarsın. Açık program ramde tamamen işlevsiz bir şekilde durur, Android ram gerektiğini en az kullandığın ya da çok yer kaplayan bir programı kapatır. bazen direk kapatır, programa göre değişiyor. ama isterse 100 program açık dursun CPU onların hepsinin harcadığı %0.00 ise sorun ne? Kapatıp açarak (kapatınca yarısı otomatik açılacaktır ve 10 dakika sonra tekrar kapanacak, tekrar açılacak, çember olacaktır çünkü) pil ömrünü çok daha azaltırsın. yarıya indirirsin rahatlıkla task manager kullanırsan. watchdog farklı olarak sadece bir program aşırı CPU kullanmaya başlarsa sana haber veriyor. onu yükle işte. task manager olarak da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 task manager açık ama auto kill kullanmıyorum ben. gerektiğinde elle kapatıyorum daha iyi sanki öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hmm gerge bak bilmiyordum android'in bu şekilde çalıştığının. watchdogu yüklediğim diğer task manageri sileyim bari astro'yu da yükledim işime yarar belki bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya bide bişileri yanlış yaptım sanırım reklam çıkmaya başladı ben uygulamara girince nası kapatcam ki bu reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 programları alarak. kapanmaz yoksa. öyle para kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya da google program adı+full indir. telefona at, kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 anladım biraz böyle kalsın da beğendiklerimi dediğin gibi yaparım. gerisini eleyip silerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ayıp olur ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 romkitchen'a sgs2 gelmiş. Orda gördüm şimdi, Maxthon browser seçeneği var. Kullanan var mı bu browser'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Minecraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 xaty said: Minecraft obaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 GERGE said: çok iyi bir hava durumu şeyi buldum: https://market.android.com/details?id=org.satok.gweather&feature=search_result pilin ağzına sıçıyor bu galiba. widget olarak koyduğum zaman, inanılmaz çabuk bitiyor pil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim battery use'da bile çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Adam gibi oyun var mi ya Android icin. Bulamadim bir turlu, cogu cok kotu oyunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 angry b... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Daha b harfi cikarken agzinin ustune biri elinin tersiyle carpmis gibi olmus Ildo. Cok da iyi olmus. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 telefonda sadece sudoku ve fics clienti var oyun olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Blow Up Lite var, bina yıkıyosun dinamitle, tatlı ufak bi oyun. Bide angular velocity diye bi oyun buldum onu da sevdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar