xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Rehberi google ile yedekleyebiliyorsun online olarak. Titanium backup veya cwm kullanabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 telefon sony xperia telefon kişileri ve google kişileri var google kişileri zaten google ile senkronize halinde. ama önemli şeyleri hep son zamanlarda telefon kişisine kaydetmiştim, tek tek elle yedeklemek istemiyorum. Salak telefon birinden diğerine kaydırtmıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 screenshot alan temiz düzgün bi program var mı root yapılmamış telefonda çalışabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 GEd said: telefon sony xperia telefon kişileri ve google kişileri var google kişileri zaten google ile senkronize halinde. ama önemli şeyleri hep son zamanlarda telefon kişisine kaydetmiştim, tek tek elle yedeklemek istemiyorum. Salak telefon birinden diğerine kaydırtmıyorda. import/export var, o şekilde yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 tskler şimdi çözdüm olayı. Aletin kendi backup toolu varmış ama usbden pcye bağlanınca telefon SD kartı devre dışı bırakıyor. Bu nedenle backup alamıyormuşum SD kart yoktur vesaire diyordu. USB den çıkarınca o backup sistemide çalışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Demekki neymiş? SE salak dangalak vs değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 SE iyide pil canımı sıkıyor. ilk başta 3 gün giden pil 1,5 güne düştü, hızlı bir düşüş oldu bu. 2.3 e güncelledin mi ? İçindeki backup tool ile applicationlar bile yedekleniyor ya, herşey eskisi gibi geri geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cwm ile alcağın bazı backuplarda 2.3'ten bile geri dönebilir restore yaparken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Handcent SMS programını kullanan var mı? nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Onu kullanıyorum ben. Başkasını kullanmadığım için kıyaz yapamayacağım ama. İyi bence, keşke şu da olsa dediğim olmadı. Widget var eski mesajları rahatça okuyabileceğin, yeni mesaj gelince ekranda gösteriyor, rahatça okuyup kapatıyorsun, kullanışlı bir şey. Şunu kesin satın al diyorum ama rom işine de girdiğin için, işlevi ücretinden kat kat daha değerli: http://www.appbrain.com/app/backup-to-gmail/net.cpedia.backup2gmail Aynı işi beleşe yapan program da var ama o sorun çıkartıp durdu bende hep, iyidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ya şu androidin en çok sevdiğim yanı herşeyin replacementının olması valla yaaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: screenshot alan temiz düzgün bi program var mı root yapılmamış telefonda çalışabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 7-8 ay önce aradığımda application bulamamıştım. ama bilgisayara bağlayıp bilgisayardan alabiliyordun bi şekilde, onu bi araştır istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bayadır yüklüydü de kullanmıyordum pek. Son zamanlarda kullanır oldum. TuneIn Radio Bir çok yerli/yabancı radyo kanalı var. Favorilerinizi ekleyebiliyorsunuz. Sleep timer var, gece yatarken hoş oluyor baya. Ayrıca alarm olarak da kurabiliyorsunuz. Sabah ayarladığınız radyo kanalını açıyor. Benzer radyoları öneriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dialer replacement onerebilceginiz birsey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Go Dialer. Go'nun smsini (chat haline getiriyor ayfon gibi) ve launcherını da kullanıyorum hepsinden çok memnunum. Go'dan baban çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 stock iyi bence. şu var bir de ünlü: http://www.appbrain.com/app/dialer-one/kz.mek.DialerOne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 güzel oyun önerisi lazım. hep angry birds oynanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 alarm replacement var mı güzel , kullandığınız. default alarm hangi şarkıyı ayarlarsam ayarliyim default DİDİDDİDİDİT çalıyo da çok sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 baslikta actimda buraya yaziyim, kitap okumak icin hangi apple guzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 axedice said: Go Dialer. Go'nun smsini (chat haline getiriyor ayfon gibi) ve launcherını da kullanıyorum hepsinden çok memnunum. Go'dan baban çıksa yerim. abi go'nun smsini yükledim ben şimdi. fena deil de türkçe karakterler sapıtıyor. napmak lazım. türkçe pack yükledim programın kendisindeki tr ler sapıtıyor yani edit: onu geçtim de favori kontaklar dışında diğer kişilerin isimleri çıkmıyor hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hmmz iki sorunu da yaşamadım sen yanlış versyon falan mı yükledin :P Türkçe için dil desteği vardı sanırım onu hatırlıyorum da, dialer olsun sms olsun isimlerde bi sorun yok. Bilmiyorum belki telefon uyumsuzdur falan. Dialerın bi ex bi de normal versyonu var, birisine update kesildi bi ara. İstersen bak en güncel olanı tekrar çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok go sms pro yükledim. şekil şemal süper de. bida bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok abi olmuyor. optimus blackin sms zımbırtısı zaten iphone gibi ben seviyorum da. neyse sadece pop up sms yükliyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Abi uyumlu diyor. handcent ve go dışında hiç bi pop up sms şeysi çalışmıyor. hata verip kapanıyolar. ha 1-2 vardı ama onlar da çok kötü görünüyolar. kendi pop-up ımsısı var diye mi acaba? handcent çok amele göründü bana. go sms ise USiM leri göstermiyor. gösteriyor da isimleri değil numaraları. hayata küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar