Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

telefon sony xperia

telefon kişileri ve google kişileri var

google kişileri zaten google ile senkronize halinde.

ama önemli şeyleri hep son zamanlarda telefon kişisine kaydetmiştim, tek tek elle yedeklemek istemiyorum. Salak telefon birinden diğerine kaydırtmıyorda.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

telefon sony xperia

telefon kişileri ve google kişileri var

google kişileri zaten google ile senkronize halinde.

ama önemli şeyleri hep son zamanlarda telefon kişisine kaydetmiştim, tek tek elle yedeklemek istemiyorum. Salak telefon birinden diğerine kaydırtmıyorda.

import/export var, o şekilde yapabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

tskler şimdi çözdüm olayı.

Aletin kendi backup toolu varmış ama usbden pcye bağlanınca telefon SD kartı devre dışı bırakıyor. Bu nedenle backup alamıyormuşum SD kart yoktur vesaire diyordu.

USB den çıkarınca o backup sistemide çalışmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Onu kullanıyorum ben. Başkasını kullanmadığım için kıyaz yapamayacağım ama. İyi bence, keşke şu da olsa dediğim olmadı. Widget var eski mesajları rahatça okuyabileceğin, yeni mesaj gelince ekranda gösteriyor, rahatça okuyup kapatıyorsun, kullanışlı bir şey.

Şunu kesin satın al diyorum ama rom işine de girdiğin için, işlevi ücretinden kat kat daha değerli: http://www.appbrain.com/app/backup-to-gmail/net.cpedia.backup2gmail Aynı işi beleşe yapan program da var ama o sorun çıkartıp durdu bende hep, iyidir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayadır yüklüydü de kullanmıyordum pek. Son zamanlarda kullanır oldum.

TuneIn Radio
Bir çok yerli/yabancı radyo kanalı var. Favorilerinizi ekleyebiliyorsunuz. Sleep timer var, gece yatarken hoş oluyor baya. Ayrıca alarm olarak da kurabiliyorsunuz. Sabah ayarladığınız radyo kanalını açıyor. Benzer radyoları öneriyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Go Dialer. Go'nun smsini (chat haline getiriyor ayfon gibi) ve launcherını da kullanıyorum hepsinden çok memnunum. Go'dan baban çıksa yerim.

abi go'nun smsini yükledim ben şimdi. fena deil de türkçe karakterler sapıtıyor. napmak lazım. türkçe pack yükledim programın kendisindeki tr ler sapıtıyor yani

edit: onu geçtim de favori kontaklar dışında diğer kişilerin isimleri çıkmıyor hacı
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmz iki sorunu da yaşamadım sen yanlış versyon falan mı yükledin :P

Türkçe için dil desteği vardı sanırım onu hatırlıyorum da, dialer olsun sms olsun isimlerde bi sorun yok. Bilmiyorum belki telefon uyumsuzdur falan. Dialerın bi ex bi de normal versyonu var, birisine update kesildi bi ara. İstersen bak en güncel olanı tekrar çek.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi uyumlu diyor.
handcent ve go dışında hiç bi pop up sms şeysi çalışmıyor.
hata verip kapanıyolar.
ha 1-2 vardı ama onlar da çok kötü görünüyolar.
kendi pop-up ımsısı var diye mi acaba?

handcent çok amele göründü bana.
go sms ise USiM leri göstermiyor. gösteriyor da isimleri değil numaraları.

hayata küstüm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...