tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dominion propoganda şeysi %100 unlock oldu ve bu video açıldı son olarak http://www.youtube.com/watch?v=C_E83GfWM-A&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 vay vay vay yalnız cinematic ilerleyen dakikalarla birlikte kalitesini kaybediyor. bunu da yetiştirememişler herhalde hehe bi de nova kerrigan'ın kardeşi falan herhalde. sahneye ilk girdiğinde aha nova dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bazı kısımlar oyun grafiği bazı yerler de inanılmaz kaliteli cgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Trailer işte derlemişler. Cinematic + ingame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kerriganın baştaki kısmı hariç tırt baya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 kalitesini kaybediyor, tırt dediğiniz şey şu, oyunun içinde hem cinematic videolar var hem cutscene videolar var. bazılarını daha önceleri göstermişlerdi (mesela şu avuç içinde ışık saçılan cihazı farketmişsinizdir, zeratul'la konuştukları cutscene'den, üç-dört marinenin yanyana gelip ateş ettiği sahne ise bize ilk gösterdikleri intro cinematic videosu). bence gayet güzel olmuş, senaryoyu özet geçmişler :P o değil de 1 oyunu 3'e bölüp satıyorlar yav :( (27'si gelsin de koşa koşa d&r'a gideyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 KERRIGANNN <3 <3 <3 benim ole hatunum ihanet yuzunden zerg e mama olsa bende ALLEAAAAAAH diye rebellion baslatirdim raynor gibin cok oynamak istiyorum su starkaziki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 LAAAAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 çıksın artık, youtube da maç izlemekten şaşı olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ohara iyiymiş ._. Kutulu istiyorum ama Aral istemiyorum ben ya T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bu ne ya hollywood in starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Ohoo gel de CE alma şimdi. Piç shopto göndermiyo CE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yoksam samir duran mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 of ligme ligme et yeni beni kerrigan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Longshanks said: yoksam samir duran mı??? gabriel tosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ana bildiğin nigger ghostmuş la adam tüh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ya şu mengsk in oğlanın ses çok tanıdık geliyo ama çıkaramıyorum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 KarloColoso 1 hour ago Damn.. 427 noobs micro'd like shit and accidentally hit the dislike button.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 videoyu tekrar izledim de, ce'yi alamazsam çok içimde kalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 1080P izledim süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 oyun cıksın ben izliycem hepsini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar