Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 http://adrianwerner.wordpress.com/games-of-2010/ adamlar epey uzun bir liste hazırlamış. oynadığınız var mı aralarında? mod http://adrianwerner.wordpress.com/mods-of-2010/ ve freeware http://adrianwerner.wordpress.com/freeware-of-2010/ listeleri de yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 birkaç tanesini oynadım, birkaç tanesini de henüz oynayacağım. birkaç tane de ilgimi çeken gördüm, bilgi toplayacağım. hayli kapsamlı bir listeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 of ne güzel unutmuştum Civ V'i gördüm... 2 ay kaldı sabır sabır sabır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 stratejiler dışında oyun görememek beni çok üzmeye başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 "2010'ın". Bir suru sekilde okudum ama "ın" ile bitiremedim bir turlu bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yirmi bir sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 pc exclusive olmayan bir ton oyun da çıkacak ama, kane & lynch 2, mafia 2, medal of honor call of duty: black ops td3u2 fallout new vegas starcraft 2 falan var bütün konsollara çıkacak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sc2 çıkmayacak konsola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 DarKRideR said: stratejiler dışında oyun görememek beni çok üzmeye başladı :( ilk bölüm strategy çünkü, biraz aşagıda diğer türler de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fizban said: pc exclusive olmayan bir ton oyun da çıkacak ama, kane & lynch 2, mafia 2, medal of honor call of duty: black ops td3u2 fallout new vegas starcraft 2 falan var bütün konsollara çıkacak olan. Starcraft 2? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 yok sc2'yi o listede goremedigimden yazmıstım, biliyorum konsollara çıkmadıgını da, varmış orada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Hep aim olan oyunlar denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 o değilde sc 2 nin crackli versiyonu ne ara çıktı adamlar deli gibi çalışıyorlar. bıraktım dl ye iniyor şu an çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 harika, tam da boyle bir liste ariyordum :) Tesekkurler paylasim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luciddreamyo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 meh iğrenç resmi görmeyeyim diye editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 TanitciReklam said: o değilde sc 2 nin crackli versiyonu ne ara çıktı adamlar deli gibi çalışıyorlar. bıraktım dl ye iniyor şu an çatır çatır. Oyun 27 Temmuz'da çıkacak yanlış bir dosya indiriyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 sc2 fiyat ne kadar olur kutulu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 120 normali 199 collectors muhtemelen. <--- aral ithalat fiyatları tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 140 diyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Pallando said: TanitciReklam said: o değilde sc 2 nin crackli versiyonu ne ara çıktı adamlar deli gibi çalışıyorlar. bıraktım dl ye iniyor şu an çatır çatır. Oyun 27 Temmuz'da çıkacak yanlış bir dosya indiriyorsundur. download acık battle netten o versiyondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oha . sc hayranlığım yok zaten hiç alırsam fun mapler için fln alırım diodum da 120 140 fln yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 140 ne ya? İşletim sistemi mi alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 digital dl nin fiyatı belli oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 60 dolar olması lazım oınunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ilginç oyunlar varmış listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar