Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC barbekü sosun sağlık bakanlığı tarafından yasaklanması

Chemical

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış . Nedeni ise, kızarttıklarının hakiki tavuk değil de aşağıda resmi görülenden de beter genetic olarak oynanmış bir organizma olduğu imiş.

Bu değişime uğramış yara tık hem daha ucuza mal oluyormuş, hem kemikçe fakir ama et olarak şişirilmiş bir canlı yetişiyormuş, hem de tüğ ve kanat derdi olmuyormuş.

oha adamlar pokemondan tavuk restoran zinciri çalıştırıyor
büyük başarı
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

goldbären said:

KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış.

ben de kentakiyi sansürlüyorlar sanıyordum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de bugun dedim marketten salam falan alayım ekmek arası yaparım.Dışarıya para akıtmayayım diye.150 gram salam istedim ben adam 173 gram kesti ve o salamın maliyeti bana 5.8 ytl oldu.Sonra gittim sandwich ekmeği aldım o da 2.60 tuttu.3 tane sandwich yapabildim salamlarla ve bitti.Birde sprite vardı o da 1.70 ytl.Arasına kaşar koymuştum onun da maliyeti 1 ytldir minimum.

Toplayalım ;

5.80 salam
2.60 sand.
1.70 sprite
1 kaşar
11.10 tutuyor hepsi.
Afiyet olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...