goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Chemical said: lüks kroluk gürültü trafik çimlere basmayın KIRO diye yaz, kro diye yazanlar çıtkırıldım oluyor birassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 popeyes bildiin failın kralı. acılı panini ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kfc'nin paninisi kadar çakma bir şey görmedim ben. Alıp zinger'in içindeki tavupu kesip panini ekmeğine koyuyorlar, böyle yanları boş kalıyor filan. twister çok daha güzel ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bone said: bir hot dog 7.5 lira bir waffle 8 lira bir extreme menu 12 lira dört simit 1 lira. en iyisi 12 liralık simit almak, 48 tane simitin olur. tıka basa doyarsın. yanında barbekü sos da veriyorlarmış. afiyet olsun. simit 75 kuruş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bu topiktekileri ancak kerhane tatlısı paklar. ucuz dramacılar sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ShadowFax said: simit 75 kuruş :/ 4 simit 1 liraya satılıyor diyorum ya. illa kızılay'a gidip fotoğraf mı çekmek gerekiyor. hem yüzünü ekşitme bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.turkiyevitrin.com/multimedya/musteri_fotolari/firmalar/orj/7895-sirin-kardesler-pide-ve-kebap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 izmir'de boyoz yumurta çay 1 lira euh <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Rewendor said: Necro said: Bariz pahalı 12liralık şeyin ucuz olduğunu savunmayalım lütfen 12 liralık şey dediğine 2 insan doyuyor, kişi başı 6 lira yani. Hadi 1.5 insan de, 8 lira. hçte doymuyo. 1 insan anca doyar öle şeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 daha dün yedim ben. 2 kişi rahat doyurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 zinger burger menü almak zorunda kaldım, büyük seçim bir de 10 lira patatesi tırnak kadar hamburger yumruğumdan ufak 800 kalori bir de, yarım kilo tavuk göğüse denk allah bin türlü belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tam kfc soyliyordum ki aklima burdaki muhabbetler geldi mcdonalds a cevirdim rotami. bide bu saatte kfc soyledin mi kotu geliyor tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 KFC'den gelen tavuklar bazen çok bariz tuvalet kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 goldbären said: KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış . Nedeni ise, kızarttıklarının hakiki tavuk değil de aşağıda resmi görülenden de beter genetic olarak oynanmış bir organizma olduğu imiş. Bu değişime uğramış yara tık hem daha ucuza mal oluyormuş, hem kemikçe fakir ama et olarak şişirilmiş bir canlı yetişiyormuş, hem de tüğ ve kanat derdi olmuyormuş. oha adamlar pokemondan tavuk restoran zinciri çalıştırıyor büyük başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Helcaraxe said: hçte doymuyo. 1 insan anca doyar öle şeyle. Onla tek başına doyana insan demiyoruz genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 KFC'de yemek yerken defalarca banvit kamyonunun yanaşıp içeri kasa kasa tavuk taşıdığını gözlemlemiş birisi olarak söylüyorum ki bildiğiniz tavuk abi onlar, 8 bacaklı falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 gecko said: goldbären said: KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış. ben de kentakiyi sansürlüyorlar sanıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Rewendor said: Helcaraxe said: hçte doymuyo. 1 insan anca doyar öle şeyle. Onla tek başına doyana insan demiyoruz genelde :P xtreme menüden bahsediyosanız ben doymuyorum onunla. 85 kiloyum. 1.84 de boyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi ben bile doymuyorum onla. 1.80 im kilom yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ben çok da güzel doyuyorum çok da iyi güzel doyuyorum. hatta şişiyorum bile, 10 saat yemek yeme ihtiyacı hissetmiyorum... demek ki sorun sizin bünyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ekmeksiz yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 haha bünye savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ha bir de bugun dedim marketten salam falan alayım ekmek arası yaparım.Dışarıya para akıtmayayım diye.150 gram salam istedim ben adam 173 gram kesti ve o salamın maliyeti bana 5.8 ytl oldu.Sonra gittim sandwich ekmeği aldım o da 2.60 tuttu.3 tane sandwich yapabildim salamlarla ve bitti.Birde sprite vardı o da 1.70 ytl.Arasına kaşar koymuştum onun da maliyeti 1 ytldir minimum. Toplayalım ; 5.80 salam 2.60 sand. 1.70 sprite 1 kaşar 11.10 tutuyor hepsi. Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar