adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 CcC bbq CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bbq pis kokuyor bi yikayin ya cok mu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 zaten çok yediğim bir şey değildi barbekü sos da KFC'den zamanında kova bitirirdik 2 kişi. Ne günlerdi be.. Askerden döndüğümden beri 1 kere gittim heralde. O da panini'yi denemek içindi. bin pişman oldum onda da. Popeye's daha güzel. Canım çok çekerse ona gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Rewendor said: Necro said: Bariz pahalı 12liralık şeyin ucuz olduğunu savunmayalım lütfen 12 liralık şey dediğine 2 insan doyuyor, kişi başı 6 lira yani. Hadi 1.5 insan de, 8 lira. 2 insan mı doyuyor, yapma gözünü seveyim, ben doymuyorum onlarla. ayrıca kfc saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Vidar said: Rewendor said: Necro said: Bariz pahalı 12liralık şeyin ucuz olduğunu savunmayalım lütfen 12 liralık şey dediğine 2 insan doyuyor, kişi başı 6 lira yani. Hadi 1.5 insan de, 8 lira. 2 insan mı doyuyor, yapma gözünü seveyim, ben doymuyorum onlarla. ayrıca kfc saks. 2 kisi extremen menu ile doyuyosa o insannar ya kizdir ya zaten toktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 nasıl bir mideniz var abi? doymuyorum onla filan. oha yani. işkembe sahibi olsanız gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 180 cm 95 kilo bi insanim bi oturusta 950 gram et (450 gram kofte 500 gram bifte) + salata + ekmek yemisligim var gerekirse dana deviririm dert yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bende öyleydim de gene de doyuyodum abi. yani tek farkımız 5 cm uzunum senden. ama yani pes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bella said: neden yasaklanmış ya? çok seviyordum ben. her yemek başlığındasın ve hep birşeyleri severek yiyorsun... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Doyma olayının kütle ile alakası var da gene aslen bünyeye bakıyor bence. 1.70im 58 kiloyum bi oturuşta KFC kovasını 2 kişi bitiriyorduk zamanında ama artık KFC baydı zaten, yasakladıkları da iyi olmuş sevmemiştim bbq soslarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 bi bildikleri varmış ki yasaklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 allezz said: senko said: Bone said: Longshanks said: KFC çok pahali hiç biz fakirlere göre değil ya 12ytl'ye Zinger Burger + 6'lı Hot Shots + 3'lü Hot Wings + Coleslaw + Normal boy patates kızartması + Kola veriyorlar halen "biz fakirlere göre değil" diyorsun. bizim asagidaki simitci 12tl ye tezgahi veriyor. elma ile armutu karşılaştırıp popülizm faili olmayın gençler Bu nasıl bir laf abi şimdi, tartışma da iyi değil de tartışmaya yaklaşım da fena bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BloodyBeast said: bi bildikleri varmış ki yasaklamışlar bu nası bi mantık abi, her şeyi böyle diyip kabullenelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 BloodyBeast said: bi bildikleri varmış ki yasaklamışlar o bildikleri youtube'u, google'ı falan da yasaklatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Sağlık bakanlığının KFC de bi barbekü sosunu yasakladıysa bi şey vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi sağlık bakanlığı ile youtube yasaklamısını bir tutup o kadar da düz görüşlülük yapmayın yani. Sağlık bakanlığının nasıl bir art niyeti olabilir barbekü sosunu yasaklarken? KFC nin satışlarını mı düşürmek isticekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Chemical olay bu kadar gerdiyse ve devlet dairesinin bir hata yaptigini dusunuyorsan, al bir numune KFC den ozel bir labaratuara yollatip icindeki maddeleri test ettir, daha sonrada bir universite hastanesinin heyetinin kontrolunden gecir. youtube un banlanmasiyla alakasi yok bunun, biri fikir ozgurlugunu kisitlayan insan haklarina aykiri bir olay, sansur. Bir digeri sagliga zararli bir maddenin yasaklanmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 adamlar size iyilik yapmış ona bile kızıyonuz ha. iyice iktidar yanlısı gibi görüncez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ben hala saglik bakanligi sosu yasakladi diye kfc ye telefon acip siparis isteyip sonra iptal ettirme kismina takildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 KFC artık Kentucky Fried Chicken diye açılımlı olarak hiç bir yerde adını yazmıyor. Biz bunun Fried yani yağda kızartılmış a karşı bir önlem olduğunu düşünüyorduk, meğerse durum farklıymış. Esas gizledikleri Chicken yani tavuk muş. Hiç biryerde tavuk kelimesini de kullanmıyorlar, daha doğrusu hükümetleri kullandırmıyorlarmış . Nedeni ise, kızarttıklarının hakiki tavuk değil de aşağıda resmi görülenden de beter genetic olarak oynanmış bir organizma olduğu imiş. Bu değişime uğramış yara tık hem daha ucuza mal oluyormuş, hem kemikçe fakir ama et olarak şişirilmiş bir canlı yetişiyormuş, hem de tüğ ve kanat derdi olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ne iğrenç hayvan lan sakdsajdsalkdkldsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Şu yazdıkların dalga mıdır tam anlayamadım ancak tavukların üretim aşamasıyla ilgili ufak bir araştırma yaparsan ne kadar korkunç şeyler yaşandığını görebilirsin. Konuyla biraz alakasız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 abi yok bu sağda solda, maillerde falan dolşana KOKA KOLANIN MEYAN KÖKÜNDE FARE VAR maillerinden bir başkası. kolpa yani :) ama yine de, direk tavuk olmasa bile gıda sektörüyle ilgili bikaç belgesel izleyince (food inc. vb) hayvanlara acımadan edemiyosun. yerken güzel de, iphone üretir gibi üretiyolar tavukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Hala mutasyonlu tavuk geyiğine inanan var mıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar