Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

pogodi

Öne çıkan mesajlar

Noyanh said:

adam haklı türkler kokuyo diyenler hangi güzide ırka mensup ?
ya biz desek şunu herhangi bir millet e demediniz kalmaz be ırkcı ccc faşist insanmısına kadar götüren olur .
türkler kokuyo diyin oley dogru tespit havaları .

Yoo, benzer tespitlerin ırkçılık olmadığını defalarca savundum. Bilmeden konuşmayın bi zahmet.

Etnik kökenimi çok fazla araştırmadım, ama madem o kadar merak ediyorsun etnik kökenimi, anne tarafı bildiğim kadarıyla Türk, baba tarafından bir miktar tatarlık var biraz..

Ama zaten ırsi, etnik bir sebeple kokulduğuna dair bir şey söyleyen olmadı. Kültür böyle, duş ve hijyen alışkanlığı yok, insanlar pis geziyor dendi. E bunları yapmıyorsam sorun yok, sen de yapmıyorsan senin için de yok, ama halkın büyük kısmı böyleyse genelleme bu yönde olacak doğal olarak.

Ha, bunu adam aşağılamak için, ilgi çekemediği için ya da ilgi çekmek için söylemiş olabilir, ki muhtemelen de öyle. Ama adam artniyetli diye söylediği her şeyi yanlış kabul etmeye gerek yok. Arkadaşlarınızın sizle dörtgöz diye dalga geçmesi gözlük taktığınız gerçeğini değiştirmez. Bu da aynı olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam otelin boş asansörü kokuyor demiş, sokakta karşılaştığı hamal kokuyor dememiş. Hemen bir arabeskleşme.

Güvenlik ve organizasyonda ne kadar lulz olduğumuz su götürmeyecek birşey zaten.

Orjinalini okudum, sırf Türkleri hedef almak için yazdığını düşünmüyorum. Bütün Avrupa'yı gezip sadece burada böyle sorunlar yaşadıysa organizatörlerin başlarını öne alıp düşünmeleri lazım. Özellikle o sahne arkası sanatçı milleti için kritik birşey. Liseli grubu değil bu, öyle zilleri dağılan davula razı olsun, içecek + yol parası + cüzi ücret karşılığında sahneye çıksın falan.

Tabii dünyaya mal olmuş adamın public ortamda sadece negatif deneyimlerini paylaşması da hoş değil. Bir yerde buradaki hayranlarını da rencide etmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor savunan sadece sen değildin . orda genelleme yaptım bende yoksa yunanlar tembel muabbetinde bu tarzlar soylemlerin ırkcılık olmadıgını savundugunu biliyorum .
kimseyle bire bir tartısmak gibi bir amacım yok .
günde 150 farklı insan göruyorum duş almamak hiyjen eksiği falan gbi durumlar cok söz değil bence . 150 de 10 u kokuyor olabilir ama türkler kokuyor genellemesi için tam tersi gerekli diye düşünüyorum .
onun dışında otelde yaşıyorum aynı zaman da o asansor hep parfum kokuyor . bide kaldı ki otelim tokatta . bir kere de kotu koku olmadı istanbul da 5 yıldız lı otelde bunun olma olasılıgı nedir ki ?
otobus deki insanlar kokuyor insan deodarant sürmez mi de safsata 35-40 kişilik otobuse 100 kişi binersen istediğin duşu al istediğin deodarant ı sür kokmama ihtimalin yok
kaldı ki konumuz istanbul sa insanların o otobus den önce hangisine bindiğini bilmenin imkanı cok yok .
bütün gün döner kesen usta su sıcakta deo stick i koltuk altına monte etse ne farder

not: asansore bundan once binenin türk oldugu bile belli değil
Sosyal ağlarda paylaş

genellemede deo. almaktan ziyade günde 2 duş alsın felan fistan denilmiş fakat bu ülkede cidden öyle insanlar ki azınlıkta da değiller günde 1 kere alıcağı duşun masrafını hesaplayı kışın haftada 1 yazında 2 veya 3 duş alıcak şekilde o derece pinti insanlar var günde 2 duş demek boş yere masraf ve gereksiz para dağıtmı olarak gören insan tipleri var hemde çok sayıda.

harici olarakda ciddin temizlik olsun deodorant olsun koku olsun problemli bir halkız sözde %95 müslüman olupta pislik içinde yaşayan bir halkız nerde müslümanlıktaki temizliğe verilen önem?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

abi bide hak veriyosunuz ya :)

avrupalılar, amerikalılar çok temiz insanlar. Öyle temizlerki tuvaletlerinde taharet muslugu yok. Sıçmıyolarki adamlar. Ne gerek var.

5 yıldızlı otelin asansöründe kötü kokuyla mı karsılasmıs. Yazık.

TAHARET MUSLUĞU = TEMİZLİK islamik klişe LOL. kusura bakma ama götünü yıkayıp elin boklu gezeceğine yıkamayıp götün boklu gezsen benim için daha "hayırlı"
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi milletimi veyahut X milleti X değerlerini X dini saçma çoğu zamanda da mantıksız bir şekilde kötülersem üzerlerinden rant yaparsam ortamda COOL gözükürüm "özentilik" bunu gerektiriyor modunda olan kişilerin yorumlarının kokusu bahsedilen ter kokusunu 100 kat bastırıcak düzeyde yeminlen. (td)

Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

abi rica edicem müslümanlıkla temizliği eşleştirmeden önce bi gidin arap ülkelerini gezin

Relax gençler, sakin olun.

Tarih bilmeden herşeye atlamayın bi.

Çok bayıldığınız Avrupanın bir geçmişini temizliğini, o zamanın Doğusuyla karşılaştırın bir lütfen.

1950-60lara kadar Süren bir "istanbul beyfendiliği", Türk kültürü temizliği nedir bir bilin.

Hadi okuma özürlüsünüz, bari bir İstanbul kitabı alın okuyun, tonla çeşme, hamam neden yapılmış diye.

Kafa dolu olmalıki vurduğun zaman yankı yapmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ShadowFax said:

avrupalılar, amerikalılar çok temiz insanlar. Öyle temizlerki tuvaletlerinde taharet muslugu yok. Sıçmıyolarki adamlar. Ne gerek var.

TAHARET MUSLUĞU = TEMİZLİK islamik klişe LOL. kusura bakma ama götünü yıkayıp elin boklu gezeceğine yıkamayıp götün boklu gezsen benim için daha "hayırlı"

taharet musluğu olan yerde sabunla musluk da olur
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ShadowFax said:

WUT ?

sıçıp sıvazlamışsın resmen

"her anlamda"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...