Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türkler kötü kokuyor"

pogodi

Öne çıkan mesajlar

aquatik said:

Sallamak, ya da hikaye uydurmaktan ne gibi bir çıkarım olabilir ki? Ayrıca insanın her gün duş alması o denli inanılmaz, mucizevi, hayal sınırlarını aşan bir şey mi? Adamlar diş fırçalamak gibi günlük rutin haline getirmişler işte duş almayı ve dediğim gibi bebekleri bile her gün yatmadan önce yıkıyorlar. Trajik olan; senin gibi pek çoğumuzun olaya 'yok lan olur mu öyle şey?' zihniyetiyla yaklaşmamız.

Çok olmasada bi kaç yere gitmişliğim var berlin london boston vb çağ dışı havalandırma özürlüsü kapasitesinin üstünde yolcu alan otobüslerleri felan kıstas malzemesi alıcaksak metro olayına felan girerim amerikalılar idrar almanlar fındık gibi kokuyor felan derim o zaman tamam kişisel temizliğe daha çok önem veriliyor mutlaka daha biliçliler ama her millete var ağız kokusuyla derini soyan ter kokusuyla cinayete azm ettiren tipler rant malzemesi yapacak kadar abartmanın bi alemi yok.
o yüzden bırakalım onlar çok temiz tımammı yıkılıyor oralar ak pak bal madem yala moduna girmenin bi alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

daha da dinlemem alice malis

Adam bazı konularda haklı olabilir ama bu şekilde medyaya görüş vermek bence hiç hoş değil.

Ayrıca merak ettim nasıl bir otelde konakladı ki bunlar, benim bildiğim gördüğüm otellerde her yerde fıs fıs oda parfümü vardır ve insanlar da iyidir yani ne bileyim kokmazlar pek:S

edit: çark etmiş zaten, aferim adam olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

niggaknow said:

konuldumu bilmiyorum.

said:
Istanbul revisited

back to news / blog
Sunday, July 18th, 2010
I want to take this opportunity to apologize to the people of Turkey who took offense at what I wrote in my original posting from Istanbul.

I never intended to offend anyone, but after re-reading it, I can see why it struck a nerve.
The writing was sloppy and mean spirited, and I've removed it from the blog.

For the record, everyone I dealt with in Istanbul was friendly and helpful, and I wish I had more time to get out and see the city while we were there.
I didn't mean to insult anyone, and I'm sincerely sorry that what I wrote offended so many people.

öle kuru kuru özür dilemek olmaz. güngören belediyesi halk konserlerinden birinde çıkmaları lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

@xenocide gungoren belediyesi mi ahahah sesli guldum abi buna :D

iimis..

o diilde her sabah metrobus kullaniyorum, tek cozum var cam kenarinda ayakta durmak, cama donuk durdugumda direk temiz klima havasi soludugumdan, hic koku gelmiyor huzur buluyorum bole.. :D

bir milletin komple kokmasi gibi bir genelleme cok mantiksiz nihayetinde, ama kokma egiliminde olan ciddi bir cogunlukta var yani yalan yok.. sebepleri yerince tartisilmis ama, tekrar araba alicam bu adamlar yuzunden ahahah valla trafik bile cekilir hale geliyor bunlar yuzunden :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...