Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Ehe evet paticik diye aratınca 2 grup çıktı girdim =P Bu alien breed 'e yazık olmuş sanki, oyunun motoru aynı? Valve'in Team 17 ile anlaşması felanmı vardı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Allahh şansıma tam bilgisayarıma kısa süreliğinebile olsa kavuştuğum zaman gelmiş. Hemen çekip dalıyorum ortama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 demin medic eksikligi içimizde patladı 4 kişi infested olduk bölüm sonunda kapıdan giremeden öldük ake kötü medic can sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 lvl 13 karakterim var medic falan oynarim ID:Lansalut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Medic olacak adam yüksek level olsun (healing silahı için) yoksa infested acaip dmg veriyor. Birde rambo gibi öne atılan tipler kafalarına infested şapkası takıp geri geliyorlar. Kıytırık healing kit ile onu heallamak çok zor =P Medic olarak oynadımda random grup ile easy de yetişemedim adamlara. Herif yerindede durmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ne pinti oyun kardeşim mermi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 iki kişi ammo taşıyacak, biri hw guy kendisi için, öbürü de tech veya kapitan avamlar için. bir de hw guy yere açar açmaz kendi kapacak ammosunu çünkü avamlar aç gibi atlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sarge special shotgun + flame turret + fire wall mine = epic bu kadar basit :D ha spastik adamlar ateş duvarına dalıp ölüyo o ayrı hikaye (dişi medic heal edebiliyo anca erkek olanda iş yok anca parazit olmayan bölümlerde çabuk ilerlemek için kullanılabilir onun dışında dişi medic...) Steam name Drawl ekleyin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 heh demin üç promosyon + lvl27 olmuş adamın biri vardı nasıl yardırıyordu belli değil. tek başına insane bölümleri bitiriyordu neredeyse üç kişi yatınca biz. bug bulmuş, ammo pack'i reload edebiliyorsunuz ve sınırsız ammo. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oyun çok güzel ilk başta ne oluyoruz diye bir afalladım ama sonra baya sardı. iyi bir grup gerekiyor dengeli olmazsa bilmiyen birisi yüzünden herkes yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dün gece 3 arkadaş bi oturduk acayip sardı valla, bayadır yapcak bişe yoktu.. adamlar gayet güzel yapmış hemde beleş daha nolsun.. ilerde bi expansion pack fln koyarlar parayıda ordan kırarlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 çekiyorum oyunu steam grubuna üye oldum nick rajeesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oyuna bağlanırken çok bekliyor deli oluyorum böyle beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 alien breed'den daha iyi galiba yüklüyorum ben de şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Patch geldi bile, Sam amca infinite ammo gitmiş hehe... Alien Swarm Fixed weapon switch key in the 360 controller config XP and level are stored in the Steam Cloud Fixed duplicate rows in the "Find Public Games" screen Reduced screen shake when you have high ping Fixed dedicated server always starting in LAN mode Fixed custom item button binds not displaying properly on HUD Fixed full network updates causing duplicate client ragdolls to spawn Added console commands to change game access on the fly (make_game_public and make_game_friends_only) Fixed welding icon sometimes getting stuck above player's head Fixed HUD elements being cut off in ultra wide resolutions Removed cheat flag from a number of cosmetic console commands Now firing, meleeing, or reloading while welding will break you out of the weld Fixed spectators earning achievements Fixed infinite ammo exploit Fixed XP exploit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Çekeyim bari ben de bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 2 kişi lazım. var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 şimdi çekiyorum gelirim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 insane bitirmek istiyorum bi ara adam akıllı bi gurup kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 oyun var mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Darksun said: Patch geldi bile, Sam amca infinite ammo gitmiş hehe... Fixed XP exploit helal olsun fixlesinler, 48 saatte 3 promotion + lvl27 olan adam nasıl yapmış şimdi belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 1 normal 1 hard bitirsen level 25 felan olursun rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 48 saatte bence de abartı bir olay değil. yalnız acilen yeni harita gelmesi lazım ya da script mi yazacaklar neyse işte, yaratıklar nereden fırlayacak ne olacak ezberledi herkes. bugün son bölümü neredeyse darbe almadan bitiriyorduk bi grupla. adamın teki kapı kapı, köşe köşe nerede ne olacak söylüyor. gerçi aynı adam sondan bir önceki bölümün yarısını tek başına bitirdi hardta ve lvl 2'di. normal değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sdk'sı varmış oyuncular da yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 insane zorlu huun, dün denedim birkaç kere de herkesin herşeyi iyi bilmesi ve takım çalışması gerekiyor. hoş gerçi 3 kişi yattık, bu dediğim adam neredeyse bölüm bitirdi kaç kere. hatta birisinde bitirdi sona yakındı. :p minigun ile taraya taraya geziyordu ama ammo fix bozmuştur onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar