Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 feci damar oldu be.. roah kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mum_Chamber said: serinin sonu soyle olacak korra energybending ile gucu olmayanlara guc vermeyi ogrenicek. boylece equalist'lerin kullandigi dengesizlik ortadan kalkacak. oradan da MMO'ya baglayacaklar. AVATAR WOW'A BALANS GETIRSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bence Amon da kan bükücü beyinlerindeki bending özelliğini büküp çakrasını kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 10 oha darejedi dan super bı acıklama geldı ahahahah energy bending deil de işte kan bukucu kanı engellıo falans dsfs güzel bölüm, çocuklara yenilmelerini anlayamadım. Yalnız şöyle bişi var, önce ki avatar da her elektrik atan böle deildi. Yani baya bi channel olup atıyolardı esaslı olanı ( ve kontrolsüz gidiodu ) burda mako gayet kontrollü kullanıyor, muhtemelen low level elektrik o. Yoksa zaten zeplini düşürür patır patır atabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mehh koca şehirde bükücülere savaş açılmış ama şehirde bükücü yok ki. Ufacık veletler gemiden gemiye atlardı indirirlerdi, kaçyaşında adamlar bir halta yaramıyolar. Önceki bölümlere nazaran güzel ama yani eskisini izlemesem yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 tenzin de aang in torunu diye masterdır yada oğlu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 DareJedi said: Bence Amon da kan bükücü beyinlerindeki bending özelliğini büküp çakrasını kapatıyor. oha bu olabili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 reddiye said: tenzin de aang in torunu diye masterdır yada oğlu muydu Tenzin Aang'in oğlu Cuce said: feci damar oldu be.. roah kimdi? Roah değil abi Iroh. İlk avatardaki ateşci elemanın amcasının adı. Bu durumda yaşına bakarsak Zuko'nun torunu büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 oğlu. o değilde bu ne kendine güven ayrılıkçılarda onu anlamadım ben. içinde adam gibi bender olmayan şehri ele geçirsen noolucak adamların ordusu var, tenzen bi alo dedi geliyolar işte. bi kıçı kırık endüstri şirketinin desteklemesiylemi koskoca benderlık müessesini yıkacak bu adam :D iki polis dövdü şımardı. hayır daha yakın zamana kadar her taraf bender'dı, katliammı oldu bi arada non-benderlar bu kadar arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 torun için büyük, oğludur. ama aynı voice actor olmak zorundamıymış, ancak bu kadar yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 şu ana kadar ki en güzel bölümdü bence legend of korra'da. her şey dört dörtlük olmuş. ononononon yine yine ve yine korra'yı az dövüştürüyorlar. koskoca bölüm asami bile 4 - 5 tane chiblockler dövdü, korra ancak dandirik bir hareket ile robot aldı, ki finisher da bolin'den geldi. ben takarım ana karakterin az aksiyona girmesine, ve bu seride bu çok fazla yapılan bir şey. baya baya hoşuma gitmemeye başladı. bölümün yıldızları lin, tenzin ve tenzin'in çocuklarıydı direkt. tenzin'i de ilk defa uzun uzun savaşırken gördük, hakkını verdi gerçekten. lin zaten en başarılı karakter herhalde bu seride aksiyon konusunda. toph'un kızı tam, cuk oturmuş yani her şeyi. babasını merak ediyorum. lin'in de bending'i gitmesi çok kötü oldu, önceli bölüm içinde söylediğim gibi ya ileriki sezonlarda bir dolu yeni karakter gelecek, ya da 2 - 3 bender falan kalacak. pema'nın yeni çocuğunun ismi rohan mıydı bu arada bana mı öyle geldi ? naga'nın tek atışı da süperdi o elektroşokçu dayıya, tam kıl bir herif olmuş o eleman. türk tipi var bu arada. amon bokunu çıkardı artık, ozai'den falan daha güçlü bir nemesis olmuş neredeyse. hiç olmazsa sezon sonunda sağlam bir ipucu verseler de siz de burada sabahlara kadar amon kim diye yorulmasanız lol. sondaki general'in seslendirmesi de zuko'ydu, bir gariplik var. yani zuko'nun oğlu falansa bile aynı ses olmasaymış yav bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ses said: torun için büyük, oğludur. ama aynı voice actor olmak zorundamıymış, ancak bu kadar yakışmaz Hayır aksina oğlu olmasi için çok genç. Yaş olarak Aang < Zuko Aang'in oğlu Tenzin'in yaşı belli bu eleman taş çatlasa 25 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 25'inde general olduysa dicek bişey yok tabi :D Aang'in diğer non-bender oğluda general yanlız o yüzden oğludur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 zuko büyüktü de çok yaş farkı yoktu diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 iroh o iroh. bildiğimiz iroh. age bending i keşfetmiş. gençleştirmiş kendini. amon da aang. iroh onu da gençleştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ses said: 25'inde general olduysa dicek bişey yok tabi :D Aang'in diğer non-bender oğluda general yanlız o yüzden oğludur bence o zamaaan bumi ile zuko'nun kızının oğlu!! profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 @ahmedinejad Aynen ben de öyle düşünüyorum. O değil de Aang'in iki çocuğu mu var? :S O kimdi nerede geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 aangin çok veledi var. 4 tü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu topiğin ihtiyacı tüm conspiracyleri çözecek bir: http://conspiracytheoryjesseventura.com/wp-content/uploads/2010/01/jv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 aang hangisi yha ??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 aang şu mako'nun kardeşi olan değil mi yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 10 iroh ya, yalnız adamda mütiş bi özgüven var ki durduğu kadar genç olmayabilir o. İsmini aldığı adam tarafından eğitilmiştir muhtemelen ama bi azula tribi gördüm kendisinde, sokuzlayan yıldırımla görebiliriz. Ya da direk bending bile yapmadan alıverir milleti heh. zukoyu görelim artık yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 10. bölüm General Iroh Zuko nun oğludur diye atladık ta evet torunu olması daha büyük ihtimal. Tenzin en küçük kardeş olmasına rağmen bayağı yaşlı, Zuko da Aangden büyük olduğuna göre torununun 25-30 yaş civarlarında olması gayet makul. İki seri arasında 70 sene var, iki nesil çok rahat sığar o kadar zamana (hatta fazla bile). xieon said: @ahmedinejad Aynen ben de öyle düşünüyorum. O değil de Aang'in iki çocuğu mu var? :S O kimdi nerede geçiyor? 3 çocuğu var, seri başlamadan önce karakterlerin tanıtıldığı bi resim vardı orada gösteriyordu. Bir de ilk bölümde Katara Tenzin hakkında konuşurken diğer kardeşlerinden bahsediyordu çok az da olsa, kardeşleri küçüklüklerinde daha cıvıktı ama Tenzin ciddiydi filan diye. http://i47.servimg.com/u/f47/17/27/71/69/tumblr10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 baya cıvık gözüküyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar