Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

güzel bölümdü, yalnız cidden koskoca republic city 3-5 kanca atan adama emanetmiş...

hortumu kendine bağladılar resmen, tenzin çok bebe. Lin kendini feda etti, dramatik son gerekti diye böyle yaptılar vs. ama şu serideki bending olayları hiç tatmin etmiyor beni,

seri başından beri yapılan en iyi bending tenzin'in ufak piçinin yaptığı bana kalırsa, tenzin'in itleri zaten kendisinden daha iyi cidden asdfdas

Sosyal ağlarda paylaş

düşüncelerim

konu için olayları çok zorluyorlar gibi geldi.

şehrin tek koruması nasıl 3-5 polis olur anlamadım.

bendingciler hayat boyu bending çalışıp nasıl bu kadar tırt bending yapıyorlar anlamadım.

chi blokerların hepsi master modunda geziyor.

bendingciler korkudan bending bile yapmadan teslim olacak.

en basitinden fire bend ile adamları yaksan nasıl chi blok atacak adamlar. kaç kişi chi bloker. kaç bender var. saçma gidiyor.

tenzin bir tane şov yapıyor sonra direkt çok yaptım diyerek duruyor. chi bloker olsun olmasın airbender master'a dokunma şansı yok ya. adam tek başına şehri kurtacak güçte. umrunda değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

kitap air olduğu için mutlaka bu sezon air bükecek.

tahmin

tenzin kaçarken çok çabuk kavrıyorsun gibisinden bişeyler söyledi.
sanırım finalde bi olaylar olup hava topu falan yapması gerekecek ve o meditasyon olayları aklına gelip hava bükecek gibi geliyor bana veya avatar state olup yardıracak.

Sosyal ağlarda paylaş

dizide şu bana saçma geldi,
tüm bir şehirdeki adamlar etkisiz eleman,
equalistlerin hepsi lvl 20 ninja/monk şeklinde güle oynaya dolaşırken,
polisler felan dahil lvl 1 commoner'mış gibi takılıyor.
dizi boyunca bi çocuklar bişi yapabiliyor, yetişkinler çatır çutur yatıyor aşaa.

"barış kenti olduğu için savaşmayı unuttular" diycem ama tenzir air bending master lan.

demek ki avatar the last airbender dizisinde airbenderların fire nation tarafından soykırıma uğramasının nedeni bu,
dövüşmeyi bile bilmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

pfff

adamlar yere kanca saplıyorlar.
bizim earthbenderlar zeminden güzel bi duvar çıkartıp adamların duvara çarpmasını sağlamadıkları gibi yerden çıkarttıklar parçalarla airshipleri de bombalamıyorlar falan.

sanki ilk seride yerden uzaklara bayağı bi parça yolluyorlardı projectile niyetine.

her neyse, elektrik olayında probender elemanın elektriği geri yollaması iyi oldu, amcalar yıldırım yolluyorlardı hani eski seride.yıldırım değil de taser gibi yani çok daha düşüğünde, bu seride tırt oluyorlardı nedense..
en azından birisi "hmm elektrik, evet evet.. geri yönlendireyim yahu" diyebildi.
earthbenderların birisi şu equalistleri toprağa ayaklarından gömmüyor ya, ona da gıcığım abi. zemini kontrol ediyorsun birader. adam iple geliyor. sıvılaştır tam havada iken ineceği yeri. sapla bataklığa işte pezevenkleri. sonra oradan toplarsın yarın öbürsü gün işte.

tron daha güzel

Sosyal ağlarda paylaş

ilk paragrafa katılıyorum
buk anasını satayım, mal mal izliyor

11-12 trailer ve teori

amon elini koymus bekliyor zaten, yuzuncu kez son anda kurtarılma geyiğinden ziyade evet blokladı demeleri daha olası

ama avatarlık titri sayesinde chi akışında egzantrik bir şeyler donecek ve sadece debuff yemiş gibi olacak, yavaş yavaş eski gucune ve airbendingine kavusacak

veya avatar state chi noktası bloklanmadığı için kalan tüm enerji o noktaya akacak, avatar paso state açıp gezecek

yahut state değil ama ruhani bağı arttığı için energybend/spiritbend (salladım) e odaklanacak, direk milleti bukecek artık ateş su barut yerine

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...