Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 seriyi çok çocukça yapmışlar ya hep bi çocuk romantikliği fln eski avatardan hiç eser kalmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sen ilkini izlerken daha reşit olmadıgın için o, önceki seriye kıyasla çok daha olgun. O çok sonradan toparladı, 2 sezon özellikle. Öncesini tekrar izle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eski avatar dizisi: http://www.youtube.com/watch?v=-937TglYxFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 gençlik ben izlemiyorum diziyi. her hafta bir bölüm izleyip ondan sonraki hafta çıkacak bölümü beklemeyi bünyem kaldırmıyor pek. bir tek person of interest'e tahammül edebiliyorum o şekilde. diğer dizileri üç beş bölüm birden izliyorum. bu dizi de biraz uzasın başlayacağım. Taa ilk çıktığında Welcome to Republic City'i izledim bu seriden. Dizi nasıl ilerliyor? Gelecek var mı? Avatar: The Last Airbender severler nasıl karşıladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 dizi iyi aslında, fakat çok ayrıntısız geliyo bana kurgu vs şimdiye kadar. bir de çizimlerde sıkıntı var arada, perspektife göre alakasız 0 detay çizimler var arkada. arada böyle 3d-2d compose sahneler falan var. o can sıkıyor biraz. bir de çok kısa bölümler. henüz dizide adam gibi atraksiyon yok, karakterlerin psiko analizi tarzı bişey mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 <3 foo foo cuddly poops <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ilki kadar iyi olmasada gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 şimdi yazar kadrosuna baktım da Aaron Ehasz yok mesela. Sadece o değil geçen seride çalıştıkları diğer yazarlar da yok piyasada. hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 En az ilki kadar güzel bence. Şimdilik hikaye pek ilerlemedi. Gerçi aslında ilerledi de, airbending eğitimi, sidequest, karakterler ve main villain konuları hepsi birden aynı anda işlediği için çok yavaş ilerliyomuş hikaye yerinde sayıyormuş gibi geliyo. Gerçi toplam kaç bölüm olucak onu bilmiyorum. 2 sezon olucak sanırım ama sezonlar kaç bölümlük? En büyük eksiği Toph, Sokka, Iroh gibi karakterlerin olmaması, onlar da zamanla yerleşir diye umuyorum. Ama yerleşmeyebilir de, karakter tarzı açısından biraz daha farklı. İlkindeki gibi abartı tepkiler zaman zaman kullanılsa da genel olarak karakterler ilkine oranla daha doğal ve çok daha olgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 İlk sezon 12, ikinci sezon 14 bölüm olacak. Bence daha dizi tam olarak kendini göstermedi TLA'dada ilk 3-4 bölümde main villian Zuko gözüküyordu ama işler değişti ilerki bölümlerdede. Bencede böyle olacak ve Amon'danda yukarısı biri olacak. Son olarak ilk seri kadar zevk alıyorum gayet iyi ilerliyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 public trackerlara dusmedi mi bu ya :/ bekliyorum kac gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Yeni bölümden bi klip http://www.mtv.com/videos/misc/770005/exclusive-the-legend-of-korra-season-1-ep-7-the-aftermath-clip.jhtml#id=1685284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=84lw4ouziF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hehehe bend them bend them gülsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 -bend them bend them + u suck ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 6 öff avatar state olcak dıe heecanlandım ama gemmedi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 son bölümün 720 si yok sanırım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 7 Tahmin edilenler doğruymuş Cabbage Corp. diye birşey var ve Amon'a Asami'nin babası ile beraber yardım ediyorlar. Cabbage Corp.un binasının önünde bizim eski lahanacının heykeli bile var :D Şuan ortasındayım bitince editlerim yine Edit: Asaminin babası gg bence Asami iyi karar verdi ama bence hala Asaminin Amonla bi iş çevirdiğine inanıyorum. + Bence bu Amon bizim lahanacının oğlu çünkü cabbage corp. Amona yardım ediyordu ve şirketin önünde bizim eski lahanacının heykeli var :D bi bağlantıları var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 7.bölüm baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Düştü HD, düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 HD düştü ama ben bu TTNet'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ilginç bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 7 çok iyiydi. 7 CABBAGE CORPS AHAHAHAHAHAHAH İki tahminim de tek bölümde tuttu lol, hem lahanacının oğlu, hem de too good to be true hatunun babası işin içinde. 2. sine bir şey demiyorum, daha çıktıkları ilk bölümden belliydi bir işler çevirdikleri. Ama mecha nedir lan oha? 70 sene geçti altı üstü. (Gerçi lahanacı iftiraya uğramış ta olabilir, suç atmak için kutuları yerleştirmişlerdir filan. Hem diversion, hem de equalistlerin sponsorunun rakibini aradan çıkarmak amacıyla suçlamışlardır herhalde) Asami de bi bölümde too good to be true'luktan too awesome to be real'lığa terfi etti, asıl ona oha demek lazım. O bıyıklı chi blockerı (hatta sanırım kendisi chi blockerların lideri, Amon'un da sağ kolu) yakın dövüşte 2 saniyede harcamasını hiç beklemiyodum cidden. Diğer yandan hala tezimi sürdürüyorum, Asami de aslında equalistlerle ilişkili ama babasının foyası ortaya çıkınca Korra nın yanındaymış gibi davranmak için babasıyla chi blockerı dövmüş gibi yaptı işte(hatta kendisinin de chi blocker olduğu kesin şu noktada) Gerçi günahını almamak lazım, belki gerçekten iyilerin tarafındadır da sonra arada kalıp ölücektir filan, yaftalamayalım hemen. Tenzin bayağı iyi dövüşüyormuş, Aang gibi uzun uzun rüzgar üfürmek yerine kısa darbeler kullanarak yaptığı hareketler filan bayağı hoştu. Gerçi mechalara karşı biraz yetersiz kaldı ama olsun. Demir bakireye de ilk bölümlerde aşırı derecede uyuz oluyordum da son 2 bölümde anasının kızı olduğunu gösterdi, o da süperdi. Hele bir de dediğini gerçekten yaparsa gözümdeki yeri Toph a bayağı yaklaşır. Pretty boy a da bayağı yazık olmuş ya, hani tamam bütün karakterler içerisinde parmağı yemeyi en çok hakedenlerin başında geliyordu da yine de acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hulusi kentmen çakması amcanın equalist çıkıp da kızının haberinin olmaması aşırı saçma olur. adamın korra'yla tanışması asami mako'ya motosikletiyle çarptıktan sonra, asami bilmiyosa o olay tamamen tesadüf olur ki öyle saçma senaryo yazmamışlardır diye umuyorum. asami'yi çat diye air temple island'a çağırmaları da garip. hadi korra tamam daha 17 yaşında kız rahat rahat güveniyo da tenzin politikacı adam, lin de polis şefi. biraz şüpheci olun arkadaş. bırakın malikanesinde takılsın. bu arada diziye biraz filler bölüm lazım. moar tenzinin veletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar