ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Belki nedenini bilmiyolardır ya da ortalık karışmasın/Korra sapıtmasın diye söylemiyolardır ama eceliyle ölmemiş olma ihtimali de var. Korra 17 yaşında desek, Aang de yanlış hatırlamıyosam ilk seride 13 yaşındaydı, 2. seri 1. sinden 70 sene sonra geçiyo dendiğine göre Aang in 66 yaşında ölmüş olması lazım. Gerçi eceliyle ölmesi de mümkün o yaşta ama yine de ben aksini düşünüyorum. Özellikle bir twist bekliyorsak bu çok büyük ihtimalle Aang in hayatının sonlarıyla doğrudan ilgili birşey çıkar, o yüzden eceliyle ölmüş olmasına pek ihtimal vermiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mum_Chamber said: onemli olan su: aang'in korra'ya "ben de zamaninda soyle bir hata yapmistim" diye anlatacagi sey ne? ilk bölümlerde anlatılan kaçma olayı olur büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 aang hep saçma sapan işler yaptı onları anlatmaya kalksa sezon biter zaten gdsghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bone said: ya da bir futbolcu 90 dakika sahada koşuyor, ama sırf koşuyor diye 100m koşusuna girince başarı elde etçek gibi bir şart yok. bölümdeki durum da ona benziyor. Bkz: C.Ronaldo 100m koşucusundan daha hızlı koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ben sanmiorum Aangin öldürüldüünü veya başına bişey geldiini çünkü ortamda barış var, yani aang öldürülse hikaye ordan başlar anladın mı, öldüren kişi ana düşman olur katara falan da böle dertli olur bariz yaşlanmıştır ölmüştür sessiz sakin huzurlu bi şekilde başlio çünkü hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mum_Chamber said: onemli olan su: aang'in korra'ya "ben de zamaninda soyle bir hata yapmistim" diye anlatacagi sey ne? eger onu bulamiyorsaniz, "benim de bending bilmeyen oglum vardi, ona da spiritbending ogrettim" diyebilir, sasirmayin. eet bu iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Yabancı forumlarda gezerken şöyle bi teori gördüm. Amon'un şu çocuk olma ihtimali varmış. Çocuğun annesi babasıda non-bender ve ateş bükücüler tarafından eziyet ediliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yaslanmayi geciktiricek teknik mi bulmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 HarveyQuinn said: Yabancı forumlarda gezerken şöyle bi teori gördüm. Amon'un şu çocuk olma ihtimali varmış. Çocuğun annesi babasıda non-bender ve ateş bükücüler tarafından eziyet ediliyorlar. no olamaz, o cocuk aengle yaşı yakındı. aeng öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi bence amon sevda demirel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ShadowFury said: Korra 17 yaşında desek, Aang de yanlış hatırlamıyosam ilk seride 13 yaşındaydı, 2. seri 1. sinden 70 sene sonra geçiyo dendiğine göre Aang in 66 yaşında ölmüş olması lazım. Gerçi eceliyle ölmesi de mümkün o yaşta ama yine de ben aksini düşünüyorum. Özellikle bir twist bekliyorsak bu çok büyük ihtimalle Aang in hayatının sonlarıyla doğrudan ilgili birşey çıkar, o yüzden eceliyle ölmüş olmasına pek ihtimal vermiyorum ben. "aang serinin basindaki o buzda donup kalma olayi nedeniyle genc yasta oldu" gibi bir aciklama vardi bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 O devirde 66 çok genç bir yaş değil. Normal. Günümüzde bile 70 üzeri normal sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 avatarda daha bi cok yasıyo herkez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 adam ununu elemiş, eleğini asmış. daha ne yapacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 adam hava topu fln oynarken düşüp ölmüştür bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 eceliyle ölen aang'in yaptığı bendingler büyü sayılırmı? bendi,ng caizmidir. bending caizse bile allahın verdiği bendingi avatarın alması günah deilmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yok .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Cuce said: eceliyle ölen aang'in yaptığı bendingler büyü sayılırmı? bendi,ng caizmidir. bending caizse bile allahın verdiği bendingi avatarın alması günah deilmidir. asdfafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ya bender olmayan adama bending nası öğretilecek ki? bi ineklik var bu teorinizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 herkes amon'un azula ve ozai ile alakası olduğunu söylüyor da, ty lee daha büyük bir konumda şu an, çünkü equalistlerin yaptığı hareketler ty lee ile aynı hep http://www.youtube.com/watch?v=qvx6NiccDVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 aka hapkido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Tenzin ölürken Korra avatar state'e gecicek ve Aang oglunu ölümünden sorumlu kisiyi hücrelerine ayiricak. Bu olay'in yasanicagina dair cok güclü hislerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Bence hislerinizi bırakın çünkü ; I am your father Detaylar; http://likeablenonsense.tumblr.com/post/21803422955/so-a-picture-has-surfaced-on-the-internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oha böyle spoiler olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 anani bacini WHAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar