Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Belki nedenini bilmiyolardır ya da ortalık karışmasın/Korra sapıtmasın diye söylemiyolardır ama eceliyle ölmemiş olma ihtimali de var.

Korra 17 yaşında desek, Aang de yanlış hatırlamıyosam ilk seride 13 yaşındaydı, 2. seri 1. sinden 70 sene sonra geçiyo dendiğine göre Aang in 66 yaşında ölmüş olması lazım. Gerçi eceliyle ölmesi de mümkün o yaşta ama yine de ben aksini düşünüyorum.
Özellikle bir twist bekliyorsak bu çok büyük ihtimalle Aang in hayatının sonlarıyla doğrudan ilgili birşey çıkar, o yüzden eceliyle ölmüş olmasına pek ihtimal vermiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sanmiorum Aangin öldürüldüünü veya başına bişey geldiini

çünkü ortamda barış var, yani aang öldürülse hikaye ordan başlar anladın mı, öldüren kişi ana düşman olur

katara falan da böle dertli olur

bariz yaşlanmıştır ölmüştür sessiz sakin huzurlu bi şekilde başlio çünkü hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Korra 17 yaşında desek, Aang de yanlış hatırlamıyosam ilk seride 13 yaşındaydı, 2. seri 1. sinden 70 sene sonra geçiyo dendiğine göre Aang in 66 yaşında ölmüş olması lazım. Gerçi eceliyle ölmesi de mümkün o yaşta ama yine de ben aksini düşünüyorum.
Özellikle bir twist bekliyorsak bu çok büyük ihtimalle Aang in hayatının sonlarıyla doğrudan ilgili birşey çıkar, o yüzden eceliyle ölmüş olmasına pek ihtimal vermiyorum ben.

"aang serinin basindaki o buzda donup kalma olayi nedeniyle genc yasta oldu" gibi bir aciklama vardi bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...