Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 güzel bi nokta, aang'in olayı avatar state'den kaynaklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ozai bentlenirken zeplindekiler isigi goruyordu uzak cekimde, tepki veriyorlardi hatta kendi chisini kanalize ediyordur falan diye aciklarlar, lightning redirection hesabi, sadece disaridan alinan degil halihazirda bulunani yonlendirerek babam serefli bir demirciydi orklar oldurdu hikayesi paravan, arkada daha buyuk biseyler dondurecek yoksa kufrederim sene 2012, boyle kotu adam yazilmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Sağlam bendinglerin hepsi ele ayağa düşmüşken onunda efektsiz versiyonunun çıkmış olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 ahmedinejad said: bence de kafada bi yer vardır bloklanan ve sen bir şeyler yapmadıkça açılmayan. oraya dokunuyordur. veya aang'ın oğullarından biridir, thenzin'e airbend geçmişken buna energybending geçmiştir ama sonra farketmiştir falan. kendisine adam gibi bending geçmedi diye atarlanmış olabilir hatta dfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bu enerji bendin olayini aslinda kaplumbagadan ogreniyor ilk kaplumbaga ogretmis olmasin gence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 belki de energy bending değil de başka bişeydir. ilk seride combustion man vardı bi, alnıyla ateş büküyodu adam. sonra toph bi toprak sallayınca aimi bozulmuştu falan. belki o tarz bişey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Çok güzel bölümdü Anlayamadığım: Spoiler Bu maskeli adam, tanıdığımız birinin oğlu çıkacak diye düşünüyorum. köye saldıran firebenderlar, yuzunu kaybeden cocuk.. sanki birşeyler hatırlatıyor ama tam hatırlayamıyorum .. Korra ne zaman state'e gecicek, hadi artık sıkıcı olmaya başladı. Ayrıca Mako, sailormoondaki tuxedomask miydi ona benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu über bendingler niye ayağa düşmüş onu anlamadım. herkes yıldırım büküyor, demir büküyor vs. nasıl bu "kudrete" ulaşabilmişler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 evrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 o bukmeler teknikle alakaliydi. teknik ogrenilice yapmaya baslayan sayisida artmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 amon teorileri amon'un sahtekarlık yapıyor olması da muhtemel. öbür türlü gerçekten babası öldürülünce benderlara düşman olup bu işlere girdiyse, (yukarıda da denmiş) tam düz suya papara bir villain olacak, ki yakışmaz gerçekten. velhasıl umudum o ki, herif ileri bir chi blocking tekniğini, sağdan soldan okuyup varlığını öğrendiği spirit bending diye yutturuyor olabilir. allaam noolur öyle olsun. hehe daha 3. bölümden meraklara gark etti, aslan avatar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 amon teori vol 2 ya bu avatar'ın itlerinden biri, adı Bumi olanın bending yeteneği yok. Hırs yapmıştır işte kasmıştır babasından duyduğu hikayeler üzerine, bu sahnedeki olayda tamamen tiyatrodur anlaşmalı vs... tenzin ile amon karşılaşacak, oo bumi nooo diyalogları dönecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 iyi niyetli teori aang avatarlığının son yıllarında bu bending mevzusunun çok yaygınlaşmasıyla insanlığın sonunun gelebileceğini görüp, hiç bending yapamayan, kendi başına ayakta kalan bir toplum hayal etmiş olabilir ve çok güvendiği birisine bu energy bending olayını öğretmiş olabilir. bu da bana maskelerle olan yakın ilişkisinden dolayı zuko gibi geliyor. çünkü amon kafadan kötü birisi değil, toplumdaki çeteleri vs temizlemeyle başladı işe. ayrıca tüm insanların eşit olması gerektiğini savunuyor. bir nevi spartaküs işte. bir de bu çiftlik mevzusu bana zuko'nun yanında kaldığı aileyi hatırlattı aslında. orada ufak bir velet vardı abisi savaşta kaybolan ve babasının da onun peşinden gittiği. çok fazla uçmuş olabilirim sdgvsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 amonymous valla benim de hep aklımda zuko'nun gittiği o çiftlik var. ama zuko yakıp yıkmamıştı, devekuşu lamasını (?) alıp kaçmıştı sadece diil mi? diğer teoriye istinaden, aang'in oğluna yakıştırmıyorum ben böyle çapulculuk pislik. adam avatar çocuğu olacak, bending'e karşı devrim yapmaya girişecek... mmmmeeeehh. tutmuyo pek. diğer yandan tenzin'in konuyla ilgili iki satırı bir türlü bir araya getirmemesi, sürekli korra'yı konunun dışında tutmaya çalışması filan da kıllandırıcı aslen. hem, bumi bir noktada bir işe yarayacak olmasa öyle bir karakter olmazdı, di mi ama? ben yine de kendisini amon olarak diil de, amon ile ilgili bilgi verecek, bir düğümü çözecek biri olarak görmeyi tercih ederim. ya bi de o diil de, pabu'nun naga'nın önüne atlayıp onun gibi kükrediği klipçik yok mu internetlerde. meelo'nun "you're a terrible teacher daddy"sinden sonra sağda solda kullanmak isteyebileceğim bir link olurdu olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yahu amon energy bending yapmasa dolandiricinin teki olsa, bu dizi finali nasil yapicak? Hangi konuyu isleyecekler? 2 sezon biz ne izleyecegiz? Dizinin potansiyelini abartiyosunuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Zukonun babasının başka çocuğudur o belki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 zuko'nun kardesi su an min 120 yasinda olmasi lazim. ayrica Zuko'nun bi oglu bile olsa 80-100 yasinda olur. Aang'in oglu bile dede lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Loxias said: bu über bendingler niye ayağa düşmüş onu anlamadım. herkes yıldırım büküyor, demir büküyor vs. nasıl bu "kudrete" ulaşabilmişler ki? şu beni de kıl etti. hani çok zordu vs. ne anladım bu işten. işçi gibi takılıyorlar bi de yani. hani 1-2 imba karakterde olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 spoyler aslında über bendinglerin felsefik bi tarafı vardı, ondan zordu. Yani olayı anlaman kavraman lazımdı ama hakkaten ayağa düşmüş. Ya şey olabilir he zamanla, avatar korra çıkıp "ulen bok edionuz hepinizden alıcam bendingi " diyip bitirebilir tüm seriyi. bu arada makoyu zukoya çok benzetiyorum ben,tarzı konuşması tipi aynı zuko yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ayfon said: zuko'nun kardesi su an min 120 yasinda olmasi lazim. ayrica Zuko'nun bi oglu bile olsa 80-100 yasinda olur. Aang'in oglu bile dede lan... bloodline işte onun kanından falan fişlan işte uyduruyoruz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kimse shady shin'in verdiği paradan bahsetmemiş. Dolayısıyla amon'un hikayeden böyle bir işe başladığı savını güçlendiriyor. Para ile tutulan adamlar ile bir güç gösterisi. Zaten gerçekten böyle bir gücü ve amacı olsaydı, kehanet falan diye niye ortalığı ayağa kaldırsın, korra'yı bulur alırdı gücünü henüz güçlenmeden. Hepsi tezgah dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yukarıdaki arkadaşa katıldım, böyle düşünmemiştim. çok mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hmmm enteresan... shady shin adamın haberi yoktu olacaklardan, günlük gorillik etsin diye bolin'e parayı basmıştı diye düşünmüştüm ben. mafyacanlar da işin içinde mi diyosunuz şimdi? dev komplo anasını satiym... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 alnina parmak basti diye hemen inandiniz lan, jesusci adamlarin tvde yaptigindan farki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hee aynı hesap, spirit world filan, ordan yürüyo genç... pis dolandırıcı hibino! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar