Villians Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 avatar hızlı giriş yaptı heyt ben avatarım diyerek çok atık:) kaç kitap olması planlanıyor acaba eskisi gibi mi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 2 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supniga Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hepiniz orospu cocugusunuz imza:whoisme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 harikaydı ya. ben sevdim ilk bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 biraz hızlı dalmadı mı sanki burdan sonrası spo direk 3 elementle başlamalar falan. aang için olağanüstü hal bile olsa 16 yaşını geçmeden eğitim alamazsın diyolardı. adam o yüzden kaçtı gitti. iroh, sokka, hatta zuko yoklar bee ayrıca bölüm sonundaki maskeli eleman kimdir ? firelord ozai diyecem herif hapislerde çürüyerek ölmüştür, zukonun anası diyecem o da değildir zaten. büyük ihtimalle ozainin soyundan bi eleman. ama nonbender isyancılarının başı diye düşününce ne bileyim en son ozainin bütün skillerine el koymuştu aang, bi ihtimal yaşıyodur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 non-bender bir eleman sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 güzel bölüm olmuş ama ben hikayenin geçtiği zamanı sevmedim ya benderların olduğu bi dünya gelişmesin ya arabalarmış fotoğraf makinesiymiş falan ne farkı kalıyo o zaman bizim dünyadan. aynısı full metal alchemistte de oluyodu sonunda yanlış hatırlamıyosam o zaman da çok moralim bozulmuştu :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Steampunk havası hoş olmuş bence. Hem orijinal seride bile teknolojiye o kadar da uzak değildi zaten, daha o zamanlarda bile air temple lardan birindeki yerleşimciler buharla çalışan teknolojileri filan kullanıyorlardı. Fire nation da aynı şekilde, sırf firebendingle değil buharla çalışan tank, gemi filan da kullanıyolardı arada. O kadar zaman geçtikten sonra teknolojinin yaygınlaşması gayet normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 full metal alchemist zaten endustri devrimi döneminde geçio buharlı trenler , arabalar vs var hep. bence de güzel bu haliyle, yani tamamen farklı bi seri yapmak için gerekli bu tarz şeyler mesela direkt ilk 3 elementi atlaması, steampunk havası, insanlara ben avatarım diip çıkıp konuşması falan bunlar eski seriden baya bi şekilde ayıran şeyler öbür türlü eski serinin kopyası olurdu. hangi günler çıkacak bu arada ona göre torrent sitesi f5lerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bu zuko'nun annesi olayini izleyicileri kanser etmek icin kullaniyolar sanirim. cözdüm ben olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Steampunk iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ben zuko'nun annesi olayını hatırlamiom neydi ki zuko'nun annesinin olayı hiç bişey aklıma gelmio onla iligli bi hatırlatsanıza ilk seriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kafasını toprak bükücülerin treninde cama sıkıştırıp tecavüz ediyorlardı toprak bükücüler. sonra adam bu yüzden intikam yemini edip "ananızı aleve verecem" diye dünyaya savaş açıyordu. >>toprak bükücülerin mekanı o dünyanın tahıl ambarı bu arada. ekmek falan hep onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 babasi gonderiyo, nerde oldugu belli degil, zuko da hep anami bulucam derdindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mortis said: ben zuko'nun annesi olayını hatırlamiom neydi ki zuko'nun annesinin olayı hiç bişey aklıma gelmio onla iligli bi hatırlatsanıza ilk seriden Tamamını açıklamamışlardı ama geçmişi anlattıkları kısımda değinmişlerdi. Zuko nun babası ile dedesi arasında taht konusunda anlaşmazlık çıktığından dedesi ceza olarak Zuko nun öldürülmesine karar veriyordu. Zuko nun annesi de bunu öğrenince olaya müdahale ediyor -ama bu kısmın perde arkasını pek bilmiyoruz- Olay sonucunda Zuko nun dedesi ölüyor, Ozai tahta geçiyor, Zuko nun annesi de Ozai tarafından sürgün ediliyordu (muhtemelen kendisi öldürdü işte). Zuko da annesinden haber alamadığından arıyordu işte, The Last Airbender ın sonunda da babasından annesinin hala hayatta olduğunu öğreniyordu. Gerisi çizgiromanda anlatılıcakmış ama çizgiromanın ilk bölümü yayınlandı geri kalanı ne oldu bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 steampunk kötü ya, ona rağmen idare etçez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ShadowFury said: Mortis said: ben zuko'nun annesi olayını hatırlamiom neydi ki zuko'nun annesinin olayı hiç bişey aklıma gelmio onla iligli bi hatırlatsanıza ilk seriden Tamamını açıklamamışlardı ama geçmişi anlattıkları kısımda değinmişlerdi. Zuko nun babası ile dedesi arasında taht konusunda anlaşmazlık çıktığından dedesi ceza olarak Zuko nun öldürülmesine karar veriyordu. Zuko nun annesi de bunu öğrenince olaya müdahale ediyor -ama bu kısmın perde arkasını pek bilmiyoruz- Olay sonucunda Zuko nun dedesi ölüyor, Ozai tahta geçiyor, Zuko nun annesi de Ozai tarafından sürgün ediliyordu (muhtemelen kendisi öldürdü işte). Zuko da annesinden haber alamadığından arıyordu işte, The Last Airbender ın sonunda da babasından annesinin hala hayatta olduğunu öğreniyordu. Gerisi çizgiromanda anlatılıcakmış ama çizgiromanın ilk bölümü yayınlandı geri kalanı ne oldu bilmiyoruz. Hayır, Ozai karısıyla anlaşma yapıyor tahta geçmesi karşılığı Zuko'nun hayatı. Karısıda Ozai'ın babasını uykuda öldürüyor Ozai'da çirkeflik yapıp karıyı sürgüne yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kadının öldürmesi biraz mümkünsüz, ozai öldürüp karıya yıkıyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Sparkcaster said: kadının öldürmesi biraz mümkünsüz, ozai öldürüp karıya yıkıyodur heralde 3. sezonu tekrar izlersen görürsün ne olduğunu. Ozai kendisi anlatıyor o gece annen çok zalimce şeyler yaptı falan. Kadında Zuko'ya diyor ne yaptıysam senin için yaptım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 >firelord >doğru söylüyor birini seçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Doğru söylüyor tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 3. kitapta anlatılıyordu ya zuko'nun annesine olanlar. banished from sanctuary durumları işte kadının başına gelenler, zuko'nun durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 has-ta-sı-yım! dün akşam 2. defa seyrettim, tam not vermeye karar verdim. seviyorum ülen! detaylar - bi kere steampunk dünyaya geçiş toshaklı ama isabetli bir karar. teknolojiyi ilerletip bending'den rol çalarak risk alınmış, ama yani aynı çayırda çimende birkaç sezon daha farklı karakterlerle çekilmeyecekti hikaye. kendini tekrar etme döngüsüne girecekti ve kaçınılmaz olarak bir çuval inciri mundar edecekti. helal olsun bu kararı alıp bir sürü fanı küstürme riskine rağmen ileri gidenlere. change is progress. - korra'nın hastası oldum. aang'in ermiş, hipi, çiçek-böcek-kelebek hallerinden sonra baya öküz bi karakter koymaları da hikayeye güzel bi takla attırmış. sırt kaslarına (kanat mı deniyo onlara) kadar çizip, tam bir ayı kız yaratmışlar. karı sevinince tenzin'i ailesiyle birlikte kucağına alıyo, haha. ama çirkin de diil, taş gibi kerata. aferin! - diyorsunuz ki 3 elementi 5 dakikada master etti bile. e ayol iyi ya işte! yine elementleri biiiir bir öğrenen avatar hikayesi mi izleyecektik? been there, done that. onun yerine avatar state'i master etmeye çalışırken zorlanan ayı kız seyredicez. bambaşka bişey seyredicez, velhasıl olley! - daha ilk bölümde benim içimde avatar serisiyle ilgili en büyük ukte olan "zukonun anası" konusuna değinmeleri içimi cız ettirdi. bi buldurun be! - equalists konusu enteresan. bu herifin ozai kanadından olması kuvvetle muhtemel, zira bending konusunu içine dert etmiş olabilecek o var: kendi bendinginin elinden alınması yüzünden herkesin elinden alınmasını istiyor olması mantıklı. diğer yandan, herif çoktan ölmüş olmalı. bilmediğimiz bi piçi, soyu, sopu, bişeysi var mı ki acaba? ya da adam bi şekilde ölmemeyi başardı da maske kırışıklıklarını gizlemek için mi? - equalists konusunun nereye kadar bela yaratacağı da merak konusu. bunlar bi noktada yeraltından çıkıp republic city'nin yönetimini ele geçirir, bizimkileri yeraltına iter mi acaba, eski white lotus gibi? - bending sahneleri muhteş, tenzin'in çocukları dünyalar tatlısı, polar bear dog hemen alınıp eve konulası, metal bender polisler karizmatik... daha ne isteriz ki? ben kıdemli bir avatar fanı olarak gaaayet memnun kaldım. devamını heyecanla bekliyorum valla. 720-1080 filan çıksın, 3. defa da seyrederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 emaleth'in dediklerine katılıyorum, özellikle ayı kız kısımlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar