Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Vay, spec'e yönelik renkleri de tutturmuşlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Anubisath said: yeşili hariç bayaa güzel olmuş bence. reptile (mortal kombat) gibi olmuş yeşil set. harbi başarılı digerleri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 güzel ya setler başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 warrior çok kötü olmuş dk mage başarılı priest o kadar iyi değil vasat olmuş kalanlar fena değil shaman seti çok sıradan sanki eski setlerin birine benziyor dungeon set olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 valla setler ilk tier için baya göz alıcılar. tbc, wotlk ilk tier setleriyle karşılaştırılınca baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bence gayet iyiler. Ne bekliyo millet anlamiyorum ki, ille alev topu gibi dolasmak yada orasina burasina demon kafasi sokusturmak mi?. Birbirinden farkli güzel setler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya biraz class konseptine uygun olmalı bence ne bileyim mesela şu rogue setine bak rengarenk ışıklı falan filan bi kıyafet ne alakası var 'rogue' ile bu setin gerçi humanların üstünde genel olarak setler güzel durmuyor belki diğer ırklarda daha güzel durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 rogue direk fail bence omuzlukları cıkarın ole bakın ne goruyosunuz ben pijama görüyorum omuzlukları koyun böle ne bilim 2 omuzdada birer lamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Death knight diyosun, bu adam 3 şey üzerine kuruludur blood, frost, unholy diyosun, her şeyine frostla, soğukla alakalı öğeler koyuyosun, sonra gidip omuzluklarına ateş koyuyosun. Bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 frost, mavi ateş fln sindragosa'dan lk'dan sonra bitti, artık alevler kırmızıya döndü tekrar eskisi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ulen ilk defa icc ye girdim hevesliydim şerefsizin biri şu pvp mageini atın dedi. bitmiş abi bu oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Şu yeni spell queue sistemini kapatmanın bir yolu var mı? Instant spellerde baya sorun yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Vicious gladiator diyince aklıma Liz Vicious geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 o da gladiator zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ahahah pve de yapıyo ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Lvl almak düşük lvllarda çokmu kolaylaşmış? Çatır çatır level geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paladin Tier 11 Hunter Tier 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hunter t11 e gel yıkıldım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 murloc hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cidden yeter humanda gostermesinler su setleri victoria's secret'in defilelerine serra yilmaz cikmis gibi goruntu olusturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nerdeyse bütün helmetlerin simetrisi bozuk. simetri hastalığı olanlara helm gg. beğendim ben rogue hariç tüm setleri. bi de shaman biraz basit kaçmış diğerlerine kıyasla ama gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aquila said: murloc hunter murlocstalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paladin seti güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Oha DK setleri imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 paladin seti cok meh ya mavi olan ozellikle sey olmus http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/07/hades.jpg omuzlar cok cirkin bu arada butu nsetlerde damla imaji var lan, nedir bunun anlami kotu kotu seyler geliyor aklima http://www.habervesaire.com/site_media/uploads/2009/02/20/sizinti_birinci_sayi.jpg sakirtler wowada sizmis agalar gg, catada artik feast degil makrube acariz raidlerde meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar