Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://imgur.com/4qdwm.jpg world's pillar temple, hemen maelstorm un altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Diablo'dan araklamışlar Worldstone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Ooo, aptal çocuk mulgear'ı zırt pırt guildtan atıp binegini sileriz, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 binek baya guzel olmus tabi ben gene tiger tadı biseyi daha cok begenirdim ya da wolf.. nese horde wolf yine de mukemmel nasılsa.. guild level25 i bence ayı gibi farmlayan guildlerin 1 ayda normal oynayanların 6-12 ay da falan ulasıcagı bi kafada yapıcaklar gibi geliyo.. ben acıkcası guild level farmlamıycam gibi geliyo ama ilk 10 levelini falan kosarak geceriz gibi de geliyo nasılsa catanın ilk basında dungeon hc raid derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bu arada cok onemli soru steamwheatle cartel.. bununla hated sak ne kaybediyoruz.. bloodsail buc achisi olanlar falan napıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 screwy said: guild level25 i bence ayı gibi farmlayan guildlerin 1 ayda normal oynayanların 6-12 ay da falan ulasıcagı bi kafada yapıcaklar gibi geliyo.. ben acıkcası guild level farmlamıycam gibi geliyo ama ilk 10 levelini falan kosarak geceriz gibi de geliyo nasılsa catanın ilk basında dungeon hc raid derken cap varmış günlük kazanılan guild experience için. ne kadar olduğu belli değil sanırım ama aradaki farkı epey kapatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 xunn said: Ooo, aptal çocuk mulgear'ı zırt pırt guildtan atıp binegini sileriz, ahahah. yok berk icin ozel rank actim aptal cocuk diye, arada muteliyorum filan ranki guzel oluyor, artik ergenlik yapip SEN KOVMADIN BEN ISTIFA ETTIM de diyip atar yapip cikamaz, mount var isin ucunda asdfafsdafds sevdim guildlere verilen bu yeni islevleri, ozellikle ranklarin guild adi yaninda cikmasi = priceless (gerci eskiden olsaydi heralde bi tepedeki guilde girmek icin sattigimda yeni guildde TRIAL MEMBER of HEBELE diye ciktigi donem insan icine cikmazdim, fuck yeah casual play!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Pvp Officerlıgımı istiyorum guildta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 pvp den sorumlu kurmay organin basina getiricez seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kurmay organ kulağa hiç hoş gelmiyor başına geçmek nasıldır kimbilir lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Guild olayi sifirdan mi baslicak yoksa bu zamana kadar olan epic basarilarimizi sayicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 3-5 sey haric sifirdan olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 said: We are currently planning to end Arena Season 8 as early as October 12. At that point we will go through our normal process to determine who is eligible for the end-of-season rewards. This process should take approximately one week. It's very important for players who feel that they may be eligible for the Arena-specific titles and/or the Relentless Gladiator’s Frostwyrm to refrain from transferring their character to another realm until after Arena Season 8 ends. The next Arena Season will begin for level-85 players approximately one week after the official launch of World of Warcraft: Cataclysm. During the break between seasons, all rated matches will be turned off and only skirmishes will be available. All Team Ratings, Personal Rating, and Arena Points will be wiped when Arena Season 9 begins, but Matchmaking Rating and Honor Points converted to the new currency system will remain. 12 Ekim'den sonra 4.0.1 patchi geliyor demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Lafta gereksiz çok şey var çıkarıcaz, değiştiricez diyerek talentları elden geçirdiler, bu hellfire, searing pain vs hala duruyor. Gidip sürekli onlarla oynuyorlar bir de değişikliklerde eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 meet the new murloc http://i.imgur.com/G6eY2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tipe bak, diablo2 fetish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Hahah en sonunda koydular demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/tier11_warrior_helm.jpg Warrior Helm, LOL, ne kodun la kafana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi ahah arkeoloji vena sardı bide uldumdaki harrison jones questleri harika ahah, kendime bi şapka bulmam lazım acilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Nedir bu her sete kötü demenin mantığı anlamıyorum. Bari seti komple görün öyle kötüleyin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Her set kötü değil de, bu helm bariz kötü ya, kafaya boynuz koymuşlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 direk might gelsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu helm orc kafasında güzel durur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o ne lan last unicorn gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gayet güzel migfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar