Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 worgen female modeli super drenay female zaten fap fap fap nostalji kivaminada olsa night elf female ida seviyorum hala human female desen her sekil idare eder bunun yaninda horde da sirf bloot elf female var meh MEEEEEEEEEEEEEEEEEH paladini drenay, priesti human, hutneri worgen yapip bir NE drood kasmak istiyorum laaaa :(:(:( adi blizz sirf allya calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 goblin mountu ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Yaris arabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mario kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 taurende plainwalking yoktan worgen'e gelirse pek ayıp olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 plainwalking degil haci, it gibi kosucaklar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Worgenlardan diğer alliance ırklarına mount gelmicek? QQQQQQQQQQQQQQQ O değil de, Argent Tournament'tan gelen writlerle Gilneas repi kasabilcek miyiz acaba oyun çıkar çıkmaz? Söylendi mi bu konuda bi şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ahaha oyuna plants vs zombies koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Argent Tournament kurulduğunda Worgen ve Goblin olmadığından o çadırlara da koymazlar onları. Zaten yer yok. E bu yüzden writlerle reputation da kasılmaz. /2 WTS loads of [Runecloth] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Evet runecloth stacklemek lazım şimdiden xD, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ii hatırlattınız he saf gibi stacki 15 den çaktım diye seviniyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 BAYA BAYA stacklemeniz gerekiyor sanki :p Gerçi bir Stratholme, tamamiyle temizlerseniz ve full lootlarsanız 20 stacke yakın düşürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Rep için niye hala runecloth kasıyorsunuz bilmiyorum da, gidip level 1-25 görevlerini yapınca neresi olursa olsun 3 saate exalted olunuyor. Ben nerdeyse her şehre, honoreddan exalted oldum, sıfır runecloth ile argent turnuvası başlamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Şimdiden 3 saat farm yapıp exp'te (yapılabiliyosa) runeclothları 3 dakikada turn-in edip exalted olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Valla ben Dungeon Diplomat kastığım için (Argent Dawn gerekliydi) Runecloth çok kolay geldi. Ama tabiki istenilen sayının 1/5'ne bile ulaşamadım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aha bilmiyordum ben bunu, mesela 80 orc char'la gidip undead'lerin baslama mekanındaki quest'leri yapsam su halimle, deli gibi rep mi geliyor undercity ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 @kfg Aynen öyle oluyor, her quest ortalama 250-350 rep veriyor. Zaten 10 quest alıyorsun koşmak dahil 5 dakika sürmüyor hepsini yapmak yüksek level charla. Dönüp diğerlerini alıyorsun hop exalted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 FreEmoon said: @kfg Aynen öyle oluyor, her quest ortalama 250-350 rep veriyor. Zaten 10 quest alıyorsun koşmak dahil 5 dakika sürmüyor hepsini yapmak yüksek level charla. Dönüp diğerlerini alıyorsun hop exalted. yamulmuyorsam her rep kazanıldığında (misal orgrimmara rep kasıyosanız) da aldığınız repin 1/3 ü gibi bi oranda thunder bluff -undercity-silvermoon a katkısı var diye biliyorum yada çok içmiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Honored'ın sonuna kadar oluyordu o dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 herkese söylemicektik bunları, anlamadık mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yok spillover her sekil gecerli eskiden gnomerla rep kasmak zulumken spillover kurtarirdi, AV deki abidik diger turn inleri yapican ana factionlar exalted iken 25 25 kasilirdi, baskada yolu yoktu hani ehueheu asil efsanesi ise millet burning crusade cikmadan 2.0 ile AV de silvermoon/exodar exalted kasmisti ahahaha spillover ile kasmak iskence ama ya, hayatta bir daha katlanmam o zulme, pasa apsa runecloth vermek en guzeli bu arada burdan yaziyim, dungeon diplomat kasiyorsaniz beraber gidelim, shatar, lower city, SSO filan lazim paladine heuehu edit: thorium bortherhood varmis listede, ALLAH BELANI VERSIN BLIZZ!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yalnız plants vs zombies çok imba olmuş ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 rogue t11 rezil olmuş. bu da druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Viktor said: edit: thorium bortherhood varmis listede, ALLAH BELANI VERSIN BLIZZ!!111 Yeni eklenmiş, eminim yoktu. OFF şimdi bi de TB kas, neyse, hallederim bu akşam :p EDIT: Horde'da YOK halen, ahahaha, http://cata.wowhead.com/achievement=5145 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 YALAAANNN SÖYLÜYORSUUNNNN. olamaz öyle rogue seti. olmamalı. lütfen biri no, god, noooooooooooooooo gifini koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar