Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
worgen female modeli super
drenay female zaten fap fap fap
nostalji kivaminada olsa night elf female ida seviyorum hala
human female desen her sekil idare eder

bunun yaninda horde da sirf bloot elf female var

meh
MEEEEEEEEEEEEEEEEEH

paladini drenay, priesti human, hutneri worgen yapip bir NE drood kasmak istiyorum laaaa :(:(:(

adi blizz sirf allya calisiyor
Mesaj tarihi:
Worgenlardan diğer alliance ırklarına mount gelmicek? QQQQQQQQQQQQQQQ

O değil de, Argent Tournament'tan gelen writlerle Gilneas repi kasabilcek miyiz acaba oyun çıkar çıkmaz? Söylendi mi bu konuda bi şey?
Mesaj tarihi:
Argent Tournament kurulduğunda Worgen ve Goblin olmadığından o çadırlara da koymazlar onları. Zaten yer yok. E bu yüzden writlerle reputation da kasılmaz.

/2 WTS loads of [Runecloth]
Mesaj tarihi:
Rep için niye hala runecloth kasıyorsunuz bilmiyorum da, gidip level 1-25 görevlerini yapınca neresi olursa olsun 3 saate exalted olunuyor.

Ben nerdeyse her şehre, honoreddan exalted oldum, sıfır runecloth ile argent turnuvası başlamadan önce.
Mesaj tarihi:
aha bilmiyordum ben bunu, mesela 80 orc char'la gidip undead'lerin baslama mekanındaki quest'leri yapsam su halimle, deli gibi rep mi geliyor undercity ile ?
Mesaj tarihi:
@kfg

Aynen öyle oluyor, her quest ortalama 250-350 rep veriyor. Zaten 10 quest alıyorsun koşmak dahil 5 dakika sürmüyor hepsini yapmak yüksek level charla. Dönüp diğerlerini alıyorsun hop exalted.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

@kfg

Aynen öyle oluyor, her quest ortalama 250-350 rep veriyor. Zaten 10 quest alıyorsun koşmak dahil 5 dakika sürmüyor hepsini yapmak yüksek level charla. Dönüp diğerlerini alıyorsun hop exalted.

yamulmuyorsam her rep kazanıldığında (misal orgrimmara rep kasıyosanız) da aldığınız repin 1/3 ü gibi bi oranda thunder bluff -undercity-silvermoon a katkısı var diye biliyorum yada çok içmiş olabilirim
Mesaj tarihi:
yok spillover her sekil gecerli

eskiden gnomerla rep kasmak zulumken spillover kurtarirdi, AV deki abidik diger turn inleri yapican ana factionlar exalted iken 25 25 kasilirdi, baskada yolu yoktu hani ehueheu

asil efsanesi ise millet burning crusade cikmadan 2.0 ile AV de silvermoon/exodar exalted kasmisti ahahaha

spillover ile kasmak iskence ama ya, hayatta bir daha katlanmam o zulme, pasa apsa runecloth vermek en guzeli

bu arada burdan yaziyim, dungeon diplomat kasiyorsaniz beraber gidelim, shatar, lower city, SSO filan lazim paladine heuehu

edit: thorium bortherhood varmis listede, ALLAH BELANI VERSIN BLIZZ!!111
Mesaj tarihi:
Viktor said:

edit: thorium bortherhood varmis listede, ALLAH BELANI VERSIN BLIZZ!!111

Yeni eklenmiş, eminim yoktu.

OFF şimdi bi de TB kas, neyse, hallederim bu akşam :p

EDIT: Horde'da YOK halen, ahahaha, http://cata.wowhead.com/achievement=5145
  • Yeni Oluştur...