Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

worgen female modeli super
drenay female zaten fap fap fap
nostalji kivaminada olsa night elf female ida seviyorum hala
human female desen her sekil idare eder

bunun yaninda horde da sirf bloot elf female var

meh
MEEEEEEEEEEEEEEEEEH

paladini drenay, priesti human, hutneri worgen yapip bir NE drood kasmak istiyorum laaaa :(:(:(

adi blizz sirf allya calisiyor
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

@kfg

Aynen öyle oluyor, her quest ortalama 250-350 rep veriyor. Zaten 10 quest alıyorsun koşmak dahil 5 dakika sürmüyor hepsini yapmak yüksek level charla. Dönüp diğerlerini alıyorsun hop exalted.

yamulmuyorsam her rep kazanıldığında (misal orgrimmara rep kasıyosanız) da aldığınız repin 1/3 ü gibi bi oranda thunder bluff -undercity-silvermoon a katkısı var diye biliyorum yada çok içmiş olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

yok spillover her sekil gecerli

eskiden gnomerla rep kasmak zulumken spillover kurtarirdi, AV deki abidik diger turn inleri yapican ana factionlar exalted iken 25 25 kasilirdi, baskada yolu yoktu hani ehueheu

asil efsanesi ise millet burning crusade cikmadan 2.0 ile AV de silvermoon/exodar exalted kasmisti ahahaha

spillover ile kasmak iskence ama ya, hayatta bir daha katlanmam o zulme, pasa apsa runecloth vermek en guzeli

bu arada burdan yaziyim, dungeon diplomat kasiyorsaniz beraber gidelim, shatar, lower city, SSO filan lazim paladine heuehu

edit: thorium bortherhood varmis listede, ALLAH BELANI VERSIN BLIZZ!!111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...