Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bakış açısı işte. Garrosh Cairne'i öldürmüyor. Anlaşmazlık yüzünden duel yapılıyor. Garrosh'un son darbesi ile Cairne yere yıkılıyor bu sırada, Grimtotemlerin zehiri yüzünden yatıyor :p Slyvanas'ın ne boklar çevirdiğinden haberi var, bu yüzden ekarte etmeye çalışıyor, ki ayrıca yeni introda gördüğünüz gibi Putris yüzünde, dost - düşman herkes Forsaken'a zaten yan gözle bakıyor. Vol'jin olayı biraz garip sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 İyide kim kaldıki, adam undeadleri,trolleri taurenleri geriyor sıvıyor orgrimmardan kovuyor felan. Blood elflerin doğru düzgün komutanı bile yok zaten olaya dahil olabilecek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 voljine kılım ben zaten iyi olmus. thralla dalarlar alliance orduları, thrall ve diğer herkes kapışır, voljin orda öyle izlerdi, ona dalmadıkları sürece. iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Frost DK lar gereğinden fazlamı vuruyo banamı öyle geldi Bende DK warrior ve rogue la girdim betaya 5.2k gsli DKmla 15k oblitirate 8k frost strike(spell dmg biliyosunuz) 5k icy touch fln vuruyorum (critler). Warriorla girdim bi dkla duel attım tahmini 5.8k-6k gs si vardı adam beni 4.5 saniyede kesti burstliyip. bidaha duel attım throw downmu ne şu yeni 5 saniye stunla giriştim (warriorların hammer of justice ı) 5 saniyede yarı canını zar zor aldım erif stundan çıkıp kesti beni. Gerçi skiller muhtemelen lvl85 teki statlara göre ayarlanmıştırda genede deneyen varsa bi görüş belirtirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Şu anda sayılarla hiç ilgilenmiyoruz, önce mekanikler bi yerine otursun şeklinde bi 183 kere falan açıklama geldi. Heallar meallar da dengesizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 wotlk betada da retri paladinler OPydi 18k hitler oluodu hatırladığım kadarıyla. hatta wotlk bşaında da öyleydi de sora düzeldi mi noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Darksun said: Alliance içinede biraz karışıklık koymuşlar ama onlarda esintiyse horde'da fırtına düzeyinde kalmış heh. Alliancede ne karışıklığı var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Leap of Faith: http://www.youtube.com/watch?v=G640vX5CcE4&hd=1 Mindspike: http://www.youtube.com/watch?v=aRLk9hm2Oo0&feature=channel Smoke Bomb: Spiritwalker's Grace: http://www.youtube.com/watch?v=SYyAHHmOfTI Heroic Leap: http://www.youtube.com/watch?v=TfWLdMToCJU Guardian of the Ancient Kings: http://www.youtube.com/watch?v=YOfTVrqC_aM&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=IU3e0j8VvlE&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=RNkIr2DGUrw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Alliance'da dwarflarda var karışıklık. Yukarıdaki linklerden birinde video'da anlatıyor zaten. Dwarfların kralı Magni Ulduardan getirilen reliclerden biri yüzünden ironforge ile bütün oluyor (Taşa dönüşüyor) =P Adam olmayınca kızımı karısımı ne tahtta hak iddia edip dark iron dwarf çocuğu ile beraber geliyor felan.Sonuçta konsül kuruluyor biri Falstad Wildhammer (Aerie Peak'deki Wild dwarfların komutanı), biri Muradin Bronzebeard, biride bu kadın Moira Bronzebeard (Blackrock depts'deki son boss dark iron dwarf'un eşi). Yalan rüzgarına dönmüş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 said: Griefing friendly players with Leap of Faith Leap of Faith needs to be constrained to your group only. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOSTKIROWLER NE PISLIK BIR HERIFSIN SEN, BOSU BOSUNAMI PRIEST KASTIM BEN SIMDI :(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ahahahahaha geçmiş olsun viktorcum. Olsun, raidde melee dpsleri bosstan uzaklaştırarak pislik yaparsın sen de. Ya da tankı casterların arasına çekerek cleave yedirtirsin falan seçenekler sonsuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hakkaten lan wipe ettirir bu skill grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 vay arkadaş vay nasıl skillmiş bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 cok sahane bir skill :D:D:D:D:D:D:D raid olmasi lazim ama :( BG lerde kapatsinlar iste ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 herb alan adama atıp otu ninjalamak priceless olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 axedice said: TBCnin başında Grom'un sümüklü oğluyken sonunda Horde'un liderliği için Thralla kapışıyor, sonra araya undeadler giriyor bunların düellosu yarıda kesiliyor. WotLK'de Horde'un northrend komutanı olarak görev yapıyor, LK öldükten sonra geri gelip yeni guardian olduğu için warchiefliği bırakan Thrall'ın yerine geçiyor. Babası gibi ağır abi olmadığı için böyle toy toy hareketleri var tabi. Ama galiba Cairne kollarında öldükten sonra biraz daha adam olacak. Ufak bir bilgi düzeltmesi yapayım; Thrall yeni Guardian değil. Shaman olarak delirip coşan elementleri kontrol altına almaya çalışıyor sadece. Yeni Guardian Med'an(Medivh ve Garona'nın oğlu. Çizgi roman serisinde anlatılıyor hikayesi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Garona'nın oğlumu? Medivh half-orc'lamı evlenmiş O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yok bir gece ayakta yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Evlenmiş demeyelim de.. moar liek suppries buttsex Hmm evet thrall guardian olmamış, öyle kolpadan elementleri falan kontrol etmek için ayrılmış hordeun başından. Var mı goblin SI:7 questlerine bakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o ne lan anlat bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Evet yeni guardian Med'an kendisi yarı insan çeyrek dranei çeyrekte ork olmakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kitapda Garonaya half-orc half-human diyor gerçi. Draenai nereden çıktıysa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 cogu kisi gibi garona da kendini half-human zannediyor da, sonradan ortaya cıkıyor aslında half-draenei oldugu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Nagrandda da vardı bi amca half orc half dranei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar