FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 WoW'da item kaybetme olsa, hem ultima gibi en baba item yarım saatlik bir emekle alınabilir olurdu hem de toplasan 300-500 bin insan oynardı bu kadar MMORG varken piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 World pvpyi aktif etmek icin lootlanabilmeyi acmaya gerek yok.Oyun ilk ciktigindaki gibi bglere girmek icin wsg,ab vs baselerinde siraya girmemiz gereksiz yeter orda olay cikiyo zaten. Orda cikan olaylar sehirlere de sicriyo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben bütün serverlarda olsun demedim ki en azından rp serverı gibi ffa loot server'ı da koysunlar isteyenler için mükemmel olur yieaheaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Legendary itemi olan adami zerglesinler sonra herif hayata kussun intihar etsin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ee işte o item değerli olucak öle lelelö bakın bende bu var diye yardıramıcak ortalıklarda sadece guildiyle takıldıgında alır yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 cidden ya :D Ben haftalarca bi 2h icin icc farmliyim, sehir disinda pusuda alsinlar elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sizi Ultima Online'a alalım gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 derFremdeSohn said: cidden ya :D Ben haftalarca bi 2h icin icc farmliyim, sehir disinda pusuda alsinlar elimden. Dünyanın en güzel hissi değil mi şu? İki taraf için de. "Oba, adam çıktı, hazır mıyız, eki eki?" "En kral silah bende, herkes beni kovalıyor, yanlız gezersem pusuda yerler" Süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 "irl paralı inşür" getirirler sonra oyuna aman kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Item loot falan gelmez wowa da, parayla item satın alma gelecektir. Tabi top notch itemlar değil, ama bi önceki sezonun/tierin itemlarını bi noktadan sonra parayla satmalarını bekliyorum ben. Belki heirloom benzeri yeni bişeyler yaparlar belki direk satarlar. Cataclysm bunun için erken gibi, ama "revenue streamde" balık avlama fırsatını kaçırmazlar. Cata boyunca vanity itemlara devam, sonra hop hop götürmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hiç bi zaman item satacağını sanmiorum blizzardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 1 yıl önce ben de aynısını söylerdim bebişim. Artık devir değişti, e tabi kotick de değişti. Kısa kes mortis bitti senin modan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.youtube.com/watch?v=RUkAY2AhgQ4 theralion un sesini degsitirmis serefsizler :( kirk yilin basinda bu kadar eglenceli raid boss seslendirip sonra generic seslendirmeye donme = sux gay ejderhayi geri istioz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bi xt işte. o da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bu at kafası ghostcrawler shamanı bufflayacaz dedi hala bekliyorum, ithoroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 earthquake verdiler yetmezmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Nargile içerken raid yapan slacker shamanlar afkyken de aoe dps yapabilsin diye gelen bi ability o. GC bizzat kendi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 instance dan ışınlanmayı kaldırsınlar , öldürdüğün adamın BoE itemlerini lootlayabil. Instance kapısında çök alayını lootla zengin ol nihohoho. Zaten mount falan alanları anlayamıyorum hele o 15k lık motor falan :S Oynadığım zaman krasus landinge kadar biniyodum mounta eğer summon gelmezse :P onun dışında direk ışınlan dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Scotty, beam us up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sizi UO'ya alalım gençler demiş biri, 4-5 sene kadar uo oynadım lise hayatımı çürüttüm, ama şu anda aldığım zevkin heyecanın 3-5 katını alıyordum, aksiyon, hareket, item kaybetme, kestiğin adamı lootlayım itemını alma. PvP'nin daha akıcı olması. Ulan resmen daha güzeldi be. Git UO oyna diyicekler ama yok o defter kapandı. Yinede kendi çapımda iddia ediyorum, yemişim takım oyununu, yemişim Super Mario oynar gibi PvE'sini. Açın ulan item lootları. Oyuna ruh gelir hayat gelir be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ayrıca evet aga, haftalarca yemeden içmeden kasıp alıcaksın eline o legendary'i ben ve iki piç daha seni tenhada sıkıştırıp alıcaz elinden ahahaha. Hatta res kill de olsa hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa exorcism in CD kalkmis lan, procladikca art of war spamlamayi gectim offspecimi holy almam icin durtuyor beni resmen dasfadsf 30 yard range li judgement + spamlanabilir exo ile paladinlerin range yetersizligi gg oldu heueheeueh, caster melee hybrid tam artik zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2.5gb patch gelmiş yine ya. Sırf her açtığımda en az 1gb patch geliyor diye girmiyorum betaya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 girecek bir betanız var yinede şükredin :D Ben oyunu bıraktım yapacak bi halt olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yahu introları koymuşlar her ırk içinde, Horde'da lider kalmamışki hepsi Garrosh'zede, ne saçma iş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar