Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

derFremdeSohn said:

cidden ya :D
Ben haftalarca bi 2h icin icc farmliyim, sehir disinda pusuda alsinlar elimden.

Dünyanın en güzel hissi değil mi şu? İki taraf için de.

"Oba, adam çıktı, hazır mıyız, eki eki?"

"En kral silah bende, herkes beni kovalıyor, yanlız gezersem pusuda yerler"

Süper bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Item loot falan gelmez wowa da, parayla item satın alma gelecektir. Tabi top notch itemlar değil, ama bi önceki sezonun/tierin itemlarını bi noktadan sonra parayla satmalarını bekliyorum ben. Belki heirloom benzeri yeni bişeyler yaparlar belki direk satarlar. Cataclysm bunun için erken gibi, ama "revenue streamde" balık avlama fırsatını kaçırmazlar. Cata boyunca vanity itemlara devam, sonra hop hop götürmece.
Sosyal ağlarda paylaş

instance dan ışınlanmayı kaldırsınlar , öldürdüğün adamın BoE itemlerini lootlayabil. Instance kapısında çök alayını lootla zengin ol nihohoho.

Zaten mount falan alanları anlayamıyorum hele o 15k lık motor falan :S Oynadığım zaman krasus landinge kadar biniyodum mounta eğer summon gelmezse :P onun dışında direk ışınlan dur...
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi UO'ya alalım gençler demiş biri,

4-5 sene kadar uo oynadım lise hayatımı çürüttüm, ama şu anda aldığım zevkin heyecanın 3-5 katını alıyordum, aksiyon, hareket, item kaybetme, kestiğin adamı lootlayım itemını alma. PvP'nin daha akıcı olması. Ulan resmen daha güzeldi be.
Git UO oyna diyicekler ama yok o defter kapandı. Yinede kendi çapımda iddia ediyorum, yemişim takım oyununu, yemişim Super Mario oynar gibi PvE'sini. Açın ulan item lootları. Oyuna ruh gelir hayat gelir be!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...