barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi onceki sayfada yazdıklarınız dogruysa oyun ciddi super oluyo gene eskisi gibi. sapı sheepi özledim valla. full koridoru cekip aoe kesmek kadar zevksiz birşey yok. umarım daha da zorlarlar. gene raid şeklinde dungeon girip mavi item için rollarız. epicler de adına yakışır olur, herkeste olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Mortis said: evet işe yaramio o heirloomlar 85 e kadar abi heirloomlar 85 e kadar işe yaramıyo biliyorum.ama 80 levelda kullanılabildigi için 81 olana kadar istifade edebilicek miyiz..ya da heirloomları kullanmak için yeni requirement 85 level char on account tarzı bişey mi koyucaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Eski heirloomlar 1-80 Yenileri 80-85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Viktor said: zuahahahahahha moblari deli bufflamislar, ayni anda 2-3 mob cekerseniz ve cc cooldowndaysa ve ozekllikle healer diilseniz gg oluyorsunuz tipki vanilla gibi moblarinda hp leri baya baya yuksek, healer veya tank olarak levellamayi unutun, caster olarak bile bol bol su iciceksiniz asdfsdf wow nihayet ozune donuyor, TBC ve ozellikle wrath da basliyanlar coooooooooooooooooooooooook aglicak asdfasfd cata release den sonra kopucak shitstormu hayal edebiliyorum, randomlarda CC yapmayi unutan veya bilmiyen oyuncular yuzunden cikicak dramalari, aylarca mal gibi cataya hazirlik icin ICC farmlayip heroic LK dropu weaponini 5. questte yesille degsitiren adamin dramini, sinirsiz manasi olmiyan healeri, focus fire ile interruptsiz kesilmiyen ve wipe yediren packleri, ufak faillari cok kati sekilde cezalandiran boss mekaniklerini, ayni anda 4-5 mobu tankliyim derken hasirt diye olecek tanklari ve herseyden onemlisi saatler surucek pvp yi yeni oyuncular cooooooooooook sevicek :D:D:D:D:D:D:D:D Hay allah razi olsun blizzden sonunda vanilla kafasina donuyoruz.Zaten vanilladan beri hep "ozel vanilla serverlari acsinlar orda oynayayim" diyip duruyodum.Faceroll actionlardan bizi kurtarsinlar artik sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Cata tahminen hangi ay gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Darqainu said: Viktor said: zuahahahahahha moblari deli bufflamislar, ayni anda 2-3 mob cekerseniz ve cc cooldowndaysa ve ozekllikle healer diilseniz gg oluyorsunuz tipki vanilla gibi moblarinda hp leri baya baya yuksek, healer veya tank olarak levellamayi unutun, caster olarak bile bol bol su iciceksiniz asdfsdf wow nihayet ozune donuyor, TBC ve ozellikle wrath da basliyanlar coooooooooooooooooooooooook aglicak asdfasfd cata release den sonra kopucak shitstormu hayal edebiliyorum, randomlarda CC yapmayi unutan veya bilmiyen oyuncular yuzunden cikicak dramalari, aylarca mal gibi cataya hazirlik icin ICC farmlayip heroic LK dropu weaponini 5. questte yesille degsitiren adamin dramini, sinirsiz manasi olmiyan healeri, focus fire ile interruptsiz kesilmiyen ve wipe yediren packleri, ufak faillari cok kati sekilde cezalandiran boss mekaniklerini, ayni anda 4-5 mobu tankliyim derken hasirt diye olecek tanklari ve herseyden onemlisi saatler surucek pvp yi yeni oyuncular cooooooooooook sevicek :D:D:D:D:D:D:D:D Hay allah razi olsun blizzden sonunda vanilla kafasina donuyoruz.Zaten vanilladan beri hep "ozel vanilla serverlari acsinlar orda oynayayim" diyip duruyodum.Faceroll actionlardan bizi kurtarsinlar artik sahiden sonunda adam gibi birşeyler yapıyorlar demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Gangren said: Eski heirloomlar 1-80 Yenileri 80-85 abi hala cevap alamamışım soruma.eski heirloomları 1-80.ben 80 levelken onları giyebiliyorum ve gidip giydigimde bana 81 olana kadar gelicek mi %20 fazla xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 oh sagol abi sonunda valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 @Viktor, abi yaparlar öyle, 1 ay sonra patch gelir herşey wotlktan da kolay hale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 evet ben de cataclysmin böle daha zor olacağını hiç düşünmüyorum instancelar vsler olsnn ya umarım tersi çıkar ama yani 5 kişilik instance da bile bi challenge olsun CCdir bossfightdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 aman yok. raidler çok zor olsun dünyada 3 kişi yapsın sadece kabul ama her gün random adamlarla farmlanan şeyler lütfen zeka istemesin. gerçekten kanser oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adamlar ozellikle bu hale getiriyor, tanklarin aoe abiltylerini kusa cevirdiler, MD yi tricks i temporary threat yaptilar, threat decay koydular ha oevrtune olmustur nerflerler derseniz adamlar daha yeni creature damage i buffladi :p, acik acik 3-4 mobda bir heallanip su icin istiyoruz dediler, daha ne olsun dsaffads leveling XP cok ktou nerflenicek ama, sabah 1,5 saat oyandim, hyjalda total 25 questte filan 81 oldum neredeyse, 3 bar kaldi http://www.youtube.com/watch?v=CGWTOImNTug&feature=channel yeni orgrimmar muzigi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 zeka gerektirmeyen şeyleri de yapamiyolar ki adamlar. koralonda wipe yiyo hala puglar. 6k gs var adamda. ateşin dmg koycagını aklına getiremiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ahh ah nerde eski scholo, strat, ubrs runları nerde eski sap sheep go lar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 nordrassil (world tree) muzigi http://www.youtube.com/watch?v=gbhpaFJy8Qk&feature=channel night elf tema muzigi http://www.youtube.com/watch?v=yZy9ziutmaA&feature=channel moonglade yeni muzik http://www.youtube.com/watch?v=L2q539U8aOg&feature=channel ayisin blizz hayvansin blizz totalde 4 sarki ve remixlerinden olusan hatta bunlarin 1 i teee frozen throne muzigi olan WOTLK dan sonra bu yaptigin bildigin overkill, cata soundtrack gumbur gumbur geliyor valla (tu) bu arada guild play "must" gibi birsey oldu, randoma 3 kisi guildden girince guild XP akiyor, zor CC istiyen instancelar, 25 le 10 un ayn iitemi dusurup ayni zorlukta olmasi filan blizzardin yeni yonlendirdiig yol su, gidin guild bulun oyunu ogretsinler guildsuz takilip full 25man gear gezilen gunler geride kaliyor, wotlk da guildlerin hcibir onemi kalmamisti, artik guilduz gezene kiz vermicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bu tam VAY AK ye göre yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Viktor said: 25 le 10 un ayn iitemi dusurup ayni zorlukta olmasi filan bu süper işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 darnassus http://www.youtube.com/watch?v=-IK3ssdKZNI dark ironforge (ulduar theme remixi, grim batol veya uldum filanda olabilir) http://www.youtube.com/watch?v=QzhRRgcAbdI gilneas/worgen theme http://www.youtube.com/watch?v=g0pLPH7n-9M gnomer http://www.youtube.com/watch?v=3ZYMcU4o3sk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 abvblizzard said: aman yok. raidler çok zor olsun dünyada 3 kişi yapsın sadece kabul ama her gün random adamlarla farmlanan şeyler lütfen zeka istemesin. gerçekten kanser oluruz. şöyle bi durum var yeni instancelarda.boss fightlar boss'un hayvan gibi vurduğu falan fightlar değiller 5 manlerde.her boss'un 2-3 tane özelliği var fight sırasında kullandığıçöp gearlı olman yada über gearlı olman bişey değiştirmiyor.zamanı geldiğinde o boss addlere gelen beam'leri swichlemezsen wipe yiyiyorsun misal.bu açıdan hata affetmiyor demek istenmiş. betada ilk 5 man'e girdğimde wotlk oyuncusuyla eski oyuncu arasındaki fark hemen belli oluyor.wotlk adamı geliyor instance'a "FFS LETS GO" diye dalıyor 6 moblu pack'e geberiyor 3 saniyede sonra hemen leave party.Aynı şey boss fightları içinde geçerli.Adama anlatıyorsun böyle böyle yapılacak diye addler şöyle alınacak falan, adam gene charge atıp thunderclap basıyor ortaya.Sonrada direk wipe tabi ardındanda "FFS U GUYS SUCK" leave party.Eğer blizz biraz dirayetli olupta QQ lara aldırmadan fight mekaniklerini ellemeden bırakabilirse belki bu gerizekalılar biraz adam olur bizde zevk alırız.Betada girdiğim 5 manlerde yeni bosslarda 15-20 wipe yiyiyoruz öğrenmeye gelmiş adamlarla dolu bi grup olursa.Ve açıkçası kestikten sonra aldığım hazzı bi tek LK kestikten sonra aldığımla bir tutabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ben eşyaların degısecek olmasına sevınıorm abi TBC de de aynı şey WOTLK da da, ulen 1 tane eşyam değişmedi levellarken, ins yapim eşya gelsin de yok. Anca işte content goreyım dıe takılıorm. Anlamı olsun azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 guild ranklar artik guild name yaninda gozukuyor UO gibin Ambassador Ofbearandcow seklinde cok eglenecez coooooooooooooook ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Guild rank gözükmesi olayı çok saçma olur bence, çocukça şeyler çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 w3+frozen throne soundtracklarini hala geçebilmiş değil yapılanlar oyuna sırf onları koysalar daha iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 gnomeregan la ne theme super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar