pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ağustos'ta değil mi BlizzCon? Çok geç olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Hmm, Blizzcon 2010 tarihleri geçmiş bu arada, 22 Ekim, release date açıklarlar o tarihte :p Yine de Temmuz sonu diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 pekaziz said: Ağustos'ta değil mi BlizzCon? Çok geç olur o zaman. Eylüle alındı bu sene BlizzCon sanki diye hatırlıyorum. (Edit: Ekimmiş, Gangren benden hızlı davranmış. :P) BlizzCon'u beklerlerse çok geç olur sahiden, StarCraft II Beta biter, Cataclysm Beta başlar diye tahmin ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Oha nerdeyse kasıma aralığa kadar, önümüzdeki 6 ay LK heroic kasmak ve yeni model onyxia dışında content yok yani. Blizz bir kere de bir güzellik yapsan, şu expansionu yazın çıkarsan, millet iş güç okul sınav hede hödö olmadan rahatça sere serpe oynasa expansionu olmaz değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 insanlar yazın tatile gidiyor, serverların en boş zamanı yaz ayları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 seneye şubat ocak gibi gelir o zamanc ata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 pof bari zul'zul v.3284789729 falan birşey daha gelcek olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 LK içinde zul'aman vari büyük troll dungeonı gelmicek denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 alakasız olacak ama icc buffu %20 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ben feci baydım wowdan yalnız, zaten son 3 haftadır da 3 kere girmedim oyuna, acc.ı açık tutuyorum ama işte. Böyle devam ederse cataclysmde WoW oynamıycam, zaten SC de başarılı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Patchden patche patchden patche..... http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/images/gregstreet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 2 yıldır oynamıyorum lan vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 goblin male in /dance ve /cry i efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ortam pek bi durgun mu bu aralar yoksa kimse buraya bişi yazmayıp mmo-championdanmı takılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Çoğu kişi bıraktı veya ara verdi, ya da baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 All of above :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben arkadasla donuorm su 10 gunluk mıabbet ıcın =) sıkılmassam takılırım herhalde ehehe. Allah'ın nepalınde yapacak hıcbıse kalmadı oyun oynmaya sardım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.facebook.com/photo.php?pid=4056043&id=138011799033 şöyle bişey gördüm edit: wowheadde varmış zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Nom Nom Nom iyimiş. xD talent Hmmm değişmiş bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Druid talentlarını hiç beğenmedim desem yeridir. Ayılara fazla özellik gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bi moonkin spec yaptım.. herseyi aldım uzerine de bos bos talentlar alabildim yani.. fazla olmus 76 talent point sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Priestte holy bayağı değişmiş.Dmg'verme imkanını bayağı arttırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Gangren said: Druid talentlarını hiç beğenmedim desem yeridir. Ayılara fazla özellik gelmemiş. Cat'lere yoğunlaşmışlar sanırım bu sefer, ki zaten Cat talentları süper olmuş. Ama Bear için de umudu kesmemek lazım, Alfadayız daha, değişebilir her an her şey. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya Restoration'da Furor ile beraber alınması gereken talent, Claw'a damage bonus veriyor. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paladinin talent previewlerini yine en son vericekler heralde ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar