Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Female Worgen gayet iyi bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ben mmo-champtaki resimlere baktım maymun gibi be Rihanna'ya ayıp etmişsin pipini keserler o tiple kıyaslıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Valla troll female ile karşılaştır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 worgen'in gideri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Saçı olmadığı için öyle geliyor size. Saç eklesinler bak nasıl da daş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 pvp rankları geri dönüyormuş.grand marshall high warlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Şu oyunda female troll ile karşılaştırılabilecek bi female yok sry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 female ud yürüyüş ve cast animasyonları > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Dance Studio gelsin Orgrimmara Barbershopun yanına. Parasını veren orclar da tunak dansı öğrenebilsin. İşte o zaman h3l@l t3am deriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Bide bu beta invitelar hakkında bilgisi olan varmı lkda falan söylüyorlardı yeni beta invite dalgası xx ayında falan diye. Yoksa hergün mail'mi check etcez. @Kaede Troll female ayaktan kaybediyor sadece aptal blizz ne alakaysa botları trollerde bileklik olarak kullandırıyor. O bu değilde eskiden partye falan girerken troll priest falan görünce şaşırırdı millet :P kimse alışmamış görmeye öyle rare bi race iken haste buffından sonra shadow priestler falan akın akın troll oldular sıradan bi race olduk ffs. Neyse catacda goblin akar anında satarım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 worgen stealth > be stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 negrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben troll warrior MT görünce 5 dakika falan kitlenmiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 üle troll MT benım bıldıgım ilk Banai vardı Last Resorttan helal adama demiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ALLAH CRIED WHEN WE WIPED Banai efsane bi adam dasfsag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi bu banainin olayı neydi, iranlı malezyalı falan 17 yold muslim teenager mıydı neydi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 küçümsemeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sinirli adam işte abi more dots diyen tip gibi belki odur tabi bilemem adolf lulz zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 more dots diyen Regalya nin gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 betası açıldı mı yaw? closed da olsa yoksa hala family friends vs. mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 hala ff alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 HolyRaider said: sinirli adam işte abi more dots diyen tip gibi belki odur tabi bilemem adolf lulz zaa more dots dives'tı wipe club'tan. yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 CusTodeM said: betası açıldı mı yaw? closed da olsa yoksa hala family friends vs. mi hala ff alfa ve ff alfanın da daha gidecek baya yolu var şu haliyle. nameless said: HolyRaider said: sinirli adam işte abi more dots diyen tip gibi belki odur tabi bilemem adolf lulz zaa more dots dives'tı wipe club'tan. yanlış hatırlamıyorsam doğru hatırlıyorsun, dives'tı onu diyen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Haziran gibi başlayacak bana kalırsa beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 SC2 çıkmadan sanmıyorum betanın geleceğini, hatta şöyle söyliim, en başından beri savunuyorum bunu BlizzCon ile beta access satacaklar, beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar